Az lenne a kérdésem, hogy az eredeti Superfast Matchboxok papírdoboza ugyanakkora mint a mostani papírdobozos Matchboxoké? Szeretnék papírdobozokat készíteni a Matchboxaimnak a könnyebb tárolás érdekében, de pontos méreteket vagy sablonokat sehol sem találtam az új dobozokhoz. Szétkapni nem szeretném őket, mert utána már nem lennének olyan szépek.
Egyébiránt drapp színűt Welly Trabit látott már vki ilyen 1:60 méretarányban? Én mindenhol csak kéket meg zöldet találtam eleddig, pedig elvileg létezik drapp is.
Klasszak ezek a Playart-ok. A kerekük kicsit bumfordi a Matchbox-hoz képest, de bájos. És visszaadják a kisautós érzést! Nagyon klafa gyűjtemény, grat.!
A Kőbányai Helytörténeti Gyűjteményben szeptember 12-én kisautókiállítás nyílik. Név nélkül írom, nem véletlenül – csak egy apró kérdés; valamelyik kedves Topictársat tisztelhetjük vajon a kiállítóban?
Ez szerintetek valami ritkább verzió lehet és azért szaladt ennyire fel az ár vagy csak összeakadt két licitáló akik valamiért nagyon szeretnék megszerezni?
Köszönjük, az a hordó már rég gurul. Volt eddig is olyan 15-20 Tomicája, most egy kicsit megdobta a mennyiséget. Már majdnem 10%-ot képvisel a teljes gyűjteményében. Ott a szaküzletekben élőben lehetett látni a régebbieket, remek kis dolgaik vannak. Az újakban pedig a kreativitás tetszik, nagyon jó ötleteket valósítanak meg.