Csak ha biztonságos a közvetítő bank akkor jó. Egy laptapir hosszabbításhoz is kér a közvetítő bank biztonsági kódot plusz sms kód, plusz az általad beállított (web)kártyakódot
bocs, de pénztár egy szolgálató, hogy titkosíthat valamit is? A befektetés 10 éves (már adó mentes ) kamatait nem akarják vissza fizetni vagy az egészet felszámolod?
Prémium Számlacsomag felmondásáról értesít a bank (38 éve vagyok a bank ügyfele), megfenyeget vagyonkám felelős őrzésbe helyezésével, mindezt a
"folyamatosan azon dolgozunk, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat minél inkább ügyfeleink változó igényeinek és elvárásainak megfelelõen fejlesszük." jelmondat hirdetésével.
három héttel ezelőtt rendeltem egy apró kütyüt a temutól 1306.-Ft értékben. A rendelést csak akkor fogadja a temu, ha megadom a kártyaszámom, és a háromjegyű bizt.kódot. Megadtam, az összeg levonásra került.(az áru nem jött meg)
azóta a kártyán ismeretlen levonás nem volt.
Vissza lehet-e élni a kártyaszám+bizt. kód megadásával?
Sziasztok! Tudja valaki, hogy otp hitelkártya estében a túlfizetési egyenleg felhasználható kártyás vásárláskor? Gyakorlatilag majdnem elfogyott a hitelkeret , ráutalásból van a túlfizetés.
Igen, a régit és az újat is lehet használni a magánszemélyeknek. Nekem nem sikerült az újat megszokni. Az újban több dolog is nagyon zavar, az ökö lábnyomosdi, az adatbányaszati módszerekkel való találgatás a tranzakció besorolására. A régiből sajnos egyre több funkciót kivesznek.
Két hónapja beüzemeltem az új netbankot, szoktam is használni rendszeresen, de ma véletlenül a régi felületre léptem be, a régi azonosítókkal és működött, tudtam onnan utalni. Mikor kiléptem, akkor esett le, hogy rossz oldalon jártam.
Nekem is van. Arra céloztam, hogy a többi banknál ezt nem jófejségből csinálják, hanem alapból van ilyen konstrukció, hogy szóló hitelkártyához netbank.
Én pont ekkor 26.án szerettem volna a perselyemből pénzt kivenni de nem engedte. Ezért gondoltam ha törlöm akkor meglesz a pénzem, írta is ha törlöd akkor egyből jóvá írja a számlámon. Mondom szuper ez lenne a lényeg hogy hozzá férjek a pénzemhez. Persze nem került rá. 2 nap múlva sem. Ezért a 3.napon hívtam az ügyfélszolgálatot, ők nem láttak hibát. Panaszt kellett beadjak amire kb 15nap a válasz. Szuper (abból a pénzből vettem volna munka eszközt hogy tudjak dolgozni..). Persze azóta semmi sem történt, voltam már bent személyesen is ahol mutattam a hölgynek a problémát. Mondta volt már ilyen eset de sajnos ő nem tudja hogy kell megoldani. Azóta mai napig nem tudok semmit csinálni a pénzemmel csak a portfóliómba látszik hogy a perselybe van az összeg. Kiváncsi leszek mikor fog vissza térni a pénzem a ”felhőből“. Azért ha valaki tud egy megbízhatóbb bankot az jelezze.
Az a probléma, hogy a régi OTPdirekt több számlacsomag mellé ingyen jár, az új InternetBank pedig minden számlacsomag mellett díjköteles lesz, amint úgy döntenek, hogy megszűnik az akciós időszak.
Emiatt sokan nem vagyunk hajlandóak az újra átváltani (az OTP pedig nem hajlandó átvezetni a számlacsomag alapú díjmentességet az új InternetBankért).
Január 24-től a lakossági ügyfelek legfeljebb napi egymillió forint összegű átutalást indíthatnak a régi OTPdirekt felületről - ezt maga a pénzintézet közölte, és a Portfolio szúrta ki. A korlátozás nem érinti a saját számlák közötti pénzmozgásokat.
Érdeklődnék, hogy ha egy bizonyos összeget előtörlesztek, akkor marad a korábbi szerződés változatlanul érvényben, csupán hamarabb fog lejárni, de azonos thm, azonos törlesztőrészlet, vagy ilyenkor újrakalkulálnak a mostani, sokkal kedvezőtlenebb kamatokkal?