Vége van a télnek? Talán. Nem volt túl kemény. Hó csak mutatóban. Most ismét viharos szelek járnak, száritja a földet. Csapadék alig latszik a következő napokban.
egész nap felhőz ezrei, még meg is áztam egy picit kora délután a fogorvoshoz menet - erre este nyolckor már egyetlen felhő sincs sehol, szóval szabad a pálya a fagynak megint.
Itt 2.2 volt a max eddig, hihetetlen milyen hideg áramlik be. Most még lehet, hogy a következő éjszakák ütnek be. Nappal totál felhős, éjjel derült. Nagy csapás ez az ország gyümölcsöseire, hajnalban néztem, Bács-Kiskun és Szabolcs kuka szerintem, hacsak valaki profi módon nem tudott védekezni.
Kritikus éjszaka jön. A fagy biztos (nálatok főleg), a mértéke reméljük nem lesz nagy. Hideg viharos szél van kint, 2.3 fok most. Tél lett :( Ha ez télen jött volna, -10 alatt simán. Sajnos a sarki hideg levegőt nem eszi meg a kutya, elindul, ha nem előbb, akkor később.
Nem vártam ma éjjelre, de a város több pontján is fagyott, egészen -1.5 fokig. A környék hidegpontja lettünk pár éve. Hogy miért, azt passzolom. Régen nem így volt a magasság és a szél miatt. Sajnos a szél teljesen leállt hajnalra, most dühöng persze.