Keresés

Részletes keresés

Szigi101 Creative Commons License 28 órája 0 1 33190

TÉLI VAKÁCIÓ.Amíg mások síelnek, esetleg balinéz partokon pihenik ki fáradalmaikat, mi Lepével a stúdióban örömködünk. Idén nem kevesebb mint öt (!) dupla LP-t tervezünk megjelentetni a jubileumi újrakiadások sorozatában. Tavalyról adósak vagyunk az 1994-es TEST albummal, amely az ALL IS ONE anyagával egészül ki, jön az idén 30 esztendős INDIÁNTÁNC, mellékletként a Firedance angol lemez dalaival, készül a 25 éves HŰSÉG bakelitváltozata is remixekkel és a Vertigo felvételeivel. Emellett a 15 évvel ezelőtt megjelent A KATONA IMÁJA anyagát kevertük újra az Utazó maxi különlegességeivel együtt, és elkészültünk a tízesztendős MÉG EGYSZER-album teljes LP-maszterével, amelyen olyan dalritkaságok is szerepelnek, mint A remény figyel, a Helyreigazítás vagy a Szabadon.Mindezek mellet komoly feladatot jelent a korabeli fotók, nyomdai anyagok előtúrása és rendszerezése is, minél régebbi kiadványól van szó, annál inkább.És nemsokára jönnek a koncertdátumok is.Munkás évkezdet, 2025...!

Baba Voss Creative Commons License 2025.01.06 -1 2 33189

Sziasztok!

Nem jött rá! Alapból adta magát a helyzet Egyrészt olyan tömény volt a lemezbemutató ( amit hamár bevállalt, akkor csak annyi kellett volna), hogy tudta megfog ülni a buli és kell valami a végére. A Bonanza meg idén oszlott épp 30 éve ,( talán ez volt részéről a megemlékezés, mert se ő, se Zsolt nem írt vagy tett ki bármiféle megemlékezést, pedig minden szarról  tudnak írni. Zsoltól pláne visszás így, hogy közben használja a Bonaza nevet)  és ha tetszik neki ha nem ő is tudja, hogy beindul erre a nép jobban mint a saját dalaira, mivel igen megosztó lett az új album és a nem is buli nótákkal van tele. Szóval kellett a tökös lezárás. 

Előzmény: ac3^BB (33188)
ac3^BB Creative Commons License 2025.01.05 -1 0 33188

lenne rá igény... ;)

de miből jött rá?

Előzmény: H-Egyke (33180)
Eziscsak1velemenyazenyém Creative Commons License 2025.01.04 -1 1 33187

Olyan mintha magaddal vitatkoznál néha, plusz kiragadsz részleteket egy-egy hozzászólásból és rágod a gittet

Két dolgot engedj meg:

1, egy céggel van szerződés akinek egy jegyértékesítő rendszere van, hiszen csak az onnan kinyomtatott jeggyel lehet belépni az Arénába. De ettől a rendszerben lévő jegyek különböző módon fel vannak osztva. Van ami csak Eventim értékesítésre, van ami csak ákos weboldal értékesítésre (nem fizet értékesítési jutalékot az Eventimnek, max. rendszerhasználati díjat), van ami csak VIP jegy, ami 0 forintos áron megy ki (nincs jutalék, nincs ÁFA). Lehet, hogy vannak API kapcsolatok más online jegyértékesítő rendszerekhez is, akik jutalék fejében tovább értékesítik a jegyeket. Azok a POS (Point of Sales) pontok, akik nem tudják már eljuttatni a jegyet időben a megrendelőhöz (pl. szombaton, a koncert napán, mert nem dolgoznak), azok a saját, hozzájuk delegált jegyeket "visszadobják" a közösbe, amit jó eséllyel már csak személyesen lehet megvenni egy-két órával a koncert előtt az Aréna pénztárában. Bár nem olvastam vissza hol beszélgettünk erről, de ettől ez még így van.

