Igen, ahogy Nogo is írta, volt már szombati megjelenés pénteki ünnepnap miatt.
A jelenlegi kétheti megjelenési ütemben április 18 húsvét péntek és rá két hétre a következő megjelenés pénteke (áthelyezett munkanapos május 2.) is munkaszüneti nap lesz.
Gyanús volt, hogy reggel nézve nem szerepelt sem a sajtóforráson, sem a lapker honlapján a 26. lapszám. De azért elindultam, hátha mégis... Persze nem volt. Holnap reggel érdemes ránézni a két honlapra, ha ott lesz, akkor indulás. Egyébként úgy emlékszem volt már szombati megjelenés, talán a tejes Csepel jött ki akkor, mert a péntek ünnepnap volt.
Na igen, ezért rendszámért nagy kár! Már a 450-esen is CS rendszám van, sajnos ezen is. Ráadásul valamilyen elgondolásból megint fekete alapon fehér betűsre csinálják... na de ennyi gond legyen! :)
Nekem ez a '60-as éveket idéző "f a g y l a l t" felirat tetszik rajta, de ha valakinek nem, kiváló alap lehet átmatricázni:
A Modelpro NDK-s exportváltozatánál mindenképp jobb lesz - már csak a magyar színterv és felirat miatt is.
Ez a dekor a típus bemutatásakor volt rajta, nyilván a cél az volt, hogy a fagyiról mindenki a hűtésre asszociáljon. Több kép van róla, rendszám egyiken sincs a kocsin.
A valóságban később húsosok, tejesek, esetleg más élelmiszeripari cégek használták. Pl: Fortepan 252939
Vettem egyet. Az egyik ajtón a rajtszám elcsúszott, ezt sajnos a boltban nem vettem észre. Ezen kívül nem találtam rajta hibát. A füzet szerint IXO termék. 990-ért elégedett vagyok. Nem vagyok Porsche rajongó, de 2500-ért a következő 911-est is meg fogom venni egyszerűen azért mert tetszik. A többi már nem nagyon izgat.
Az első szám hirtelen ránézésre, kis távolságról egész jól mutat, de közelebbről megnézve tele van hibákkal. A festék néhány helyen mintha megkopott volna, máshol pedig "szemetet" festettek bele, de láttam képeket ahol mély karcolások voltak rajta. A maszkolás néhány helyen katasztrófa (még a talpazaton sem sikerült teljesen jól), a tamponnyomások hol szépek, hol nagyon nem, de ahogy láttam legalább mindegyik autón máshová sikerült nyomniuk.
Szerintem felejtős a sorozat, persze a Porsche-, és a versenyautó fanatikusok biztosan örülnek neki.
A honlapon jelenleg jól szerepelnek a bolti megjelenés dátumai, csak az előfizetőknek volt mostanában csúszás, ezzel pedig jól le is maradtunk hetekkel az újságos terjesztéshez képest...