Szia...köszönöm hozzászólásod. Tegnap este is esős idő volt ( nem viharos), és megint nem volt jel pár csatornán pl. viasat history...M4 sport HD..ezek ma reggel újra működtek kb.60-70% jelerősséggel. Tudok e javítani ezen az antenna állításával ??? Vagy kár rá időt vesztegetni , el kell fogadni ,hogy ez ilyen.
Sziasztok Digi műholdas Tv használok No. ban....minden szuper, de néha mint Pl. tegnap este( esős idő) is néhány HD csat nem jön kiírja = nincs jel....ezek a csatornák SD működnek. Ma reggel minden csatorna működött jól. Lehet az idő járás miatt??
DIGI tányér és beltéri új helyen telepítésekor az antenna kb beállítása után a jelerősség-jelző 65-80 % és 0-0 % között ugrál. Egy-két mp-ig mutatja a viszonylag jó jelerősséget majd nullára esik. Ezt produkálja folyamatosan, anélkül hogy akár a tányérhoz, akár a csatlakozók bármelyikéhez hozzáérnénk. Ha mozdítok a vízszintes pozíción, kicsit változik az érték, de akkor is nulla és valami között ugrál.
Üdv! Karácsony előtt "elpusztult"- SAJNOS! - az ősrégi beltéri. Kaptunk egy vadi új, csili-vilit, ami két hétig üzemelt. Folyton kiírta, hogy nincs jel, keresi a jelet (de sajnos soha nem találta). Most június van, a 3. beltérit fogyasztottuk el, most viszem ezt is vissza a boltba, mert ez is csak a jelet keresi. Már újra indítottuk, frissítettünk, mindent végig csináltunk vele, de semmi. Ezek tényleg csak ennyit bírnak?
Nem lehet, hogy kártyamegosztásból nézted a műsorokat? Valószínűleg a gyári visszaállítás törölte a boxból a szerver elérési adatait. Ebben az esetben csak az tud segíteni, aki a beltérit eredetileg felprogramozta.
Észak-nyugaton lakom, sajnos az osztrák tv vétele megszűnt, érdekelne hogy műholdról lehet e fogni ezeket a csatornákat? Most készülök egy korszerű tv-t vásárolni, amin van műholdvevő, ezek a beépített egységek mennyire egyen értékűek az asztali készülékekkel? Ill. milyen ma a holdakról fogható műsorok minősége európa szerte, érdemes e beruházni fejre, vagy fejekre?
Hát pl.1 ajánlónak örülnék, hogy mit érdemes rajta nézni! Magamról azt érdemes elmondanom, hogy nem vagyok már teljesen kezdő. Jelenleg az Astra2, Hotbird, Thor holdakra vannak telepített antennáim. (Forgató nem érdekel!)
Az Astra1-en többször is jártam, de valahogy nem fogott meg a tartalom. És ezeken kívűl is fordultam meg még pár holdon.