2, nem érdemes nézni a Youtube számait, mert nem készülnek igazi klipek, nincsenek zene tévék, ezért van már csak leginkább szöveges "klip" ami valljuk be, nem túl izgalmas. A streameing platformokat együttesen kell(ene) nézni. A YT-ot max. a tizenévesek nézik, kocsikban vagy otthon pl sokkal inkább Spoti szól. 

Egyébként hogy tetszett az Aréna koncert 2024-ben...? Szerinted méltó előadás volt vagy nem?

Előzmény: H-Egyke (33178)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2025.01.03 -1 0 33186

Szívesen, köszi az infót. Igen, 4 hangsáv van:

1. eredeti Youtube hang (AAC)

2. DVD hang (ac3)

3. VHS hang (eredeti - PCM)

4. VHS hang (feljavított - PCM)

Előzmény: Unicornis3 (33185)
Unicornis3 Creative Commons License 2025.01.03 -1 0 33185

Meghallgattam / megnéztem egy nagy részét, jó lett a feljavított hang, de látom több hangsáv is van, azokat még nem volt időm csekkolni...

Nagyon szép munka, köszi, hogy megosztottad!

Előzmény: Őrült kacsa a zebrán (33174)
Naplemente az őszi kertbe Creative Commons License 2025.01.02 -1 1 33184

Szerintem sincs.

Simán megél az Ákos produkcióból,bár a látogatottság tényleg sokat csökkent az elmúlt 10 évben.

Előzmény: falum (33183)
falum Creative Commons License 2025.01.02 -1 0 33183

Arra befizetnék,de nincs realitása ennek...akkor már inkább 2028-ban kellene megtartani a koncertet.

Előzmény: H-Egyke (33180)
bloodline Creative Commons License 2025.01.02 -1 3 33182

Szerintem engedd el a teltház/nem teltház vagy a csordultig telt/brutális telt témát... ;-) nem kell rugózni ezen annyit...

Boldog új évet, amúgy meg.

:-)

Előzmény: H-Egyke (33179)
H-Egyke Creative Commons License 2025.01.01 -1 0 33181

"azóta gyakorlatilag minden Ákos koncerten volt"  akarom mondani, minden arénakoncerten, a turnékra nincs ideje

Előzmény: H-Egyke (33179)
H-Egyke Creative Commons License 2025.01.01 -1 1 33180

Valaki említette, hogy Ákos rájött, hogy a Bonanza menő.

2026-ban nyugodtan lehetne nyomni egy BB reuniont, tavasszal, gitárok meg Ákos szóló blokk nélkül.

Garantált lenne a 3x brutál telt ház az Arénában.

H-Egyke Creative Commons License 2025.01.01 -2 0 33179

Bocs, ha ez most így egyszerre sok, de két hét szabin voltam, és akkor nem zenei fórumokba irogatással foglalkoztam.

A brutális(nak mondott) dupla és szimpla aréna teltházakról:

Már a 2016-os péntek sem volt az, kb. 3-4 ezer ember kellett volna még. A nővérem 2019 nyara óta van a Szerencsejátéknál, és azóta gyakorlatilag minden Ákos koncerten volt, és elhiszem neki, meg haveroknak is, hogy egyszer sem volt brutális teltház. Sokszor az akos.hu-n is beválogatnak olyan totál küzdőtér képeket, amiken a hátsó rész üres. Van, ahol az oldalsó is. És nem biztonságtechnikai okokból.

Idén legalább csak "csordultig" volt az Aréna, és már nem megy a "brutális teltház" szöveg.

Nem rosszindulat, mielőtt valaki ezzel jön, csak utálom, ha valaki bullshittel a nyilvánvaló bizonyíték ellenére is. :)

Jó ellenpéldák - brutális teltház volt a 98-as Ikon meg a 91-92-es BB.

