Szerintem a fórumtagok nagy részének Premium Banking, Premium Banking Plus, vagy még a kifutó Gold számláik vannak, és ezekről folyt a beszélgetés mostanában. Amikről kérdeztél, azokat nem ismerjük.
Díjnullázó számlacsomagban ez milyen hatással van rám? (sima Díjnullázó elvileg.)
A jenlegi Aktív számlánál van valamilyen aktív számlahasználat kritérium? Vagy elegendő csak a beérkező összeg megléte?
Arról van információ, hogy a Díjnullázóban, hosszabbítják-e az akciót, miszerint 3 feltételből 2 vel, lehet teljesíteni a ingyenes/olcsóbb számlavezetési díjat? (20 kártyás vásárlás, beérkező összeg vagy utalás)
Nekem a héten kell átvenni a levelet a postán. Eddig nem jött ilyen tértis levél. Viszont ma küldtek sms-t, hogy november végén feladták nekem a levelet, melyben felmondták a Prémium
szerződéskiegészítést és amennyiben továbbra is szeretnék Prémium kedvezményeket igénybe venni, akkor váltsak bankszámla díjcsomagot a a mobilapplikációban díjmentesen.
Ezek után felhívtam ügyintézőt és azt mondták, hogy ez annyit jelent, hogy 2 hónap felmondási idő van....és még van időm.
Én tegnap vettem át a levelet, onnan indul a felmondási idő. Nekem azt írták, hogy csak a csomag szűnik meg, a számla nem, áttesznek egy Mindennapok 2.0 nevű csomagba, ami eléggé hulladék, ahogy néztem.
A felmondó levél szerint ráérek az utolsó napig dönteni, hogy elfogadom-e ezt a vackot, átlépek-e másik prémium csomagba, vagy teljesen lelépek a Rafitól. Majd alszok rá egyet, van Unicredit és Gránit, nem ragaszkodom a Rafihoz.
szerintem még véletlenül se maradjon rajta pénz, a lezárás napján (ebben a körben február 3.) pontosan 0 huf legyen rajta. akkor biztosan nincs semmilyen vita
en most leptem toluk a granit bankba, mivel 1M -ig ingyenes csak mar a utlas toluk a legdragabb, eddig ingyen utalasos csomagbol is. Valamint itt mar 4 penzkivetel is ingyenes :-) Basszatok meg rofik.
Lakossági bank- és hitelkártya kondíciós lista, 17. oldal, "3. Egyéb bankkártya és hitelkártya kondíciók, jellemzők" pontja:
Bankkártyához és OKOSkártyához rendelt számlaszám megváltoztatása fiókban és Raiffeisen Direkten 966 Ft myRaiffeisen mobilapplikáción Akciós díj 2024.12.31-ig: 0 Ft Nem akciós díj: 966 Ft
Ha a kártyám mögötti számlát átváltom (a deviza- és forintszámla között), annak van díja? (A kondíciós listákban nem találtam ilyen költséget, de lehte, hogy rossz helyen kerestem, mert a mobilappban van egy olyan mondat, hogy a módosítás díját az új számlára terhelik...)
Raiffeisen azonnali árfolyamon történő devizaváltással kapcsolatban érdeklődnék, hogy milyen árfolyamokra lehet számítani?
Azt hallottam, hogy az ajánlatok összegfüggőek. Pl. 5000 Euro forintra váltása esetén mekkora lenne az árfolyam?
(És az is kérdés, hogy ha van már devizaszámla, de még nincs rajta pénz, akkor ad-e árfolyamot a rendszer, vagy előbb át kell utalnom rá a devizát, aztán ha már rajta van, akkor ad csak árfolyamot?)
Értem, köszönöm! A kárörvendő beírótól vártam volna valami hasonlót. Tulajdonképpen azok a "ballaszt ingyenélők", akik ésszel használták a számlában rejlő lehetőségeket. Egyébként a Raiffeisen el is árulhatta volna, hogy mik a kritériumok, sőt ajánlhatott volna valamit, amivel egyensúlyba lehet hozni a rajtam keletkező költségeit. Ehelyett a folyamatos fenyegetőzést választotta, most meg a számlazárást. Persze az utolsó napig meghagyva a kiskaput, szóval azért nem jönnek annyira rosszul nekik ezek a ballasztok :). Mindegy, majd jó ingyenélő módjára jövök vissza hozzájuk, ha letelt a bünti és bezsebelhetem az újabb számlanyitási bónuszt.
Mint, frissen csatlakozott ingyenélő jelentkezem :)
Megjegyzem az összes Prémium számlás gyakorlatilag az, abból pedig van bőven. Lesz melójuk rendesen, ha ki akarnák rúgni őket. Csak akkor felmerül a kérdés, vajon miért hoztak létre ilyen díjcsomagot?
Pedig egyszerű: megnézik éves szinten mennyi bevételük volt összesen a számládból, ha összeghatár alatt, akkor elbúcsúznak tőled. Ezt már megcsinálta korábban a nullás számlásokkal az erste és a k&h is. Illetve ők teljesen meg is szüntették az egészet, nem variáltak vele már a végén.