Rábólintott a gazdasági versenyhivatal, hogy az Auchan Magyarország Kft, hogy a kormánypárti vállalkozó Jelinek Dániel vállalata, az Indotek felvásárolja az Auchant
és a hozzá tartozó cégeket is, mint az Auchan Benzinkutakat is. A teljes hazai Auchan üzletlánc így
a kormány gazdasági és üzleti köreinek a tulajdona lesz.
Igen az is érdekes volt, de én úgy tudom, hogy évek óta kínlódnak az itteni Auchannal. Lehet, hogy kellett hozzá kis erőszak, de elképzelhető, hogy annyira nem akarták megtartani. A Spar az más. Az jól megy. Azért is tiltakoztak. Az itteni Vodafonnal ugynaz volt a helyzet. Veszteséget vettek kurvasokért, ami magánbefektető nem tett volna meg. Főleg, ha nem szakmai befektető. És a faszi aki az Auchant akarja, nem az.
Vén tökéletlen! Ki mondta, hogy nincs kapitalizmus? Magam is tőkés vagyok, ha már aktívan nem is gyakorlom. Van a volt saját cégemben részesedésem, amit eladás után megtartottam, meg világcégekben részvényeim. Annyit jegyeztem meg, ha a profik, akik a CBA-t összehozták, nem tudnak jók lenni a saját hazájukba (és nem tudnak lássuk be, nagyon-nagyon drágák), akkor egy outsidertől mit is várunk?
Tőled nyilván nem tudnak lopni, mert nincs mit. Az meg, hol érdekli a fajtádat, hogy az országunk a rendszerváltás utáni helyéről (volt muszkamagszálltak közül az 1.), mára az utolsóra csúszott. Téged se érdekelnek a magyarok, téged is csak a zsebed érdekel. Ha kapsz választásokkor egy ebédet meg tíz kila krumplit, te már hűségesen nyalod a Hájas ordas nagy valagát, a következő négy évben, miközben hálálkodsz, hogy "küldte" az alacsony nyugdíjadat. Ha nem küldte volna, nem is járna, hiszen te nem fizettél TB-t.
Csak azt akarja, mint a magyar ellenzékiek!!!! Beleülni a 14 évig készített JÓ-ba. Kapitalzmus van:)))) Akinek pénze van, költse malagára, akinek nincs az menjen, anyja vala....hol már várja:DDDDD
Főleg tőletek lopta a fidesz a sok zsozsót, ezért van évente 90ezermilliárdnyi GDP:DDDDDDD
Ha úgy sikerül vezetni mint a CBA-t akkor sok sikert nem jósolok. Ezentűl létrehozni semmit, megvenni a készet, a tőlünk magyaroktól lopott százmilliárdokból, bármit. Emelett az Auchan szerintem a CBA után a legszarbb hálózat. Talán csak jobban lehet csinálni. Persze érteni kéne hozzá. Majd meglátjuk.
Rábólintott a gazdasági versenyhivatal, hogy az Auchan Magyarország Kft, hogy a kormánypárti vállalkozó Jelinek Dániel vállalata, az Indotek felvásárolja az Auchant és a hozzá tartozó cégeket is, mint az Auchan Benzinkutakat is. A teljes hazai Auchan üzletlánc így a kormány gazdasági és üzleti köreinek a tulajdona lesz.