Keresés

Részletes keresés

BASEBALL_FAN Creative Commons License 6 napja -2 0 5703

Lentebb irtam, engem nem érint 1-1 meccset ha néztem, az tünt fel, hogy a reklámok utáni ajánlókba nincsen, pedig elég agressziven tolták amikor még adták, ezért kérdeztem, hogy most mi van, . De köszi

Előzmény: mikkamakka73 (5702)
mikkamakka73 Creative Commons License 2025.04.03 0 0 5702

Német DAZN-on tudod nézni.

Előzmény: BASEBALL_FAN (5694)
jnci Creative Commons License 2025.04.03 -1 0 5701

23 án hanali 3  kor  a  match4

jnci Creative Commons License 2025.04.03 -1 0 5700

öszeoglalo lesz  a Párizsi  maratonrol két  hét  mulva  érdekes  új  jog  a  láthatáron

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2025.04.03 -1 0 5699

Off de ennek meg miértelme ha megveszik a jogot de nem adják?

Előzmény: DanGer88 (5696)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2025.04.03 -1 0 5698

Köszi, annyira nem üt meg ha nincs, hébehóba ha néztem érdekességként, az tünt fel, hogy a reklámok utáni promókba nincs benne, az utóbbi évekbe elég látványosan nyomták a kedvcsinálót is.

Előzmény: grandmasta (5695)
grandmasta Creative Commons License 2025.04.03 0 0 5697

nekem gyanús, hogy Magyarország, Szlovákia és Csehország az egy piac, de csak találgatni tudunk.

Előzmény: DanGer88 (5696)
DanGer88 Creative Commons License 2025.04.03 0 0 5696

https://dazngroup.com/press-room/dazn-and-united-football-league-agree-to-global-broadcast-deal/

*UFL is available globally on DAZN excluding Australia, New Zealand, Spain, Hungary, Slovakia, Czech Republic, China, Sub-Saharan Africa, Canada, and the United States of America.

Ez alapján vki megvette a jogokat Magyarországra, de a NET4+ nem adja és máshol sem látom, szóval passz nálunk miért nem DAZN.

Előzmény: grandmasta (5695)
grandmasta Creative Commons License 2025.04.03 0 0 5695

UFL. én is kerestem, de gyanúsan nagy a csend, idén már nem közvetítik sajnos. pont az előző hétvégén volt az első játékhét.

Előzmény: BASEBALL_FAN (5694)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2025.04.03 -2 0 5694

Sziasztok idén nincs tavaszi amerikai foci az aréna4 en? Nem tudom mi volt a neve de talán még tavaly is adták, tavasszal volt és az NFL-hez hasonlitott. 

strangerr Creative Commons License 2025.04.01 0 0 5693

Köszi.

Most jobban utána kerestem. Ez a szöveg:

"Az ARENA4 sporttartalmaihoz (pl. NFL, Bundesliga, Moto GP, Bellator, WWE) biztosít online visszanézhetőséget. "

Előzmény: NB2 (5691)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2025.04.01 -2 0 5692

Off de válaszolok. Ezt én se értettem sose, hogyan mérik a nézettséget. Állitólag matematikai alapon következtetik ki a mérések alapján, hogy 1 müsor mennyire népszerü. 

Előzmény: Racilaci (5688)
NB2 Creative Commons License 2025.04.01 0 1 5691

Megtaláltad te is a megoldást :) A Voda által kapott kód egy net4+lite. Ahhoz, hogy a teljest megkapd, elő kell rá fizetned.

Előzmény: strangerr (5689)
Racilaci Creative Commons License 2025.04.01 0 1 5690

Gondolom, egy sima One-előfizetés annyival tud többet, mint az én Digi-előfizetésem, hogy te vissza tudod nézni a Net+-on azt, amit a tévében is nézhetnél, de elmulasztottál. 

Ahhoz, hogy olyat is láss, amit a tévében nem adnak, egy újabb fizetőkapun kell áthaladnod... 

Előzmény: strangerr (5689)
strangerr Creative Commons License 2025.04.01 0 0 5689

Sziasztok!

One előfizetéshez tartozik Net4 hozzáférés is.

Elküldték rendben a kuponkódot és beregisztráltam, minden ok.

