Én úgy szoktam kinyomozni, hogy kiszúrok egy spéci elemet, ami jelen esetben a jellegzetes motorkerékpár kerék. Onnan megkeresek egy ismertebb szettet (nekem is megvan pl. a 8051-es.), amiben tuti benne van.
A brickset oldalon kikeresem az alkatrész kódját / illetve magát az alkatrészt a "parts" címszó alatt. Ezután visszakeresem, hogy milyen színekben és mely készletekben jelent még meg:
Sziasztok, azt szeretném megtudni, hogy mi lehet ez. Örökség ő jutott hozzánk, ömlesztve van mindenféle alkatrész még. Valami motornak nézem, de nem sikerült megtalálni. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Lenne egy eladó Power Miners 8708 - as bontatlan dobozos legom. A segítség, pedig abban kellene, hogy körülbelül mennyit kérhetnék érte? Sajnos a Google most nem a barátom. Köszi, ha kapok (használható) választ.
Igazad van, folytassuk itt a matricás beszélgetést. Most konkrétan nem kell semmilyen készlethez, de vettem pár használt szettet, ahol elég csúnyán nyalták fel a matricákat és előbb-utóbb le szeretném cserélni őket.
Azt hittem van magyar forrásod, a szállítási költség miatt gondoltam csak.