Szívesen, igen létezik, bizonyos előadók, produkciók szoktak visszatartani jegyeket, később megnyitni szektorokat stb. amiket aztán értékesítenek, ezekről hivatalos jegyértékesítő fb oldalán is tájékoztat, érdemes követni. Bécsben még vannak ülőjegyek.
Köszönöm, pont ezt kerestem. Még egy kérdés: azt írják, hogy "Ez a rendezvény teltházas. Jelenleg erre a rendezvényre nincs elérhető jegyünk. Érdemes azonban időről időre visszalátogatni erre az oldalra, mert folyamatosan azon dolgozunk, hogy újabb jegyek legyenek elérhetőek.". Ez létezik? Mármint hogy nem adtak el minden jegyet, és később még lehet venni? Mert gondolom nem építik át nagyobbra a helyet :)
kicsit bealudtam, és most próbálok jegyet szerezni. Nyilván csak jegyüzértől/viagogoról lehet már, de ez legyen az én problémám. Azt szeretném kérdezni, hogy létezik olyan erre a koncertre, hogy kiemelt állóhely? Valaki ezzel a szöveggel árul jegyet, de a viagogon nincs ilyen, csak sima állóhely. A hivatalos oldal ugye azt írja, hogy sold out, tehát ott nem tudom megnézni, hogy milyen kategóriák voltak és mennyiért.
Köszi mindent Nicko. Nagyon sajnálom, de így is csoda hogy sztrók után ilyen szépen lábra állt. Nekem is jövő évi Budapesti lesz az utolsó amikor látom őket. Legutolsó pesti buli elképesztő volt.
Sajnos igen, kesz csoda ennyi idősen így pörögni, ha csak arra gondolok en apukam 1 evvel idosebb. En max a jovo turnét erzem még.Ki ulhet be helyere jovore...
Szerintem teljesen korrektek az árak (a tranzakciós lehúzáson kívül), nekem a jegyvétellel sem volt semmi problémám, nem dobott ki egyszer sem. Van egy tippem, hogy az segített, hogy előre be voltam jelentkezve a livenation meg a funcode oldalán is.
A helyszínnel kapcsolatban pedig nincs benézés, a Maidennél már tradíció kisebb helyen indítani a turnét, az ő kérésük lehetett. Plusz azért elég szépen körbe is lőttek minket, el lehet őket csípni Bécsben is elég könnyen. Én pedig nagyon örülök a duplázásnak, a Papp Lászlónak még jobban, minél kisebb annál jobb, de én a Dürer Kertben is szívesen megnézném őket. :D
Rengeteg az itt elég szubjektív fogalom...:) Biztos akkor még volt jópár ülő, de állóról nem lehetett infód:) Engem (ahogy 27-én ülő vásárlásakor 09.45-től 40 perc várakozás után) 28-án a banki tranzakciós jóváhagyás UTÁN dobott ki a rendszer 10.10 körül, majd újabb próbálkozás után 10.40-kor már kosárba sem tudtam rakni állót... Akárhogy is, nem tudom, foglalt-e az MVM vagy Groupama, ha nem, akkor ezt Live Nation nagyon benézte... alsó hangon 30ezer emberrel szerintem lehetett volna számolni.
Az állójegy 30100 volt, bezzegprágában AC/DC-re az álló 53500, Metallicára még 2018-ban 31000-et fizettünk az állóra ugyanide a Papp Lászlóba, én sem értem miért óbégatnak sokan. A Maiden hozza évek óta a legjobb jegyárakat. 3 jegyet vettem, erre ráraktak 900 ft-ot tranzakciós díjként és 2400 'kényelmi' díjat. Ha valaki egyszer elmagyarázná nekem, hogy miért kell azért fizetnem, hogy én csináljak mindent egy ekkora f@staliga rendszerben mint amivel a funcode dolgozik...
Szerintem egyszerű volt. 10.15kor értem be a melóba. Leültem megnyitottam 1940. voltam a sorban. 15 perc múlva beengedett és rengeteg hely volt még simán tudtam venni 2 állóhelyet. Engem nem az ára zavar. Teljesen normális ár 2024-ben. A digitális jegyért amit emailben kapok fizetnem kell közel 1000 forint tranzakciós fíjat és 1500 forint rendszerhasználati díjat ami mondanom sem kell hogy pofátlanság.
Na, ha nagy nehezen és két részletben is, de sikerült kisajtolni két állóhelyet 28-ra, a másodikért igen sokat pingelve a rendszert - ráadásul mindezt egy értekezlet közepén. :-D Ennek ellenére nem mondanám, hogy a jegyvásárlással akkora bajok lennének.