Próbáltam olyan idézeteket összeszedni, amit nem dob ki a Google.
A01: Az amcsik mind ugyan olyanok. Most viszont John Wayne nem vonul el Grace Kelly-vel az oldalán. A02: Igyekszik a digitális strici! (Bár erre sem dob ki semmi olyat a Google, de biztos nem lesz nehéz :D) A03: Azért vagyunk itt, mert önnek a legjobb kell a legjobbak közül uram! (Itt próbáltam alapból egy nem agyonhasznált idézetet feladni a filmből) A04: Nem szopjuk be *név*! (Itt a névvel együtt könnyű lenne) A05: Azt biza nem kötöm az orrodra. - Miért nem? - Mert hamar megöregszel. A06: Jobb a hintó, mint a kordély, túlerőnél kell a fortély. A07: Egy átkozott, rohadt összeesküvés, és mindenki benne van! Még a nő is! A08: Tilos a pia, a drog, a csók, a tetkó, a testi ékszer és a rituális állatáldozat minden formája! Istenem ötleteket adok! A09: - Ott vagyunk már? - Nem. - Ott vagyunk már? - Nem. - Ott vagyunk már? - Nem. - Ott vagyunk már? - Nem! - Ott vagyunk már? - Nem! - Ott vagyunk már? - Nem! - Ott vagyunk már? - Nem! - Ott vagyunk már? - Nem! - Ott vagyunk már? - Nem!!- Ott vagyunk már? - Nem!!! - Ott vagyunk már? - NEM! (Egy kicsit becsapós) A10: Kapnak egy sípot meg egy kereszteződést, azt analizálják az való maguknak! A11: Én meg nem magát kérdeztem hanem Verát. A12: Egyszer volt hol nem volt egy csodálatos hely, ahol sohasem esett... Vége! A13: Jó, de nagyon ne hangoztassátok, mert még a végén fejébe száll a dicsőség. A14: Mi van, kit vártatok, a mikulást?! A15: Ez illegális boksz Tommy nem cumizó verseny!
Amikor ez a topic elindult, meg nem volt Google meg szelessav meg Web 2.0, es aki feladvanyokat akart fejteni, annak bizony gondolkoznia kellett. Kesobb vilagossa valt, hogy ha egy idezetet beadsz a keresobe, hamar megtalalod a megoldast, igy a megfejtes varazsa elillant. Arra gondoltam, csavarok egyet a szabalyokon es olyan feladvanyt adok, ahol az idezet nem pontos, so az egyes szavakat rokon ertelmu vagy hasonloval helyettesitem.Pl:
Az ero legyen veled! -> Az energia kiserjen!
Nincs kanal -> Nincs kiskanal
Lehet, hogy igy tul nagy a kihivas, de igazi filmrajongok biztosan megbirkoznak ezekkel: :)
K1: Te vagy Donald? Utanfuto ugyben? K2: Gyerekek, ne vegyetek heroint. Legyetek punkok es megkapjatok ingyen! K3: Meglattam a Nilus ezust patakjat, derengeni a bozot again at. K4: Barmilyen markat valaszthatsz, felteve, hogy az Kobanyai Vilagos. K5: Kobold az alagsorban!
AL70/2: "Itt csak én folyathatom a saját véremet!"
help: "Készülj fel az orbitális leégésre, Laloser." help2: "Midász király összes kincséért sem adnám vissza a rozoga termedet. help3: "Nekik meg ott van Lézer, Blézer és nem tudom én hány ézer." help4: "- Mi a jelszó? - Övön alul? - Úgy van."
mivel erre nem érkezett válasz ezért elárulom: Sok flúg disznót győz
AL73: "Hol szerezte ezt a csinos kis sebhelyet? Macskával birkózott?" help: "Nem, te soha nem végezted el a piszkos munkát. Mindig másokkal végeztetted el." help2: "Azt hiszitek elkaphattok. Akkor egy egész kibaszott hadsereget hozzatok." help3: "Azt hitted idejöhetsz az én házamba a bérgyilkos cimboráiddal, meg a régi börtön társaiddal, hogy röhöghes rajtunk?!"
help4: "Akkor miért nem csináltad meg te, mi? És ne mond azt rám, hogy mosogató, mert feldoblak erre a tetves tetőre..."
AL76: "Magyarázza ezt meg nekem, mint ha egy 2 éves gyerek volnék..." help: "- Tolerábilis? - Az idegen szavak szótára szerint türhető. - Tudom mit jelent ez a szó."
help2: "Jár-e homokos bárba Chesnak street-en."
AL78: "A szabályok most eltűntek az új cimboráddal." help: "Olybá tűnik uram, hogy ez a küldetés értékes készletek durván elhibázott felhasználása." help2: "Mit jelent az, hogy gebasz?"
AL80: "Akié a nagyobb azé Lucy." help: "- Szerelmes vagyok a fiúkba. - Igen tudjuk. - De nem ebbe!"
help2: "Ok Lucy, most már döntsd el! Ő, vagy én? - Ő! - Ööö... nem kell rögtön válaszolnod..."
AL70/2: "Itt csak én folyathatom a saját véremet!" help: "Készülj fel az orbitális leégésre, Laloser." help2: "Midász király összes kincséért sem adnám vissza a rozoga termedet. help3: "Nekik meg ott van Lézer, Blézer és nem tudom én hány ézer." help4: "- Mi a jelszó? - Övön alul? - Úgy van."
AL73: "Hol szerezte ezt a csinos kis sebhelyet? Macskával birkózott?" help: "Nem, te soha nem végezted el a piszkos munkát. Mindig másokkal végeztetted el." help2: "Azt hiszitek elkaphattok. Akkor egy egész kibaszott hadsereget hozzatok."
help3: "Azt hitted idejöhetsz az én házamba a bérgyilkos cimboráiddal, meg a régi börtön társaiddal, hogy röhöghes rajtunk?!"
AL76: "Magyarázza ezt meg nekem, mint ha egy 2 éves gyerek volnék..."
help: "- Tolerábilis? - Az idegen szavak szótára szerint türhető. - Tudom mit jelent ez a szó."
AL77: "És ezek egész idő alatt azt beszopták, hogy süket néma vagy?"