H-Egyke Creative Commons License 2025.01.01 -3 0 33178

Te, aki azt állíottad, hogy a megmaradt jegyeket elviszik - elviszik, baszki, 2024-ben! haha! - a helyszínre (az Arénába), inkább ne érezz kényszert a gondolkodásban segítésre, egyrészt mert nem 1992-ben vagyunk, amikor a Bonanza fan cklub kipostázta a kinyomtatott - és nagyon szép - koncertjegyet, vagy megvettük a Déli pályaudvarnál lévő lemezboltban, mert amit állítottál, az alapból volt hülyeség, és még egy órával a koncert előtt is árultak jegyet az eventimen - online. :) Ákos nyomott egy nettó bullshitet ezzel a kijelentéssel, aztán annyi.

Műsokhoz hasonlóan én is le tudok vonni következtetéseket a tényekből (látogtottsági statisztikák, eladási adatok), de nem tudom, miért állítod rólam, hogy azt mondom magamról, hogy értek a zeneiparhoz, de mindegy is. Nekem meg ettől kéne, hogy hányingerem legyen, de csak legyintek.

A dupla arénák a 2014-15-östől eltekintve sosem voltak teltházasak. Évente 100-200 ezer ember nem látja Akost a színpadon. Tíz éve lehet, hogy igen, de az már régen volt. Idén is csak 80 jött össze a két ingyenes nyári helyszínnel.

A youtube nézettségeknek nincs jelentősége? Akkor a világsztároknak miért van több száz milliós vagy milliárdos dala a tecsőn? És Ákosnak miért vannak 10 milliós klipjei? Mert azok slágerek voltak. :)

Előzmény: Eziscsak1velemenyazenyém (33144)
H-Egyke Creative Commons License 2025.01.01 -1 1 33177

Köszi a munkádat, Kacsa Mester.

Pár napja néztem a Stargate-színpados Áradást. Ebbe is belefülelek.

Előzmény: Őrült kacsa a zebrán (33174)
H-Egyke Creative Commons License 2025.01.01 -1 1 33176

BUÉK!

A Testet már tavaly márciusban is belengette.

30 ÉVES A TEST!

MA, 2024. március 7-én kereken 30 éve, hogy megjelent Ákos második szólólemeze, a TEST album!

A lemezről - a címadó szerzeményen kívül - olyan dalokat ismerhet a közönség, mint a Dúdolni halkan, a Láss bennem mást, a Do We Bow?, a Csak te vagy, az Idelenn idegen, a Ki helyett szeretsz?, a Csillagok alatt vagy a Swimming. (Ez utóbbi három dal az idén csak három alkalommal jelentkező, jubileumi, exkluzív HARMINC ÉV-előadásokon is a repertoár része!) A lemez anyagát Ákos első önálló szólókoncertjén mutatták be a Budapest Sportcsarnokban, 1994. április 30-án.

A kiadvány jubileumi LP-újrakiadása előkészületben van!

Előzmény: ac3^BB (33175)
ac3^BB Creative Commons License 2025.01.01 -1 0 33175

BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!

A tavalyi mozgalmas év után valószínűleg 2025-ben sem fogunk unatkozni... A harmincegy éves TEST jubileumi LP-újrakiadásával már régóta adós vagyok, vélhetően ez lesz az első stúdiómunkám 2025-ben. Az új év során elkészülhet a sokak által várt, moziforgalmazásra szánt portréfilm, ami az óesztendő utolsó napjaiban új munkacímet kapott. Kaptam megtisztelő felkérést egy történelmi tévéfilm zenéjére, és Hábermann Jenő veterán producer ismét rendezői feladatokra hív. A tervek szerint nyáron olyan rockműsorral indulunk útnak, amelyben a platinalemezes METROPOLIS dupla album új dalai is helyet kapnak. Közben még jó néhány ötlet foglalkoztat, úgyhogy vélhetően munkában idén sem lesz hiány.
Izgalmas időszaknak ígérkezik! Remélem, mihamarabb látjuk egymást

Boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

Üdv, Ákos

Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2024.12.31 -1 0 33174

Van vkinek kedve csekkolni, milyen lett a VHS feljavított hangja?

Itt elérhető:

https://dl-15ur2kes.swisstransfer.com/d/7aea1803-e389-4175-a364-79478548d158

Előre is köszi.

Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2024.12.29 -1 0 33173

Átküldtem a végső verziót, várom a véleményt. Aztán (ha okés), akkor publikálom.

Előzmény: Őrült kacsa a zebrán (33172)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2024.12.29 -1 0 33172

Hali, elküldtem az első változatot. Csekkold le légyszi.

Aztán kicsit karcolok a Test VHS hangon, mert hallhatóan a művészúr is update-elt a Youtube hangon. :)

Előzmény: rush4you (32705)
Miracle74 Creative Commons License 2024.12.27 -3 0 33171
DJ Derek Creative Commons License 2024.12.24 -1 1 33170

Meg is kaptam, amit ezúton is nagyon köszönök! :)

Előzmény: DJ Derek (33169)
DJ Derek Creative Commons License 2024.12.23 -1 1 33169

Ooo, sebaj, köszi szépen. Hàtha másnak sikerül majd :)

Előzmény: Őrült kacsa a zebrán (33168)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2024.12.23 -1 0 33168

Sajna nem tudtam online elérhetővé tenni. Néztem, de torrent oldalakon sem látom. Bocs.

Előzmény: DJ Derek (33166)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2024.12.23 -1 0 33167

Rákérdezek, hogy osztható-e a linkje az ismerősnek.

Előzmény: DJ Derek (33166)
DJ Derek Creative Commons License 2024.12.23 -1 3 33166

Lenne egy nagy kérésem: sajnos elmulasztottam a Harminc Év koncert dvd-t megvenni, helyben pedig már sehol sincs a boltokban, a rendelésem csak két ünnep között érkezik meg a helyi lemezboltba. Megtenné nekem valaki, hogy iso-ban elküldi nekem esetleg holnapig? A szenteste évek óta mindig úgy zajlik a szüleimnél, hogy megnézzük a legutóbbi koncertfilmet. Előre is köszönöm, és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek a csoportban!

Előzmény: H-Egyke (33110)
DJ Derek Creative Commons License 2024.12.17 -1 1 33165

Most néztem ,vissza, augusztus 30-án volt utolsó közös fotójuk, amikor egy közös lemezhallgatós délutánt tartottak a poszt szerint.

Előzmény: Naplemente az őszi kertbe (33160)
Szigi101 Creative Commons License 2024.12.17 -1 1 33164

Másfél óra a koncertről:

https://www.youtube.com/watch?v=7UtXOaU9yG8

Troll Heyerdahl Creative Commons License 2024.12.16 0 1 33163

ahova Damon Hill.

Már nem volt rá szűkség.

Előzmény: Naplemente az őszi kertbe (33160)
otherwheres Creative Commons License 2024.12.16 -1 0 33162

asszem 2014 óra járok Arénákra, egyetlen év maradt ki, most volt az első alkalom, amikor csalódottan távoztam. nem vészesen, de akkor is. ha nem ott ért volna véget ez a mozgássérült setlist, ahol, elégedettebb lettem volna, egy jó kis ráadás hiányzott a végéről nekem. sokáig tartott, amíg a hangzás élvezhetőre tisztult, az első harmadban kifejezetten kellemetlen kása szólt. egyetlen meglepetés nélkül, (felső) középkategóriás nótákkal ment le a program, a kifutó végig pihentetve lett a bonanza-blokk miatt, emiatt a kiemelt állósokon kívül a többiek nem sokat kaptak a buliból (az elöl, oldalt ülők meg nem láttak rendesen). így is élveztem, de az idei három Ákos (30 év Szegeden, BPark, Aréna) egyértelműen ez volt a legvérszegényebb, ami, visszatérve az elejére, akkor is csalódás, ha ilyen monumentálisak a díszletek.

Troll Heyerdahl Creative Commons License 2024.12.16 -5 1 33161

dehogyis csak fideszes.

Bár akkor nem értem miert a haldokló nyugatra járkál,moszkva helyett.

Vagy észak koreába

Előzmény: ac3^BB (33158)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!