Neked köszönhetően fejleszthettük szolgáltatásainkat, bővítettük kínálatunkat, és megvalósíthattuk a kiválóságra irányuló célunkat. Az Ön elkötelezettsége és visszajelzése arra késztet bennünket, hogy minden nap jobb, személyre szabottabb szolgáltatást nyújtsunk.
Az új év végtelen lehetőségeket hoz, és örömmel nézünk szembe velük együtt. Az iNetTV továbbra is keményen dolgozik, hogy biztosítsa több film és sorozat, valamint 100%-os üzemidőt.
Legyen 2025 tele lehetőségekkel, sikerekkel és boldogsággal az Ön, családja és szakmai törekvései számára. A iNetTV megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk az Ön digitális utazásának.
Köszönjük, hogy minket választott. Kiváltság, hogy Önt szolgálhatom.
Van-e tapasztalat valakinek a https://4kprotv.com/ oldallal? Észrevettem, hogy TV stick-et kínálnak IPTV-előfizetéssel, és érdekel a megfizethető áruk. Mielőtt rendelést leadnék tőlük, szeretném megkérdezni, hogy valakinek van-e már tapasztalata velük kapcsolatban.
Üdvözöljük a https://t.me/MagyaronlineTV Telegram csoportban, ahol exkluzívan magyarok számára oszthatók meg televíziós hírek, előfizetési lehetőségek, ajánlatok és kedvezmények! Csatlakozz hozzánk és maradj mindig naprakész a legfrissebb tévés információkkal és kiváló ajánlatokkal kapcsolatban!
1) Ami IP stack-en müxik és video streaming, az per definitionem IPTV. Ez ilyen eccerű. Lehet tagadni, de nincs sok értelme. Mármint szakmailag. Hacsak nem nagyon képzetlen valaki.
2) Kattintgasd végig a portálon keresztül elérhető műsorkínálatot, és látni fogod, hogy "garázs TV" nem nagyon van benne (hittérítő őrület annál több). A regionálist meg a helyedben nem szólnám le, úgy en bloc. Vannak egész jó körzeti adások. Pl a francúzoknál. Némelyik német regionális műsor is egészen jó.
Az online TV webcast maga az IPTV, mármint a globális verzió. Sokkal nagyobb a hatása úgy általában, mint a telkó IPTV-nek, ami egészen másról szól.
Hát, ha valaki globálisan vágyik mindenféle regionális- és garázstévék adására, annak biztos jó lelőhely, köszi... :o) De az IPTV-hez vajmi kevés köze van.
Ez is IPTV, konkrétan globális video webcast streaming.
Most éppen itt tartt a műsorválaszték: "1692 TV streams listed."
Más a TV webcast műsorválaszték szerkezete, mint a hagyományos TV műsorszórást koppintó klasszikus telkó IPTV szolgáltatóké. A globalitás és a hatalmas műsorkínálat viszont olyasmi, amire a klasszikus telkó IPTV-ben nincs példa. Inkább a műholdas TV vételhez hasonlítható az online TV webcast.
Segítségre lenne szükségem. T-Online IPTV-t szeretnék beköttetni itthonra, egy kétszobás lakásban lakom. Egyik szobában van minden telefonnal kapcsolatos kütyü (ISDN NT, ADSL modem, Wlan+phone router) a másik szobában meg van a tv, amiben még a kábeltévé kanóca van, de azt le akarom mondani.
Hogyan működik ez az egész IPTV megrendelés? 1 megás T-Online ADSLem van. Megrendelem az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton, onnantól hogyan, miként folyik a folyamat? Mennyi idő múlva hívnak, hogy egyáltalán szerelhető-e, ha hívnak akkor mikor kijönnek mit hova kötnek, tesznek, baj-e a router, ISDN, vagy valamelyiktől meg kell válnom? És a másik szobába hogyan kerül át a jel a telefoncsatlakozótól a tvig és a vevőkészülékig? A vevő a tvhez hogyan csatlakoztatható? Most egy 55cm es sztereo Samsung Tv-m van, érdemes LCD-re beruházni, vagy inkább tartsam meg ezt?
Átlagosan mennyire stabil a szolgáltatás és a vevőkészülék, mennyi kiesés van, az ügyfélszolgálat mennyire ért a dolgához és ha gond van, mennyire lehet rájuk számítani? Az ISDNnel, ADSLlel teljesen elégedett vagyok, csak ez ugye egy más technika.
Ma kötötték be a TVtévé szolgáltatásomat a TVNetnél. Kicsit zsizsikes a kép mert most még 3,5Mbites mpeg2-es stream, de azt igérik váltanak mpeg4-re és szerintem az7ért egy 2,3-es mpeg4 jpbb a 3,5-es mpeg2-nél. Teszdőszak van még. Az amúgy földi sugárzású tv adásokkal bibi van mert lefagy a set-top-box. A többi eddig nézve jól megy. A szolgáltatások még hiányosak szinte semmi extra nem megy (még EPG se) pedig amikor a bemutatón voltam a szolgáltatónál faszán ment nagyon. Egyszóval bénáznak valamin. Láttam olyan csatit, h RTL_H264s neve volt. Gondolom valami kisértleti mpeg4 lesz, de még nem működik. szal nagyon gyerekcipő még a dolog. A Stream-es problémára azt mondták, hibajavítás alatt a dolog. Egyenlőre ennyit tudok első körben mondani.
Lényeg: kiforratlan dolog.
De szerintem verni fog minent ha kis időn belül gatyába rázzák. Addig is azt tudom ajánlani, ha van kedved tesztelheti bárki mert azt mondták amig nem éles a dolog, addig díjmentes.
A kép tényleg jó, feltéve, hogy nincs az alján két párhuzamos, vibráló vékony csík. Újraindítás után megszűnik. Nem tudom, nálad hogy van, itt naponta min. egyszer szakad a net, újraindul az STB, stb. :o) Szóval még nem igazán stabil a dolog, de kétségtelenül jó lesz, ha egyszer majd kijavítják a hibákat (pl. restart után elfelejti a hangerőt, a csatornasorrendet, felvétel csak a néhány csatornára elérhető EPG alapján működik, és az így felvett műsor nem tekerhető előre-vissza, ékezetek kezelése elég fura, és így tovább).
TVNet-es IPTV esetében tud valaki segíteni, hogy hogyan lehet felvenni? Mert nálam a távírányítóval csak számokat akar írni, és miután beállítom a dátumot, időt, csatornát, nem menti el (kézi beállítás). Az EPG alapján felvétel címűt még nem próbáltam, de nem is mindegyik csatornához van EPG.
Hat eppen itt van a kutya elasva... Szepen lassan lecserelodnek a tv-k lcd-re, plazmara, aztan kapod a "roszabb" minoseget! Ideje lenne mar a digitalis foldi sugarzast orszagossa tenni, agyontomorites nelkul.
A teszt-időszak végeztével most adom vissza. A "technológia" tetszik, egyértelműen ez lesz a jövő, csak előbb minden házba be kell húzni az optikát, hogy ne legyen gátja a sávszélesség. Nekem öt üzemelő TV van otthon, tehát egyelőre még nem alternatívája a kábeltvnek. Két settopboxot kaptam, két tv-re lett rákötve, de a másodikon már nem lehet rögzíteni a műsorokat. A képminőség gyengébb volt mint a kábelen. A videotéka még elég szerény a filmek számát tekintve. Egy filmet akartam kikölcsönözni, de akkor elment a hang, még a tv műsoroknál is. Újra kellett az egészet indítani, ami kb. 15 perc volt. Kicsit elment az egésztől a kedvem.