5-dik kerületi belvárosi lakásunkba hosszú távra keresünk önmagára és munkájára is igényes, megbízható takarítónőt, házvezetőnőt!
Takarítás mellett alkalmankéntvasalni (főleg férfi ingeket) és gyümölcs-zöldséget vásárolni is kellene. Gyakoriság és óradíj megbeszélés/ megegyezés alapján!
Amennyiben érdekelne a lehetőség, akkor az alábbi e-mail címemre várom a jelentkezéseket, fényképes önéletrajz, valamint referencia levél elküldésével együtt:czellar.krisztina@gmail.com
Budapesten kis és nagytakarítást vállalok, saját részre. 4000frt óra! Nagytakarítás fix díj! Alapos, precíz a munkám, karosszenvedelyem Nincs! Ablaktisztitast külön is végzek! Budapesten Idosgondozast is keresek(gyógyszer kivaltas, vásárlás, rendrakas) Hívjon bizalommal! 0620/253-9227.
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Kedves Fórumozók! Megbízható, korrekt ,kedves családnál bejárónői munkát vállalok ,heti vagy havi rendszerességgel több éves gyakorlattal. Illetve vállalom idős hozzátartozójának nappali felügyeletét is amennyiben ha erre lenne igény. Tel: 0620-548-1599
Üdv! Munkájára igényes, talpraesett, több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, megbízható és pontos anyuka vagyok, aki takarítást vállal.
Számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége és a kölcsönös bizalom.
Budapesten, tömegközlekedéssel megközelíthető helyen, a kisfiam iskolában töltött ideje alatt tudom vállalni a munkát (reggel 9-14:00 között).
Jelenleg is 4 nívós magánlakásban dolgozom (1., 2., 11., 12-ik kerületekben), így kérlek csak akkor jelentkezz, ha az adott paraméterekkel és természetesen a csütörtöki napokon heti szinten tudsz alkalmazni.
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Budapesten belül keresek saját részre, lakás takarítást, precíz, alapos a munkám, heti, vagy 2 heti gyakorisaggal! Árat, személyes találkozás, és a lakás megtekintése után tudok mondani!
Budapest 22 kerületben Budafokon családi ház takarítására keresek precíz, megbízható takarítót, heti rendszerességgel kb. 5 órás munkára, pénteki napokra. A ház jó karban és tisztán tartott. Főleg a környéken lakók jelentkezését várom. Tel: 06205230136
Sziasztok💥 Kis és nagytakarítást vállalok, rengeteg referenciával,számlával. 🔜Gyorsan,precizen dolgozom 11 eves tapasztalattal,a sarkokat, agy alatti reszeket,ablakkereteket sem hagyom ki!
Nemdohágyzó nő vagyok, több mint 30 éves szakmai munkatapasztalattal. Vállalom lakások rendszeres takarítását. Munkámra garanciát vállalok! Referenciával rendelkezem.
A munkavégzésem megbízható,precíz,pontos.Ár megegyezés alapján, a terület megtekintése és a személyes találkozás során. Budapest IX. VI.VII. VIII. XI. XIII.V. kerületekben.
Nemdohágyzó nő vagyok, több mint 30 éves szakmai munkatapasztalattal. Vállalom lakások rendszeres takarítását. Munkámra garanciát vállalok! Referenciával rendelkezem.
A munkavégzésem megbízható,precíz,pontos.Ár megegyezés alapján, a terület megtekintése és a személyes találkozás során. Budapest IX. VI.VII. VIII. XI. XIII.V. kerületekben.
Középkoru hölgy vagyok, takarítást és nagytakarítást vállalok Budapesten és környékén. Pontos, precíz, alapos munkát végzek. Várom.szíves megkeresésüket: 06202972009 Noémi