A legtöbb dologra - de nem mindenre - azt írja ki, hogy a "Megtekinteni kívánt tartalom a Te jelenlegi előfizetési csomagodban nem elérhető".

A profilnál ez van :Előfizetés Aktív - ONE-Vodafone Lite.

Létezik többféle csomag?

Pl. A ZáróBuli elindul, a tenisznél meg kírja az elöbbit.

Tud valaki segíteni?

Köszönöm 

Racilaci Creative Commons License 2025.03.31 0 0 5688

Fogalmam sincs, nincsenek képzeteim a nézettségi adatokról. Azt tudom, hogy a SerieA átlagos meccsei gyalázatos eredményeket produkáltak. Nem véletlenül vállalta be a Sport TV, hogy inkább "topfoci" nélkül marad. Amióta a drágalátos Arena4 adja a BuLit, azután elég keményen néztem az olasz focit: tényleg a közvetített meccsek 90%-a arról szólt, hogy vagy a kommentátor, vagy a stúdióban a műsorvezető panaszkodott arról, hogy legfeljebb 10-15 percekre volt a meccsen foci. Ezt nyilván a nálam fiatalabb korosztály már nem követi, de őszintén szólva olyat se nagyon ismerek, aki egyetlen motorversenyzőt vagy csapatot meg tudna nevezni.

Szóval ezek nagyon réteg műsorok. A réteg műsorokhoz viszont dukálhat a stúdiós felvezetés, feldolgozás, mert azzal lehet a kötődést erősíteni. Tehát elvileg logikája lenne ennek a dolognak, de a nézettséget el sem tudom képzelni, hogy mekkora lehet. És őszintén szólva a Nielsen-féle közönségmérésben nem nagyon tudok hinni egy ilyen rétegközönség esetében, mert az, hogy van 1200 háztartásban tévézési szokásokat követő műszer, nem sok mindent mond el ennyire alacsony nézettségnél. 

Előzmény: BASEBALL_FAN (5687)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2025.03.31 -3 0 5687

Kérdés, a focinézők hány százalékát érdeklik ezek az előmüsorok? Szerintem az emberek 80%a csak az adott meccset nézi. (én is, ) vajon mennyi nézőszámot hoz egy ilyen? Összevetve az emlitett példával a MotoGP és alversenyei, szabad edzések , élőben adható müsor. Szerinted melyik ültet le több embert? (az interaktivitást hagyjuk van aki utálja van aki szereti, én volt már hogy kérdeztem Robitól szerintem pl jó hogy lehet kérdezni) A hétköznapok kb ismétlések. 

Előzmény: Racilaci (5686)
Racilaci Creative Commons License 2025.03.31 -1 0 5686

Hogy mi éri meg a legjobban, azt nem tudom, mert nem értem ezt az üzleti modellt. Pontosabban én ebből csak az össze-vissza kapkodást látom, pont mint anno a Digi Sportnál. Összeharácsoltak egy csomó jogot, így aztán semmit nem tudnak normálisan végigadni, ehhez képest a hétköznapjaik a nagy kiköltekezéshez képest eléggé üresek.

A stúdióbeszélgetéseknek akkor van értelmük, ha következetesen követnek egy ligát, s kvázi szakértőket / fanokat akarnak nevelni a nézőkből. De úgy, ahogy az Arena4 csinálja, semmi értelme, céltalan, idióta bohockodás az egész.

Előzmény: BASEBALL_FAN (5685)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2025.03.31 -2 0 5685

De értettem amit irtál én csak a saját nézőpontomat irtam le, én nem is értem mi értelme ezeknek a focis " showknak" elfogadom ha valaki ezt szereti!!, DE szerintem az élő motorversennyel több nézőt ültetnek a tévé elé , nézd csak meg a "facés" interaktivitást....  és igen én is sokszor maradok hoppon de ez van ha nem adják a nagydijat még a motogp-t se mert más van, azt is csak elfogadni tudom , majd megnézem ismétlésbe. (NASCAR-t is összevissza keverik de azt LEGÁLISAN vissza lehet nézni a NASCAR youtube oldalán igy ez meg kb nem izgat mit kavarnak). De ha már itt tartunk szerinted mi éri meg jobban a tv-nek? több óra élő motorverseny, interaktiv lehetőséggel, ergó oda kötik az embereket a tv elé, vagy az, hogy a fociról csevegnek 1 kicsit? (és ezt n em rosszból irom aki szereti nézze, )

Előzmény: Racilaci (5683)
NB2 Creative Commons License 2025.03.31 0 1 5684

mondjuk a motogp annyival másabb, hogy ott ha megveszed én úgy tudom tokkal vonóval adnod kell élőben az egészet tv-n

Előzmény: Racilaci (5683)
Racilaci Creative Commons License 2025.03.31 -1 0 5683

Látom, nem sikerült megérteni a lényeget.

