Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladó sorba került az egyik szeretett katanám. A kard susho kitae gengeszerkezetű. Differenciáltan edzett, kövön csiszolt és élezett. A tsuka barna selyem fonatos, alatta fehér rájabőr. A kard eddigi életét vitrinben töltötte. A saya feketére lakkozott, rajta a sageo barna selyem. Jár hozzá egy fekvő tömörfa kake is.
Érdeklődni lehet e-mailba(tata6567@freemail.hu) vagy telefonon (06301414326)
Ha estleg egy par boltot tudnal nekem linkelni europabol (van miatt ) vagy ahol a leg erdemesebb nezelodni asetleg konkretan ajanlani kardot azt is megkoszonom.
egy dolgot nem irtam le,hogy mi a celom.
eddig is gyujtottem,de fegyvereket a masidik vilaghaborubo.
raneztem a gyujtemenyre es tudomasul kellett vegyem hogy ez elkeszult mar nincs olyan dolog amit betudnek szerezni a penztarcamhoz merten.
igy jottek a japan kardok olvasgattam itt ott lattam kepeket ahogy ezeket a gyonyoru pengeket puceran a Kake-ban fekszenek alattuk pedig a shirasaya vagy a koshirae.
Namondom ez az en palyam.itt lehet penzt elbaszni rendesen.:)
viszont a diszfegyverek nekem nem jonnek be ezek a szenacel cuccok viszont annal inkabb es a laminaltak sanmai megjobban.
tehat ez a cel,hogy a gyonyoru pengek puceran fekudjenek a kardtartoba es minel tobben legyenek.
ha ebben tudsz nekem infoval,konkret helyekkel boltokkal forumokkal kardokkal segiteni.
Eladásra kerül Paul Chen Hanwei Practical Pro Elite Katana rendkívül funkcionális és erőteljes katana differenciálisan edzett, extra hosszú 1095 szénacél pengével, Dharma kerék formájú tsubával és feketére lakkozott sayával.
Eladásra kerül Paul Chen Hanwei Practical Pro Elite Katana rendkívül funkcionális és erőteljes katana differenciálisan edzett, extra hosszú 1095 szénacél pengével, Dharma kerék formájú tsubával és feketére lakkozott sayával.
Az egyik, egy Shihozume penge szerkezetű kard. A penge alacsony, közepes, és kemény acélból tevődik össze. Hagyományos eljárással agyagos kitakarással differenciáltan, edzett tehát a hamon valódi. A penge keménység 60/45 HRC. Kézzel kövön élezett, és csiszolt.(borotva éles) A markolat fekete selyem fonatos, alatta fehér rájabőr. A sageo nagyon tetszetős "cirmókás". A tok sötét bordó színű, hagyományos eljárással festett, és lakkozott, nem szórópisztolyal van lefújva! A kard sosem volt használva csak vitrinben töltötte az eddigi életét nálam. A kard ára 160000 Ft.
Az másik, egy kubuse pengeszerkezetű kard. A penge alacsony, és kemény acélból tevődik össze. Hagyományos eljárással agyagos kitakarással differenciáltan, edzett tehát a hamon valódi. A penge keménység 60/45 HRC. Kézzel kövön élezett, és csiszolt. A markolat nagyon egyedi, tetszetős lila selyem fonatos, alatta fehér rájabőr. A sageo lila selyem. A tok különlegessége, hogy 18 karátos aranypórral van vastagon megszórva, majd hagyományos eljárással lakkozva, nem szórópisztolyal van lefújva! A kard sosem volt használva, ahoz túl szép, csak vitrinben töltötte az eddigi életét nálam. A kard ára 180000 Ft.
Üdv! Vásárolnék katana pengét elsősorban honsanmai érdekel hadori polírozással. Vadonat újat keresek de minimum soha nem használtat, a legjobb ha a nakago is érintetlen és még nakago ana-val sem rendelkezik. Nem vagyok milliomos így shinsakuto vagy Kovács András, Pavel Bolf által készítettek sajnos nem jöhetnek szóba. Ha egy ilyen pengével rendelkező katanád van koshirae-vel együtt, akkor is keress. Mailt írj légyszi: horvathjanko38@gmail.com
Én egy lelkes és laikus ember vagyok, tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen katana kardot vegyek, és hol, mennyiért, mire kell figyelni, esetleg tudnátok ajánlani valamit? Olyan 60.000Ft-ig kb. Ami nem csak díszként hasznalható.