Kénytelen voltam mikrofonnal elénekelni, mert nem tudom a szám eredeti címét. Ha valakinek netán ismerős a szám, akkor mondja meg, hogy ez melyik! Ha nem található az interneten, akkor legyen szíves bakelitről vagy kazettáról digitalizálni!
sajnos nem boldogultam vele, de azért köszönet neked :) a laptopomon win 11 van, ez meg nem enged régi progikat telepíteni, az ő tárházában pedig nem találtam ilyen progit.
Richard Sanderson Reality című számának elérhető változatában 2:55-nél kezdődik egy instrumentális rész. 1985-ben a rádióban olyan változatot játszottak, melyben nem volt instrumentális rész, s a szám is rövidebb volt, mint a ma ismert változat.
A 80-as években valaki felvette a rádióból Richard Sanderson Reality című számát? Szeretném, ha digitalizálná a kazettáján levő változatot!
A második link jó lehet. Ráadásul megmagyarázhatja a DLC kiterjesztést, ami talán a DiscLibCatalog-ra utal. Persze, ha XP alá készült, akkor nehéz lehet majd működésre bírni.
Az első link a teljes tévút, ugyanis bármilyen ritka kiterjesztésre keresel, legalább két tucat teljesen használhatatlan "megoldás" jön elő idétlen nevű webhelyekről. Megoldást egyik sem ad, viszont vagy pénzt kér (mint, amit linkeltél), vagy a bankkártya adataidat kéri (közte a nevedet, a lejárati dátumot és a CVC kódot), vagy telepítted veled egy csomó használhatatlan/kártékony szoftvert, vagy - jobb esetben - csak nagyra nőtt péniszeket mutogat. Amit linkeltél, az talán az első csoportba tartozik.
"... a régi, ami asztali pc-n xp-n futott, elveszett.". A program nevére sem emlékszel? Anélkül nehéz lesz. Azért, ha nem tartalmaz titkos adatokat, tedd fel a DLC fájlt felhőbe, és add meg a linkjét. Hátha valaki megtalálja annak segítségével.
Újra itt, bocs :) Sok mp3-as felvételem van cd-n, dvd-n, de nem találtam ingyenes katalogizáló progit, a régi, ami asztali pc-n xp-n futott, elveszett. Az adatfile megvan, DLC kiterjesztéssel, de nem tudok vele mit kezdeni. Ha van ötleted, írj.
Deck the halls with boughs of holly Fa-la-la-la-la, la-la-la-la 'Tis the season to be jolly Fa-la-la-la-la, la-la-la-laDon we now our gay apparel Fa-la-la, la-la-la, la-la-la Troll the ancient Yuletide carol Fa-la-la-la-la, la-la-la-laSee the blazing Yule before us Fa-la-la-la-la, la-la-la-la Strike the harp and join the chorus Fa-la-la-la-la, la-la-la-laFollow me in merry measure Fa-la-la, la-la-la, la-la-la While I tell of Yuletide treasure Fa-la-la-la-la, la-la-la-laFast away the old year passes Fa-la-la-la-la, la-la-la-la Hail the new, ye lads and lasses Fa-la-la-la-la, la-la-la-laSing we joyous all together Fa-la-la, la-la-la, la-la-la Heedless of the wind and weather Fa-la-la-la-la, la-la-la-la Fa-la-la-la-la, la-la-la-la
A Wikipédián olvastam: ..A lemezismertető és az eredeti szándék szerint az albumverziótól eltérő 1976-os kislemezes változat lett volna, azonban a kiadó hibája miatt az albumverzió került fel."
A vaterán valaki kihirdette a kislemezt. Ha a hirdető netán a kislemezt digitalizáltatná, akkor hallanám, hogy a rajta levő változat miben más, mint az, ami a Nem tudom a neved-en van.