Nem az a lényeg, hogy az XY csatorna közvetít-e síugrást, baseballt, Moto GP-t, olasz focit, akármit. Hanem az a lényeg, hogy XY csatorna van-e annyira korrekt a saját nézőivel, hogy valami alapvetően logikus műsorrend alapján ugyanazon a helyen kiszámítható módon végig közvetít-e valamilyen eseménysorozatot vagy sem. 

Én nem tudom, hogy a Moto GP-t milyen rendben közvetíti, de a következők számítanak korrekt, logikus, kiszámítható opciónak:

a., az egész idényt tokkal-vonóval (szabadedzés, időmérő, futam) mindent élőben közvetít az Arena4-en

b., ugyanaz, mint az a., csak a ritkásabb lefedettségű Match4-en

c,. minden megy a streamre - ha valakit érdekel, fizessen elő

d., szabadedzés, időmérő edzés a streamen (az igazi motorbolondok fizessenek elő), futam fixen mindig valamelyik (de ugyanazon!) a csatornán.

Ha úgy csinálják ezt is, mint az olasz focit, hogy egyik héten 6-7 meccset közvetítenek, a másikon meg 2-t (azt is össze-vissza a két kábelen), a többi meccset meg vagy adják a Net+-on, vagy nem - szóval ha a Moto GP-t is így közvetítik, tök random módon, akkor az egy rosszhiszemű rablás.

És ebből a szempontból tökéletesen irreleváns, hogy épp te épp tegnapelőtt örültél a választásuknak, mert a jövő héten meg épp te fogsz a ló rossz végére kerülni és nézheted kedvenc sportod helyett a Lazio-Comót. 

Előzmény: BASEBALL_FAN (5678)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2025.03.31 -2 0 5682

A MotoGP közvetitési jog meddig van csatorna tulajdonos cégnél? Nascar-t ugye Parragh Zsombor a Daytonai verseny alatt bemondta, hogy 3 évig biztonságba van a közvetitési jog. 

Bellachaio Creative Commons License 2025.03.31 -1 0 5681

én bármikor kicsengetem az RTL+ árát, mert tudom milyen minőségben kapom a BL meccseket. Egyszerüen tökéletes az 1080p 50. Szivesen kifizetném a Net4+ is ha olyan minőség lenne mint az RTL+ vagy a Maxon közvetitett sport események. de a net4+ sehol sincs annyira rossz minőségü a közvetités hogy a labdát gyakorlatilag szaggatva látod. ki élvezi azt? legyen szó tv appról, mediabox app, pc, mindehol ilyen fos. és durva hogy nem kezdenek vele semmit

Előzmény: Sportos sportos (5679)
beat0 Creative Commons License 2025.03.31 -1 0 5680

Egyszer majd hasonlítsd össze az RTL+ és a Net4+ minőségét, aztán rájössz, miről folyik az eszmecsere.

Előzmény: Sportos sportos (5679)
Sportos sportos Creative Commons License 2025.03.31 -1 1 5679

Netflix és rtl klub plusz = jóóóó

Network4 =  róóóóóóósz

Önmaga paródiája lett ez a topik.

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2025.03.31 -2 0 5678

Mindenkinek más a fontos én örültem, hogy kikapcsolódhattam a MotoGP vel, az helyett , hogy már megint ismételten valami football,,, ráadásul nem is meccs csak 1 kis terefere. Természetesen magán vélemény, és mint irtam mindenki mást szeret. Gondolom a döntés hozók is úgy érezték az élő Motorverseny edzés több nézőt hoz. (szerintem logikus de ez is csak saját vélemény)

Előzmény: Racilaci (5676)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2025.03.31 -2 1 5677

Az emberek fizetik a kábel tv dijat, szóval nem nem ingyen van, 

Előzmény: mikkamakka73 (5670)
Racilaci Creative Commons License 2025.03.31 -1 0 5676

Érdekes a filmekért, sorozatokért fizetsz zokszó nélkül. A sport ugyanolyan termék.

