n Star Wars: Episode III Revenge of the Sith (2005), Natalie Portman is seen portraying a woman who dies giving birth to twins in a galactic civilization with advanced technology. This is because George Lucas is American, where safe child birth is so alien it's not even in Science Fiction.
....
The scene shows that they had a metal skirt holding her legs close together during the birthing process. Frankly, it's a miracle that only she died.
Szerintem itt te vagy a leghardcore-abb SW rajongó :) Én nem bírnám rávenni magam, hogy ebben a minőségben végignézzem... ha egyszer ott a 4K változat.
(Állítólag van már 4K despecialized változat is mind a három OT filmből.)
Vakarom a fejem, hogy hol is van ez a filmben? Nem rémlik. A lenti képen is ezt a látni? A két csővég és a szabdalt-nak tűnő oldala, legalábbis erre hajaz.
Közel 8 éve meg van és mindmáig nem került elő, másik korabeli kópia belőle (a vége hiányzik), pedig 1-2db SECAM-ban leledző felvétel, biztosan még létezik ezen felül... Na, ennyit a honi tékahuszárainkról, ott a YT-on. (Nem a fenti videó feltöltőjére célozva!) Ha, rajtam múlt volna, már réges-rég nem volna, senkinek sem oka panaszra.
jelenleg 158M az elofizetoi bazis. Masodik eve nyereseges a szolgaltatas 324m volt tavaly a prpfit a chat gpt szerint. Ehhez kepest az Andor masodik evada 620m gyartasi koltsegvetessel az eddigi legdragabb sorozat. De ettol en meg nem fogok elofizetni ujra:)
Disney spent a record $290.9 million last year to make Star Wars: Andor Season 2, which makes it the highest-ever annual spend for a Star Wars production. ✨
This takes the total budget of the 2 seasons of Andor to $645 million.
(Source: Forbes)
a profithoz mennyi Disney+ elofizetonek kell jonnie? Erre a szamra kivancsi lennek!
Jelenleg az AI (ChatGPT) a játékokban csak a beszélgetésre korlátozódik, tehát nem tudnak bármit csinálni, a tevékenységek maradnak script-elt/game engine által vezéreltek, szóval max érdekes beszélgetések születnek :)
Na jó ez kicsit sok nekem. Ok azt így már értem mi az NPC. A játékban előre beprogramozott szereplő akivel az én általam irányított karakter valamilyen interakciót képes végezni. Beszélgetni, verekedni, stb... mint pl. amit Strato mond. És akkor ez alapján némileg változhat is a történet, mint pl. a Deus Ex-ben.
De akkor mit csinál az AI? Átírja a történetet és Westworld lesz belőle, hogy senki nem tudja hová lyukad ki az egész?