Innentől bármely dehonesztáló, vagy annak szánt kifejezés, vagy utalás politikusok vagy rokonaik szexuális preferenciájára: 1 hét - 1 hónap - végleges tiltás a topikból.
Ugyanez fórumozóval kapcsolatban: 1 hét - 1 hónap - végleges aktuálpolitika tiltás, indokolt esetben root tiltás.
„Tudomásul veszem, hogy Magyarország a MikulásGyárra nem tart igényt, így nem áll módomban megrendezni a Jubileumi 20. MikulásGyár ünnepi eseményt” – írja a MikulásGyár közösségi oldalán Zsolnai Endre, a MikulásGyár főszervező-tulajdonosa. Zsolnai 2005 óta szervez karácsonyi adománygyűjtést és ünnepi programokat rászoruló gyerekek számára, idén viszont úgy érzi, nem tudja tovább folytatni a projektet.
Kizárólag a magyar hazugsággyár kénytelen olyan baromságokat kiplakátozni, hogy az idióta kormány "jól teljesít", holott mindenki tudja hogy a leggyengébben egész Európában!
Eddig 13. havi nyugdíjat az kapott aki már januárban nyugdíjas volt. 2025 ben már csak az kap aki februárban is nyugdíjas.
"A módosítás feltehetően nem szándékolt mellékhatása következtében viszont azok a nyugdíjasok, akik a tárgyév januárjában meghaltak, és így csak január 31-éig jár részükre a nyugdíj, már nem szereznek jogosultságot a tárgyévi 13. havi nyugdíjra, így a velük együttélő hozzátartozójuk, vagy ilyen hozzátartozó hiányában az örökösük sem kérheti a 13. havi nyugdíj kifizetését."
Tehát lesznek akik az eddigi törvény szerint kaphatnának de 2025 januárjától már nem kaphatnak.
Magas lesz ez neked azzal a négyszer járt első elemivel.
Az "Orbán akták" a Direkt36 tényfeltáró oknyomozó cikkeinek sorozatára utal, amelyek a magyar miniszterelnök politikáját, kormányzati döntéseit és azok hátterét vizsgálják, gyakran titkos vagy kevésbé ismert információkat feltárva. Ezek az írások részletesen bemutatják a kormányfő álláspontját többek között külpolitikai kérdésekben, valamint olyan stratégiai terveit, amelyek érintik Magyarország nemzetközi kapcsolatait és befolyásolják a belpolitikát is. Az anyagokban szereplő elemzések és dokumentumok főként a kormányzati döntések motivációira, geopolitikai összefüggésekre, valamint a magyar külpolitikai orientációkra koncentrálnak, amelyek között szerepel az Oroszországgal és Kínával való kapcsolat, illetve a NATO-hoz és az EU-hoz fűződő viszony kérdései
nem tervezik, hogy 2025-ben kevesebb ember kapjon 13. havi nyugdíjat Magyarországon. A kormány bejelentette, hogy továbbra is folyósítják a 13. havi nyugdíjat, és még nyugdíjemelést is terveznek az infláció figyelembevételével. Azok jogosultak rá, akik az adott év januárjában legalább egy napra társadalombiztosítási nyugdíjban részesülnek, és ez a feltétel jövőre sem változik
Amikor az emberek a kínai nyelvről beszélnek, általában a mandarinra utalnak. Ez a Kínai Népköztársaság, Szingapúr és Tajvan hivatalos nyelve, és összesen mintegy 875 millió ember anyanyelve. A mandarin tehát egyértelműen a világ első számú anyanyelve.
"A 13. havi nyugdíjat 2024-ben is megkapják azok a jogosultak, akik valamilyen társadalombiztosítási nyugellátásban részesülnek, azonban a jogosultsági feltételek nem változtak. Tehát nem arról van szó, hogy kevesebb ember kapná meg, hanem a juttatás azokat érinti, akik 2024 januárjában is jogosultak nyugdíjra vagy nyugdíjszerű ellátásra."
Te szerencsétlen az alábbi mondat "Döntött a kormány: Kevesebben kapnak 13. havi nyugdíjat." a jóvő évrő szól tehát 2025-ről.
Te azt bizonygatod hogy 2024 ben nem lesz változás a 13. havi nyugdíjjal kapcsolatosan.
B+ azt már kifizették februárban így nem is érintheti. A módosítás 2025 Január 01-el lép hatályban és bizony lesznek akik a módosítás miatt elesnek a 13. havi nyugdíjtól.
Mondtam már, hogy neked a szövegértéshez (sem) nem lesz elég az, hogy négyszer kijártad az első osztályt és ezzel be is fejezted a tanulmányaidat.
Lendike nyanyóka, most tényleg ezért betolattad magad az út mellől?
Oké, kellett neked az orgazmus hiszen most aztán jó megmondtad nekem. :DDDD
"Nem a legszerencsésebb, mikor egy közismert barom barmoz másokat."
Ezért kellett volna csendben maradnod és akkor ez nem történik meg veled:DDDDDD
Ami a hozzászólásod többi részét illeti. Sikerült a böfögéseddel az álltalam leírtakat alátámasztani. Ez dícséretes! Azt írtad le amit én állítóttam és linkekkel alátámasztottam.
Szóval látható, hogy megint előadtad azt amiért te idejársz a fórumra. A kötekedés és az abból származó örömérzet.
Nincs semmi gond. Megöregedtél és neked már csak ennyi maradt, hogy örömet szerezz magadnak.
Amit leírtál azzal azt erősíted amit én is írtam. :DDD
De ezt annak a két baromnak kellett volna írnod akik több kommenten keresztül mást állítottak és hülyeségeket írtak. De ugye az összetartás ezt nem engedte meg neked. Jobban jártál volna ha kussban, és az út mellett maradsz.
Miközben Trump ezen második elnöksége félig arról fog szólni, hogy felturbózzák Vance alelnököt elnökjelöltté, és erre minden lehetőségük megvan, beleértve Vance kvalitásait is,
Azért örült neki, mert nélküle soha a büdös életben nem lett volna elnök, ugyanis 2020-ban a demokratáknak egyáltalán semmilyen érdemleges jelöltjük nem volt, végszükségben Bident húzták elő a múltból és úgy ahogy megválasztották. Ma sincs jobb helyzetben a demokrata párt, Harrist nem választotta elnökjelöltnek a pártja hanem kijelölték, valószinűleg jobb híján, mivel nem volt esélyesebb személyük. Miközben Trump ezen második elnöksége félig arról fog szólni, hogy felturbózzák Vance alelnököt elnökjelöltté, és erre minden lehetőségük megvan, beleértve Vance kvalitásait is, mellette több komoly vállalható alternatív személlyel. Biden mosolya nekem azt üzeni, hogy végre egy vállalható, fajsúlyos kolléga! Hallgattam Trumpot is, nagyon visszafogottan, majdnem hogy kedvesen beszélt az idős emberrel.