Mégis happy end lett a vége. Elment a postára és ott volt. Azt írta, hogy nem kapott értesítést, pedig szokott, volt másik csomagja is tegnap, azt odaadták, erről nem szóltak. Ma beement, aztán elhozta.
Ti szoktátok nézegetni a feladott csomagjaitok trackingjét? Amiket rendelek, azokat szoktam és magamból kiindulva úgy vagyok vele, hogy nézegesse a vevő azt, amit én adtam fel, de lehet, hogy megérné nézegetni az általam feladottakat is. Most is van egy vevő, aki ügyet nyitott, 2 hete volt egy sikertelen kézbesítési kisérlet a tracking alapján. Idegesítő az ilyen. Még nem jelzi, hogy visszaküldték, de szerintem ez már szívás lesz. Írtam neki, hogy menjen a postára, de nem sok esélyt látok rá, hogy happy end lesz.
De mivel ismerősőmet megműtik, igy megkért, hogy már ne küldjek hozzá semmit, mert nem tudja átvenni a csomagot, ezért átállítottam az átvételi helyet Magyarországra.
Ilyenkor már nem csak az Európai Unióból mutatja a találatokat, hanem Nagy Britanniából és USA-ból is aminek semmi értelme, hogy nézzem ezeket, mert a postaköltség nagyon magas.
Hogyan tudom beállítani a szűrést, hogy ismételten csak az Európai Unióból mutassa a találatokat?
Egyéni vállalkozóként árulok már nagyon régóta az ebayen (.com , a többin nem vagyok) ,valamikor év elején elkérték az adószámom, megadtam minden ok volt. tegnap éppen töltöttem volna fel egy terméket és nem engedte, írta hogy elértem valamilyen határt német törvények szerint meg nem is tudom miket, nem nagyon érdekelt mert láttam hogy azt kéri hogy át kell váltanom üzleti profilra (eddig nem is tudtam hogy nem azon vagyok) igy azonnal megtettem. Emlékszem már annak idején is amikor átállt az ebay a közvetlen bankszamlaszamos kifizetésekre hogy iszonyat sokat szenvedtem amire beállítottam az adataimat úgy hogy elfogadta. De most megint elkezdődött... a bankszámlámat amit használtam eddig (Revolut) azonnal elutasítja azt írja nem tudja verifikálni, csak egy Iban szamlaszámot kér, a Revolutot nem fogadja el, az Mbk t nem fogadja el, megadtam neki az Erstet azt elfogadta de reggel megint kérte hogy updateljek mert valami nem ok.
Tudna nekem valaki segíteni akinek volt ezzel problémája? A adataimat elfogadta a business névhez a nevem van megadva
Nagyon nagyon szépen megköszönném ha valaki akinek volt ilyen gondja segítene beállítani.
Sie können jeden Monat 320 Angebote erstellen, ohne dass dafür eine Angebotsgebühr anfällt. Für alle Angebote, die nach dem Ausschöpfen dieses Monatskontingents erstellt werden, wird eine Gebühr von EUR 0,50 berechnet.
Igen, ez jó. Akkor gyakorlatilag eladás céljára a .de a legjobb magyaroknak?
Mondjuk úgy tűnik a briten is van ilyen kvóta:
Private sellers get an allocation of 300 free listings each month (or, 400 free listings each month if you have an eBay Shop subscription). Once you've used all of your free listings, we charge 35p for each additional listing you create that month. Listing fees are non-refundable.
Hát ez az! A feltöltési díjat fizeti havonta. Ezért akadtunk ki. Az tény, hogy eléggé kapkodva, lúzerként töltötte fel. Első bálozós az eladásban és mindjárt szívóágra került. Már csak menekülne a lehető legkisebb kárral.
Vateráról se rémlik? Hát a feltöltési díjakból élnek szerintem. Mivel nagyon sok cucc nem talál gazdára, de ha az eladó mégis szeretné eladni, rengeteg ideig ott kell heteltetni a hirdetést.
Úgy látom már lefordították magyarra és nem lehet visszakapcsolni angolra. Ebben csak az a szar, hogy nem láthatod az angol verziót, mert a magyar szövegnél helyenként érthetetlen, hogy mire gondol.