Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sose értettem, hogy miért kell buherálni valamit, amit mérnökök terveztek meg okkal. Aki messzire akar gázsprayvel hatóanyagot kijuttatni ott a JET szórófej, 1-1,5 m-en belül meg a FOG/CONE.
Műanyag henger ,nyalókapálcika féleség - pont belepasszol . Fél centit levágtam és a pillanatragasztó megfogta - ilyen ,meg Nato PV spraykbe . JETes KO PFEFFER : fúróval óvatosan két mérettel kitágítottam a furatot , réz tollbetétet szorosan beillesztettem többletet leflexeltem .
Üdv . Az ilyen tág szórófejeket érdemes szűkebbé tenni , fele ekkora rés is teljesen beteríti a fejet amellett plusz fél méterrel messzebb küldi a gázt . CR extrem szórófején is apró az a lyuk .
Gábor az egyetlen, akiből ki is nézem. Áskálódik a konkurenciánál, próbál keresztbe tenni a Keserűnek, vatera felhasználókról ír cikket! Ezt mind azért, mert nem megy neki a bolt! Sok ember szemében leszerepelt! Én forintot sem teszek az ilyen ember zsebébe!
Privát véleményem, hogy nem gondolnám, hogy Gáborék ilyen pitik lennének, hogy gázsprayk szavatossági idejével trükköznének. Ezen felül több. mint 20 éve foglalkoznak nem halálos eszközök kereskedelmével, tehát elég régi motorosok a szakmában.....
Több gázsprayt vettem már magamnak és barátoknak/rokonoknak.
Egyik sem volt így átcímkézve 😅
Ez így aggályos és hát nem minősítem azt az úriembert aki ezeket árulja,mert nyomdafestéket nem tűrne. Plusz szerinted olyan nehéz felbontani egy dobozt és átcímkézni a benne lévő tartalmat?
Soha a büdös életben nem fogok az "önvédelmi" boltnak nevezett gitt egyetletben vásárolni. Tartsa meg a paintball puskáit magának.
Ettől igényesebb árazós címkés a színes CR tavalyi , alján a gyártási dátum és a matricáján a plusz 36 hónap hozzáadása - Megtévesztő és gyanúra ad okot de ez ilyen .
Szerintem nincs igazad, a folyadéksugár-lövők a legjobban használható eszközök LEHETNEK. De egymás győzködése helyett - ha benne vagy - csináljunk egy kísérletet. Szimulálunk egy helyzetet, (mondjuk cigit kérsz buszjegyre) aztán Te a folyadéksugár ellen. Ha igazad van, nincs mitől tartanod, hiszen azt írtad "Az átlag felhasználónak gyakorlatilag szinte csak a lottó ötöshöz hasonlóan valószínűsíthető a pontos és hatékony találat." Ha nincs igazad... nos erre az esetre viszünk egy liter tejet és rengeted papírzsepit. (Abban azonban egyetértünk, hogy minden eszközzel, - a spray-vel is - gyakorolni kell.)
Garázdaság. Könnyű testi sértés. Mind a gázpisztolynál, mind a gázspraynél nehéz bizonyítani a jogos védelmet. Ha többen vannak és hazudnak, akkor kevés az esély. Velem ez történt.