Benzinkúton, és akkor abba a kategóriába megy. Különösen, ha abban a hónapban esetleg nem lenne kimaxolva a 30e Ft-os keret. (Vagy az olyan feltöltőkártyás mobilról, ami alapvetően szám megtartás miatt van tartva, és halmozódik az éves kötelező feltöltés. Igaz hogy ott van "kényelmi díj" bukó, de így nem halmozódik világba az egyenleg. Bizonyos irányból nézve tehát ingyen van.)
(illetve jelen esetben én abba kapaszkodnék hogy mikor lemondtad és rendezted a tartozást, nem szóltak erről..)
Egyszer a Békéltetőig mentem az Erstével, mert a szerződéskötéskor "elfelejtettek" megemlíteni egy díjtételt, és a leírás sem volt egyértelmű. Már nem emlékszem pontosan, mi volt a szituáció, de első körben elutasították, írtam a Békéltetőnek, kitűzték a tárgyalást erre kifizették.
Én nem hagynám annyiban, és nem a pénz hanem az elvek miatt.
Amilyen tudatos fogyasztó vagyok, azt sem tudtam, hogy van hűségidő. Köszi, lehet, megpróbálom kikönyörögni, hogy ne már. Vagy nincs értelme, nem nyerhetek? :)
Lemondtam a Wizzair hitelkártyámat valamikor decemberben. Mondták akkor, hogy el fog telni talán két hónapig, amíg teljesen megszűnik. Azt is mondták, hogy mennyit kell átutalnom rá, hogy megszűnhessen. Ott helyben átutaltam.
December 31-én megjelent rajta egy tranzakció, hogy "Díj / Wizzair Comfort Plus Csomag díj − 19 080 HUF".
Továbbá "Tranzakció utáni egyenleg− 15 485 HUF"-
El tudja valaki magyarázni, mi ez? "Díj / Wizzair Comfort Plus Csomag díj" címen eddig mindig havi 1590 Ft-ot fizettem. 2024 decemberben is fizettem ennyit, tehát ez a 19 080 HUF extra tétel volt. A 19 080 Ft pont a 12-szerese a normál havidíjamnak, tehát kb egy plusz évnyi díjat fizettetnek ki velem.
Vki azt mondta h így biztonságban van az ügyfelek pénze hiszen stabil hátterű cégbe olvadt be a Random, az utóbbi 34 év brókercsődjei során mindig hazaiak mentek csődbe. Anno volt lupis brókerház is.
Az Erste viszont néhány termék kereskedésére megfelelő amelyek máshol nem érhetők el. Ami tény h aki tudatos az az Erstenél is simán tud magas hozamot elérni alacsony költségek mellett.
Ezt a portfólión küldte vki én csak bemásoltam. Ami tény h visszafejlődés van a platformok terén sajnos, felvásárolják a konkurenciát aztán szétverik...
Szemét aljas banda, nem javítanak a szolgáltatáson h versenyképesek legyenek hanem felvásárlással kinyírják a konkurenciát, szemét társaság!
Az egész Erste Befektetési Zrt. egy vicc ahogy van, ha gondolkozol hogy számlát nyiss a lehúzós kampányuk miatt,ne tedd, szerintem messziről kerüljétek el! Rengeteg embertől hallom hogy sorra hagyják ott, nem jósolok nagy jövőt a cégnek.
Ezek ilyen dolgok, OFF a testvérem a Revolut ajánlás minden lépését megcsinálta, kivéve hogy nem kért zacskót a vásárlásához (50 HUF), ezen buktunk anno 17500 HUFot :) . Nem volt helye fellebezésnek.
Helyszíni értékesítő beszélt rá George számla nyitásra (Privilegium X), 2x225.000Ft jóváírás esetén a jutalomfalat 40.000Ft.. lett volna.
Aktívan nem használtam a számlát, de átultam a főszámlámról, visszautaltam, hogy meg legyen a tranzakció. 2 hónappal később persze hiába vártam a jutifalit, mint kiderült azért nem, mert az egyik hónap végén -9Ft volt az egyenlegem(kértem a jóindulatukat az ügyeben, hisz csak 9Ft a hátralékom, de nem történt semmi). Majd a 3. hónaptól, mivel már nem utaltam át a 225.000Ft-ot, megjelent a számlán egy vaskos kb4500Ft-os számlavezetési díj, amit mivel nem használtam az appot, már csak hónapok után vettem észre... Most fogok menni megszüntetni a szerződést.
Igen, az én hibám h nem olvasgatok hirdetményt/ÁSZF-t/se a szerződés apróbetűs részét stb.. de ezeket a fontosabb infókat sem a helyszíni értékesítő nem mondta el, sem a bank nem emelte ki az ajánlatban...
Aztán nyitottam egy szelfis számlát a Gránitnál, ahol egyértelműen száz helyen leírták, hogy mik a feltételek, amiket teljesítettem és automatikusan utalták a 40.000Ft-t. Szóval lehet így is.
Szerintem, a mobilos George valami olyan frissítést fog kapni, ami után nem éri el a korábbi local store-t Androidon, ezért kell újra belépni majd egyszer.
Telefon nekem sem működik magnifica-nál, email viszont hibátlan a magnifica kapcsolattartóval. Bár tény, hogy korábban egy fiatal leányzó volt, azzal jobb volt a tapasztalat, (rugalmasabb volt, jobban lehetett rá számítani) mint a mostani középkorú hölggyel ;-) csak sajnos elköltözött.
Ja olyan üzenet is jött pár napja. Elofordulhat, hogy van egy-két számla, amivel visszaelnek. Talán a Revolutnal is kellet szelfi, meg az IBKR-nel is új készülék esetén.