Nagyon szeretem a latin zenét, órákig tudom hallgatni (és nézni) a varázslatos és érzelemgazdag dalokat (táncokat), amelyekből millió stílus alakult ki, és szerintem mindenki meg tudja találni a neki tetsző irányzatot.
Kedvcsinálónak mutatok két fantasztikus videót, az[...] Bővebben!Tovább »
Holnap Omar Bashir koncert lesz, Tátrai Tibor is fellép :) Amiért ezt kiírtam, annak az az oka, hogy most nézelődtem a honlapján és láttam, hogy olcsóbbak lettek a jegyek, már 2000 ft-tól lehet kapni jegyet. Szóval tényleg gyertek, jó buli lesz :)
Megjelent-e már a Dirty Dancing 2 c. film zenei CD-je? Vagy egyáltalán, tud nekem valaki olyan albumot mondani, amin ilyen zenék vannak és be tudom szerezni??
Ok, Salsabol van nekem is a legtobb, csak mondd, hogy kik erdekelnenek, vagy pedig melyik orszagnak a sajatja (elsosorban kubaiban vagyok otthon, de azert van 1-2 boricua szamom is).
Engem a salsa-s jellegu mufaj erdekel alsosorban, ennek megfelelően érdekelne az mp3 gyűjteményed... egyelőre mp3-ból elég kevés anyagom van, de egy 15-20 album van élesben, ami rövidest át lesz alakítva mp3-ra...
szerintem e-mailezzünk.
Hello, nekem kb 150 albumnyi latin zenem van (mp3ban), szivesen cserelgetek, es erdekelne hogy ha vkinek esetleg lennenek meg olyan albumai vagy szamai amik nekem meg nincsenek meg...
Vannak a maiaktol (Marc Anthony, Chayanne, Gloria Estefan)-tol kezdve a regiekig (Hector Lavoe, Willie Colon, El Gran Combo) es a klasszikusok (Willy Chirino, Oscar D'Leon)
illetve:
Gilberto Santa Rosa, Victor Manuelle, Elvis Crespo, Michael Stuart, a Buena Vista Social Club tagjai kulon kulon, stb.