AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Az Oceans of Slumber énekesnője számomra az egyik legkellemesebb és -kedveltebb női hang a metal színtéren, más kérdés, hogy 1. az OoS utóbbi anyagai közül egyedül a Starlight and Ash fogott meg igazán 2. ez a szólólemez eléggé távol van a metaltól, de a szélesebb értelemben vett rock jelzőt is csak kívülről karcolja. Egyetlen hallgatás után maximálisan osztom azt a valamelyik külföldi portálon olvasott véleményt, hogy olyan az itt hallható zene, mint ha a klasszikus texasi countryt melankolikus dark folk/darkwawe keverékbe ültették volna át. Semmi száguldás, gitárszaggatás pláne nem, csak érzelmektől fűtött, méltósággal gördülő bánatos dallamok, tényleg megkapó atmoszférával bír az anyag, helyenként már-már a Dead Can Dance világát idézi. Cammie nem kerül messzire az OoS lemezeken hallható önmagától, de talán mégis egy új oldalát villantja meg ebben a hét dalban, amelyek összjátékideje alig 28 perc, így nagylemeznek nevezni kérdéses de ez már csak egyéni értetlenkedés.
A gránáttól örökre megnyomorodott szerencsétlen közszolga nagyobb metalos, mint az ide írogató Netflix-huszárok. Ő legalább a kezébe vett és megpróbált elhajítani egy gránátot.
Ezt a 24 órás izét nem kellene itt is bevezetni, hogy ez a gyökér ne tudjon többet idejönni? Legfeljebb naponta egy, jól átgondolt hozzászólással, haha.
Tessék, kapsz egy kis házit, hogy valami értelmeset is megpróbálj végre iderittyenteni: ha már úgyis nagyot megy itt (is) a Kamaszok, te mit gondolsz róla?
Cselőtei már 20 évvel ezelőtt megírta, hogy le kell tiltani a kommentelést. Az itteniek csak saját magukat okolhatják, mert még a névadó újság alapelveit is semmibe veszik.
Szürreális ez a beszélgetés, de megint én vagyok a hülye, hogy belemegyek. Pont arról szól az a szar vicc, amit most leírtál. Neked itt folyamatosan rossz, mert nem szórakozásból váltogatsz nickeket (= szopsz), de azért te újra és újra idejössz (= belövöldözöl), ahelyett, hogy messze elkerülnéd a fórumot (= a barlangot). Van választási lehetőséged, te mégsem tanulsz belőle (= ahogy a vadász sem). Mindössze ennyit dörgöltek az orrod alá, ehhez semmi köze annak hogy engem zavarsz-e, meg gonosz vagyok-e. Érted már?
Kellene egy Mától nem írok! topik, és akkor itt sem kéne folyton mazsolázgatni, hogy melyik az értelmes hozzászólás és melyik az önszopatós számos csimpánz baromság-cunamija. De az sem biztos, hogy segítene, mert a "mától nem iszom" kijelentés sem működik nála, ráadásul van egy olyan sanda gyanúm, hogy emberünk színjózanul sem különb. Persze el lehet rejteni a csávót egy kattintással, csak hát olyan ő, mint a nyári szúnyog a vízparton: lecsapsz egyet, erre még öt megjelenik.
Üldözni? :) Ezzel már parszek is jött, én nem tudom, ti mit gondoltok rólam, ugyanolyan fórumozó vagyok, mint bárki más. Ez a vadászos hülyeség is kizárólag rólad szól, meg a napi nickváltásaidról, de látom, sehogy sem jön át. Nem baj, azért sajnáld magad tovább.
Azért rákerestem, és lám, az ilyen közönséges ostobaságokat a faszbuk dobja fel az unatkozó barmoknak. Hát, csak gratulálni tudok, hogy ilyenekkel tudtok jönni, ezek már beépülnek nálatok.