Elkepesztonek tartom, hogy ma 1 TB befizetore 1 db nyugdijas jut, s ma a nyugdijak 1/4-et hitelekbol fizetik. Hihetetlen, de a nagy partok az aberralt 13. havi nyugdijon egyeznek, mint garancian kozben a nyugdijasok nemcsak a mat, hanem a jovot is felzabaljak!
Kovetelem a nyugdijak radikalis csokkenteset addig, amig arra a befizetesek fedezetet nyujtanak, es a nyugdijak teljesen uj munkaido- es gyermekaranyos elosztasat!
Vedjuk meg a jovonket es a jelenunket a partok kepmutato es hazug garanciajatol!
Hááát nem tudom ,nemrég megkérdeztem ilyen elégedettség mellett hány welness szállodában jártál a sztríp csajokkal ,de választ nem kaptam ::)) Bezzeg ha Román nyugdíjad lenne ! A pásztorkutya holnap este már csülköt marcangol vacsira a lőlő 4 csillagos szállodájában . Hozzájárulok egy kicsit a ner boldogulásához ::))
Nagy vonalakban ez így van ,de sajnos vannak anomáliák ! Az 45-50 évesen szolgálati nyugdíjba vonult rendőr,katona,tűzoltó milliós nyugdíja azért bicskanyitogató .
Nem szabad olyan törvényt hozni ami kevés járulékot fizetőket előnybe hozza a sok járulékot fizetők kárára...ez kontraproduktiv ,mert befolyással lesz a mostani adófizetők viselkedésére
nincs összefüggés a befizetés és a nyugdíj között csak annyi hogy aki sok éven át sokat fizet, az többet kap. De a nyugdíjat nem a befizetésből számítják.