Keresés

Részletes keresés

max val bircaman szeredőc Creative Commons License 9 órája -13 2 20

Ha így lenne, tudnál linket adni. De nem tudsz, mert nincs ilyen.

Előzmény: mapapajoe (19)
mapapajoe Creative Commons License 9 órája -2 5 19

Nagy kár, hogy vannak akiknak fotografikus memóriája van, ugye moszkovita? Leszerom, hogy elismered vagy nam. Nem nekem fontos. Aki hazudik azt meg:  X

Előzmény: max val bircaman szeredőc (17)
mapapajoe Creative Commons License 9 órája -2 4 18

Igen az is érdekes volt, de én úgy tudom, hogy évek óta kínlódnak az itteni Auchannal. Lehet, hogy kellett hozzá kis erőszak, de elképzelhető, hogy annyira nem akarták megtartani. A Spar az más. Az jól megy. Azért is tiltakoztak. Az itteni Vodafonnal ugynaz volt a helyzet. Veszteséget vettek kurvasokért, ami magánbefektető nem tett volna meg. Főleg, ha nem szakmai befektető. És a faszi aki az Auchant akarja, nem az.

Előzmény: kalevaleeeeeez (16)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 9 órája -12 1 17

"aki szerint mindeki kommunista párttag volt régen, mert nem lehetett más"

Sose mondtam ilyet.

Azt mondtam: a kommunista párttagok 90+ %-a kényszreből volt az.

Csúsztatsz tehát.

Előzmény: mapapajoe (14)
kalevaleeeeeez Creative Commons License 9 órája -1 5 16

Kapitalizmus van, de ott sem mindegy, hogy valaki eladja a részét, mert el akarja adni, vagy eladja, mert rákényszerítik.

A SPAR vezért szövege óta tudható, hogy itt a kormányközeli vásárlás hogy megy.

Előzmény: mapapajoe (13)
Virgin Oilo Creative Commons License 9 órája -1 5 15

Ettől még ki tud vonulni mert a névhasználati tulajdonjogot nem lehet megvásárolni.

Előzmény: pk1 (10)
mapapajoe Creative Commons License 9 órája -1 4 14

Mondja a muszka ügynök, aki szerint mindeki kommunista párttag volt régen, mert nem lehetett más. Ja, akkor is hülyeséget beszélt.

Előzmény: max val bircaman szeredőc (11)
mapapajoe Creative Commons License 9 órája -1 4 13

Vén tökéletlen! Ki mondta, hogy nincs kapitalizmus? Magam is tőkés vagyok, ha már aktívan nem is gyakorlom. Van a volt saját cégemben részesedésem, amit eladás után megtartottam, meg világcégekben részvényeim. Annyit jegyeztem meg, ha a profik, akik a CBA-t összehozták, nem tudnak jók lenni a saját hazájukba (és nem tudnak lássuk be, nagyon-nagyon drágák), akkor egy outsidertől mit is várunk? 

Tőled nyilván nem tudnak lopni, mert nincs mit. Az meg, hol érdekli a fajtádat, hogy az országunk a rendszerváltás utáni helyéről (volt muszkamagszálltak közül az 1.), mára az utolsóra csúszott. Téged se érdekelnek a magyarok, téged is csak a zsebed érdekel. Ha kapsz választásokkor egy ebédet meg tíz kila krumplit, te már hűségesen nyalod a Hájas ordas nagy valagát, a következő négy évben, miközben hálálkodsz, hogy "küldte" az alacsony nyugdíjadat. Ha nem küldte volna, nem is járna, hiszen te nem fizettél TB-t. 

Előzmény: nagyanyo5:0 (8)
seymour_ Creative Commons License 10 órája -1 5 12

Már egy ideje lebegtetik. Csak nem elfogyott a lóvé?

Előzmény: ahmezo (-)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 10 órája -12 1 11

Ilyen a kapitalizmus.

Előzmény: Degeczi (9)
pk1 Creative Commons License 11 órája -4 3 10

Csak a magyar részét. Na Auchan, most majd nem tudsz kivonulni az országból!

Degeczi Creative Commons License 11 órája -1 3 9

Egy számlagyáros bűnözőről van szó, csak a rend kedvéért...

Előzmény: max val bircaman szeredőc (5)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 11 órája -7 0 8

Csak azt akarja, mint a magyar ellenzékiek!!!! Beleülni a 14 évig készített JÓ-ba. Kapitalzmus van:)))) Akinek pénze van, költse malagára, akinek nincs az menjen, anyja vala....hol már várja:DDDDD

Főleg tőletek lopta a fidesz a sok zsozsót, ezért van évente 90ezermilliárdnyi GDP:DDDDDDD

Előzmény: mapapajoe (7)
mapapajoe Creative Commons License 13 órája -2 8 7

Ha úgy sikerül vezetni mint a CBA-t akkor sok sikert nem jósolok. Ezentűl létrehozni semmit, megvenni a készet, a tőlünk magyaroktól lopott százmilliárdokból, bármit. Emelett az Auchan szerintem a CBA után a legszarbb hálózat. Talán csak jobban lehet csinálni. Persze érteni kéne hozzá. Majd meglátjuk.

martinaxe7 Creative Commons License 13 órája -2 6 6

Narancsbögy

max val bircaman szeredőc Creative Commons License 14 órája -16 3 5

Botrány! Magyarországon magyar tulajdonú egy cég??? Hát hol élünk, fasiszta diktatúrában???

Haragossy Dezső Creative Commons License 18 órája -15 3 4

Nem szoktam odajárni, de nem rossz. Sok sikert az új, magyar tulajdonosoknak!

kalászos Creative Commons License 19 órája -9 3 3

Magyar kézben lesz! *****

forgione1 Creative Commons License 20 órája -3 12 2

legalább oda se kell járni

Tabusított témák Creative Commons License 21 órája -3 10 1

keresztény siker. orbánék magát Jézust szolgálják

martinaxe7 Creative Commons License 21 órája -3 6 0

K0pasz veréb

ahmezo Creative Commons License 21 órája -9 2 topiknyitó

Rábólintott a gazdasági versenyhivatal, hogy az Auchan Magyarország Kft, hogy a kormánypárti vállalkozó Jelinek Dániel vállalata, az Indotek felvásárolja az Auchant
és a hozzá tartozó cégeket is, mint az Auchan Benzinkutakat is. A teljes hazai Auchan üzletlánc így a kormány gazdasági és üzleti köreinek a tulajdona lesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!