Sziasztok! :) Egy iskolai feladathoz kérnék véleményeket! :)
Saját, kitalált vállalkozás: Háziállatok örökbefogadásának fényképes megörökítése
Ez egy olyan szolgáltatás, mely a leendő gazdák és új állataik első találkozásáról, pillanatiról örökít meg profi fényképeket! Már a kezdetektől fogva rendelkezésre állunk, hogy a lehető legjobb és legélethűbb képeket készítsük el egy „új otthon megteremtéséről”. Hiszen a menhelyi állatoknak, ez egy második esélyt jelent. Ezt a folyamatot tennénk emlékezetessé! Fontos megemlíteni, hogy amennyiben menhelyről vagy gyepmesteri telepről fogadunk örökbe egy új társat, a kiválasztás előtt mindenképp tájékozódjunk, a számunkra tetsző kutya alaptulajdonságairól az egyik gondozó segítségével. Azt követően javasolt a kiválasztott kutyát egy nagyobb sétára elvinni, ami akár 1-2 órás is lehet. Ez az idő, már pontosan alkalmas arra, hogy életrevaló képeket készítsünk a gazdiról és új kedvencéről! Nem csupán beállított képeket készítünk, hanem pillanatképeket is! Szolgáltatásunk mindenkinek szól, aki szeretne egy új kisállatot magához venni! Célunk, hogy boldog és elégedett vevőink legyenek, akik mosolyognak, s jó érzés fogja el őket ha visszanézik a képeket az örökbefogadási programok kezdetétől egészen az örökbefogadás pillanatáig.
Természetesen nem csak örökbefogadáskor lehet Minket felkeresni, de a fő célunk a menhelyi örökbefogadás népszerűsítése mellett, a negatív jelzések csökkentése.
Köszönöm ha elolvastad,és köszönöm ha le írod a véleményed:) Ez csak egy kitalált vállalkozás,ami az iskolai feladatom!:)
Tisztelettel, szeretnék jelentkezni fotóbolondnak. Kb 5 éve fotózom, cropos Nikon digi géppel, az utóbbi időben kisfilmre is. Fő csapásvonalam a makró, természet, de próbálkozom streettel, tájképpel, emberekkel és minden mással is. A nikon korcsmából ismerhettek páran. Szívesen osztom meg a tapasztalataimat és tanulok másoktól. Néhány fotóm elérhető flickr-en is az alábbi linken: https://www.flickr.com/photos/134609939@N07/
Samsung NX3000-et szeretném lecserélni. Tükrös legyen az új gép vagy maradjak a MILC kategóriában? A Samsungon nincs kereső és ez sokszor hiányzik. Időnként jó lenne egy régi obit is kipróbálni. Csak hobbi célra használom. Keret 200-300eFt. Mit javasoltok?
Ok, intézzük. Mivel a felvételnek megvan a saját rituáléja (a grémiumi tagok megszavazzák, és moderátor beállítja a jogosultságot, ezután kapsz egy értesítő mailt), így nem tudjuk elintézni ma, de igyekszünk.
Szeretnék jelentkezni a topikba. A fórumos pályafutásomat a Nikon D70 fórumban kezdtem még _EX néven. Részt vettem több topiktalin, nagyon szerettem azt a közösséget. Ezután a D200 és D700 fórumoknak is aktív felhasználója voltam, majd a fórum aktivitásom alábbhagyott.
Mostanában főleg analóg fotózással foglalkozom szintén Nikon preferenciával.
A taglistában több ismerős nick-et láttam, szeretnék csatlakozni a csapathoz.