Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Nem értem a hozzászólásom törlési értesítőjében nekem küldött cinikus megjegyzéseteket,"kellemes röhögést".
Talán úgy értelmeztétek, hogy felétek fogalmaztam meg kritikát. Hát nem. Tudom, és ti is tudjátok, hogy a jelenséggel nem nagyon lehet mit kezdeni. Senki nem tud megakadályozni senkit abban, hogy akár percenként is új nickeket gyártson, és azon tovább provokáljon békés felhasználókat (Nem, nem kérek újabb cinikus megjegyzéseket, hogy én sem vagyok békés. De! Békés vagyok. Senkit nem támadtam, bántottam, ócsároltam az MNI topikban, ahogyan a Rnyában és a mennyire számítban sem. Vagy ha az ellenkezőjét gondoljátok, kérek rá példákat. Legfeljebb megpróbáltam megvédeni magam, amiben sajnos a moderáció nem nagyon állt mellém. Pedig itt nem lehet politikai részrehajlásra hivatkozni.) Azonban az inkriminált olvtárs nem túl fantáziadúsan minden aktuális nickje nevében az aznapi dátumnak tiszteleg. Ami azért, valljuk be, eléggé feltűnő. Ergo könnyen irtható. És MINDEN nickje törlésre kerül, csak ti megvárjátok, amíg megcsinálja a cirkuszt.
kedves Moderáció! Nem vitatva az imént törölt egymondatos, tényleg nem túl kulturált hozzászólásomat, megjegyezném, hogy talán mentségemre szolgál, ha azt írom, hogy azért a leghosszabb lónemiszervnek is van vége. Nálam is elszakadhat a cérna a folyamatos ócsárlásom miatta, amit ráadásul egy olyan embertől kapok, akinek igencsak van mit söprögetni a saját háza táján is.
Persze, tudom, nem kötelező látogatni azt a topikot. De sajnos máshol is tapasztalhatjuk az ámokfutását, ami nemritkán nyilt rasszizmussal átitatott.