A hasonlat erősen sántít.

Egyfelől nemigen találsz olyan sorozatot, amelyik eddig évről évre valamelyik széles körben hozzáférhető kábelcsatornán ment volna, majd egyszer csak áttették volna az újabb fizetős kapu túloldalára. Ez ugyanis egy már szerzett, birtokolt jog elveszítésének az érzetével jár.

Másfelől az Arena4 / Match4 eljárásával az a legnagyobb probléma, hogy teljesen önkényes, ötletszerű módon hol ad egy fordulóból négy-öt meccset a kábelen, hol meg csak egyet-kettőt. Ezzel az eljárással feldühít mindenkit: az is megkárosítva érzi magát, aki egyébként él-hal az olasz fociért, s megfizeti a Net+-t, mert közben meg mondjuk a kedvenc Napoli-meccseket 4-ből 3 fordulóban lehet látni a kábelen is (ilyenkor ugye ő annyit érez, hogy felesleges a plusz előfizetése). Meg azt is feldühíti, aki spórolni szeretne, de lemarad egy számára érdekes párosításról.

Szóval teljesen kiszámíthatatlan a csatorna szolgáltatása (és akkor a kommentátori teljesítményekről, a Monoki-féle kocsmáról, a streaming kapcsán előfordult problémákról - azaz a már megvalósult szolgáltatás színvonaláról nem beszéltünk), amire nemhogy duplán nem fizet elő jó érzéssel az ember, hanem egyáltalán nem.

Ráadásul mindezek azért nem is annyira prémium termékek: az olasz focit nem véletlenül passzolta egy árszint felett az AMC, mert még a rangadók is szarok, s hát a BuLi színvonala sem verdesi az eget.

Szóval a hasonlatod úgy állna, ha az HBO egy C-kategóriás sorozat esetén kavargatna és heti 5-ször a fizető kapun túl sugározna, heti 2-szer, tök random, változó időpontban meg valami olyan kábelen, ami vagy van (=Arena4), vagy nincs (=Match4) a kínálatodban - mindezt elcsúszó szinkronhanggal, változó időpontban, igénytelenül. 

Hát nem hiszem, hogy ez az HBO üzleti modelljébe beleférne.

És azt is remélem, hogy az Arena4-ébe se fér bele, s bukik ezzel az egész koncepcióval, mint a ház. Elmennek a büdös francba.

Én elengedtem ezt a sztorit: nekem tkp. mindegy, hogy milyen foci megy a félig-meddig háttérben, de az fontos, hogy amit követek, azt követhessem kb. következetesen, korrektül. Most direkt megnéztem: kb. semmit nem közvetítettek a BuLi-ból, mert a kurvafontos Moto GP kurvafontos szabadedzése sokkal fontosabb volt. Hát, gratulálok.

Nekem meg ott volt a spanyol, meg a portugál bajnokság néhány meccse. A Benfica meccsei soha semmivel nem rosszabbak, mint a Dortmund-Mainz vagy a szent Lipcse akármelyik meccse, netán egy Lazio-Roma rangadó.

Előzmény: mikkamakka73 (5675)
mikkamakka73 Creative Commons License 2025.03.31 0 1 5675

Ott ez már elfogadott. Igen, volt hőbörgés amikor Leo Kirch fizetőssé tette a sportot. Érdekes a filmekért, sorozatokért fizetsz zokszó nélkül. A sport ugyanolyan termék.

Előzmény: Bendeguz 2.0. (5674)
Bendeguz 2.0. Creative Commons License 2025.03.30 -3 0 5674

"Az azért megvan, hogy Németországban csak fizetősön tudod nézni a BuLi-t; a Serie A-t, a Ligue 1-et és a PL-t ugye?"

És gondolod, hogy ennek mindenki tapsol kint? Mert azért a német stadionban kijáró szurkolóknak azért hangot szoktak adni a nemtetszésüknek.

Előzmény: mikkamakka73 (5670)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!