A további tiltást elkerülvén lenne kérdésem... Van ugyebár a 9-es szabály a Börze topicban, ez alapján példára fűzve a történetet kérdeznék.
Egy hétfői napon meghirdetem A, B, C, D és E tételemet. Ebből kedden elviszik mondjuk a B és C tételt, de közben szeretném eladni az F, G és H tételemet is időközben. Nyilván ezért kedd este és szerdán sem fogok új hirdetést feltenni, hogy még véletlenül se árasszam el a topikot. De mondjuk csütörtökön, mi a helyzet, ha akkor lőném el a hétre vonatkozó második hirdetési lehetőséget? Ugyanúgy csak a korábbi, tehát hétfői hirdetésből megmaradt A, D és E tételt hirdethetem, vagy abba a hirdetésbe feltehetem már az F, G és H tételt is? Vagy csütörtökön csak az A, D és E tételt rakhatom fel újra és majd csak következő hét hétfőjén rakhatom fel a hirdetésemet az A, D, E, F, G és H tétellel? Remélem érthető volt a példa, amivel levezettem... Köszönöm előre is a választ!
Van rá gumiparagrafus, a csőszök meg ha akarják, használják, ha nem akarják, nem használják. Általában B. Nekünk ilyen esetekre marad az (x), mint lehetőség.
Szánalmas a hozzáállása a többieknek, hogy megaláznak valakit, aki megosztja tapasztalatait, hogy bizonyos dolgok zavarják a vonatokon történő utazással kapcsolatban. Három darab hozzászólás eltávolításáról kaptam e-mailt, de kérem a moderátorokat, szíveskedjenek megvizsgálni, hogy a kommentekre érkezett válaszok, illetve az előzmények nem tartalmaznak-e olyan tartalmat, ami a másik ember számára megalázó, az embert hiteltelenné tévő szöveget tartalmaz.
Vannak trollok, akik tudnak úgy trollkodni, hogy ne sertsék meg vele a moderáció szabályait. Véleménynek álcázott, szándékos idegesítés. Több ilyen is létezik, de most éppen az említett troll áll a dobogó legfelső fokán.
Éppen valami jó történt velünk. Próbálj meg örülni ennek. Ha a buszosok, e-autósok, rendszámosok is szeretnének saját moditársalgót, sírják ki maguknak, ahogy mi tettük.
Most pedig megköszönöm az átmeneti 1-2 hónapban idetévedt olvtársaknak a jelenlétet, a topik innentől újra a vasutasfórumosoké, az egyéb területről érkezők bátra kiszedhetik a kedvencekből.