„Jó szívvel nem tudnék a bennmaradásra szavazni az uniós tagság ügyében” – mondta Lázár János a csütörtöki kormányinfón, amikor az egyik újságíró a brexitről kérdezte.
Ha lenne egy erről szóló szavazás, akkor a Miniszterelnökséget vezető miniszter vagy nem menne el, vagy pedig nemmel szavazna. Mint mondta, Európa nem egyenlő az Európai Unióval. Szerinte az EU nem alkalmas arra, hogy Európa értékei és érdekeit megvédje.
"Tűrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden – minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidókezekben legyen, és hogy a magyar tükörképe – kivált külföldön” – a zsidó – írta egyik levelében Horthy. "
kormánypárti politikusok megkoszorúzták az éppen harminc éve újratemetett Horthy Miklós sírját, valamint Lázár János építési és közlekedési miniszter azon kijelentésére, miszerint Horthy Miklós kivételes államfő, igaz magyar hazafi és hős katona volt.
„Ami a zsidókérdést illeti, én egész életemben antiszemita voltam, zsidókkal sohasem érintkeztem. Tűrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden – minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidókezekben legyen, és hogy a magyar tükörképe – kivált külföldön” – a zsidó – írta egyik levelében Horthy.
A Hitlernek írt levélben már a kormányzó arról írt, hogy „a zsidók fokozatos kikapcsolására vonatkozó további intézkedések folyamatban vannak, s amint meg lesznek teremtve elszállításuk feltételei, ezt végre is fogjuk hajtani.”
Szijjártó Péter: Hungarofóbiában szenvedő delegáció járt Budapesten- kj -követés2023.05.21. 12:01
Brüsszel nem tudja megemészteni, hogy a magyarok maguk hoztak döntést a saját jövőjükről, és hogy Budapesten egy sikeres jobboldali, kereszténydemokrata kormány van – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában, értékelve az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának budapesti látogatását.
Szijjártó Péter úgy fogalmazott, „hungarofóbiában” szenvedő delegáció járt Budapesten, olyan emberek, akik ki nem állhatják Magyarországot, és nem hiszik el, hogy a magyarok képesek érett, felnőtt döntést hozni az országuk jövőjéről. Ráadásul a delegáció tagjai be akartak avatkozni a Magyarország szuverenitását képező ügyekbe.
Kell-e magyaráznom, mit jelentene nekünk, egy kis népnek, ha nálunk is párhuzamos társadalmak alakulnának ki a bevándorlóhullámok térfoglalása következtében? Kell nekünk még »belső Trianon«?
a magyar kormánynak minden évben egy újabb pozsonyi csatát kell megvívnia a Nyugattal szemben.
A Nyugat már nem is keresztény. Egyre kevésbé az: sokszor még az egyházak is feladják a bibliai hitelveket
Amerikai sajtó: Orbán burkolt párhuzamot vont az EU és az ‘56-ban Magyarországra támadó szovjetek között
Az AP jelentése szerint a levert felkelés 66. évfordulója alkalmából Orbán Viktor azt sugallta, hogy az EU, amely megpróbálta megfékezni a magyarországi demokratikus visszafejlődést, úgy fog végezni, mint a Szovjetunió.
„Ne foglalkozzunk azokkal, akik az árnyékból vagy brüsszeli magasából lőnek Magyarországra. Ők ott fogják végezni, ahol elődeik végezték” – idézte az AP Orbán Viktor szavait.
„Visszatértem. A közelmúltban sokan és sokféleképpen értelmezték ezt. Számomra nem politikai revansot és nem a bársonyszékhez való visszatérést jelent, hanem a cselekvőképesség egy magasabb szintjét”
– hangsúlyozta az új építési és beruházási miniszter.
Az embereknek nem telik rezsire? Hat miért nem esznek kalácsot.
Lázár János még tavaly áprilisban állt elő azzal, hogy nyáron jellemzően meleg van a panellakásokban, ezért az jutott eszébe, hogy bizonyos felsőbb szinteket bontsanak el, és az ott élők meg éljenek kertes házakban.
Múlt héten pedig ezt erősítette meg Orbán Viktor is, amikor Hódmezővásárhelyre ment kampányolni Lázárékhoz
Ez teljesen rendben van, szvsz úgy lenne normális hogy az eu polgárság csak felvehető lenne és nem kötelező. Aki kéri, annak bepecsételnék az útlevelébe hogy EU CITIZEN, Lázárnak meg nem. Sajnos az EU jogi rendszeréből hiányzik az EU polgárság személyhez kötődő joga.
„Jó szívvel nem tudnék a bennmaradásra szavazni az uniós tagság ügyében” – mondta Lázár János a csütörtöki kormányinfón, amikor az egyik újságíró a brexitről kérdezte. Ha lenne egy erről szóló szavazás, akkor a Miniszterelnökséget vezető miniszter vagy nem menne el, vagy pedig nemmel szavazna
Letette miniszteri esküjét Lázár János, majd Facebookon bejelentette: „visszatértem”.
Legfőbb feladatának az országépítést tartja Lázár, úgy gondolja, hogy új miniszteri posztjával nemzeti szinten folytathatja azt a munkát, amelyet az elmúlt években a Dél-Alföldön végzett. Ezúttal azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy nem politikai revans céljából tért vissza a miniszterek közé.
Hirdetés
„Visszatértem. A közelmúltban sokan és sokféleképpen értelmezték ezt. Számomra nem politikai revansot és nem a bársonyszékhez való visszatérést jelent, hanem a cselekvőképesség egy magasabb szintjét”
– hangsúlyozta az új építési és beruházási miniszter.
2016 óta sok víz lefolyt a Dunán. Lázár most a puccs elökészületeivel van elfoglalva.
Milyen puccs? Besz@ri volt meg a partot is biralni, hogy közben azért csontig benyalt Orbánnak, hogy mindenki más hibás csak o latja a helyzetet helyesen :0))))