Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Ma is imádom a texasit, mert a legnagyobb küzdő a munkások között, de 2003-ban ha nem bukik Beloki, akkor Lance második. Isten máshogy gondolta, és Armstrong legenda lett.
A felszopóember aszongya: a világ egyik legjobb csapata. Egy évben 31 győzelem az szép. Egy szlovén gyereknek van 25 idén. De a podkeszt jó, csak vannak kötelező dolgok, hogy a tahók főzzék nekik a sütit, meg ingyen kapjon kávét a bótba.
Ha sport, vagy kulturális eseményen a tömeg részeként még akkor sem, ha felismerhető vagy, nem illetnek meg speciális jogok. Erről bírósági ítéletek is születtek már. Érdekes módon a rendőrt viszont ki kell takarni. A rendőr nem önként, a rendezvények külsőségeinek ismeretében megy oda, hanem a munkájából kifolyólag.
Szerintem ahhoz kell az akkreditáció, hogy olyan helyre tudj menni, ahova sima mezei néző nem (pl. célvonal mögé, járművön a mezőnyben, kordonon belül), egyébként annyit és úgy fotózol, ahogy jól esik.
Szerintem egy kerékpár versenyen saját célra olyan profi cuccal fotózol amilyen van és annyit amennyit csak akarsz.. Ha valahol nyilvánosság előtt be akarod mutatni a legjobban sikerült fotóid, akkor kell a képen lévő személyek hozzájárulása ami biztos. Egy rendezvényen általában a fotók közzétételi joga a szervezőké is lehet, ha jól tudom, így lehet nekik is van beleszólásuk a képek közzétételébe . Rólam verseny közben készült fotót küldött be a tesóm valami fotós pályázatra és csak az én hozzájárulásom kellett.