A régi időben volt egy topik (debilissimus nyitotta), amely azóta több változáson is keresztülment, végül eltűnt.
Újra nyitom, hogy a játékoldallal kapcsolatos dolgokat itt lehessen megbeszélni, esetleg üzenni egymásnak, mert ahogy elnézem nagyon kevesen találtak még ide .
És egy kérés: kerüljük a vitákat, de ha mégis szükség van rá csak
kulturáltan, ahogy deb' is kérte annak idején.
Úgy gondolom, hogy amikor az Index Fórum szerkesztői kidolgozták ezt a játékot, nem arra gondoltak, hogy a játékosok csak az idejüket töltik a számítógép előtt, hanem tanulni, új élményeket szerezni, különleges helyeket megismerni stb. Az én játékaim ilyenek, de nagyon-nagyon kevesen tartanak velem. Ezt az új topikot is azért indítottam, hogy bővüljön a tudásom. Sajnos egy hozzászóló megjegyezte, hogy ez 0. Nagyon sértő dolog más munkáját lenullázni.
-Valahonnan csak moderátorok tilthatnak ki. Akkor azt a topikot tudod olvasni, de írni nem tudsz bele. -Ez általában a politikai témájú topikoknál elő, de nem kizárt máshol sem. -A kitiltásról az érintett értesítést kap e-mailben. Én már találkoztam egy másik hibával. Néha, belépés után valahová írni akarok, és akkor kapom az értesítést, hogy oda valami oknál fogva nem írhatok. Ez általában egyszeri visszalépés után megszűnik, és akkor egy bizonyos ideig nem ismétlődik meg. Más egyéb hirtelen most nem rémlik. Több infó kellene az esetről.
Margitkával (hablány, béna44) már nagyon régóta levelezünk.
Ma megdöbbentem azon a pár soron, amit írt. Be is másolom ide nektek, hogy tudjatok róla.
"Ma, mikor meg akartam nézni az űzenőket, nem jelentek meg csak az elhunytak. Jó vastag és nagy betűkkel ki volt írva, hogy bizonyos helyekről le vagyok tiltva. Valóban nincs mit keresnem ott. Azért fáj, mert így még nem jártam egyetlen helyen sem , sőt ... Ez van:(Hogy kit zavarok és mivel? fogalmam sincs."
Nem értem az egészet. Tudtommal valakit bizonyos topikokból csak a moderátorok tilthatnak ki.
Azt sem értem, hogy - ahogyan írta- miért zavar valakit és miért, ha néha benéz és írni szeretne valamelyik topikba.
Őt már nagyon régóta ismerem, még a nagyon régi honfoglalóról. Egy végtelen kedves, senkit meg nem bántó idős tanárnő. Mindenkivel jó viszonyban volt, soha nem
bántott senkit. Én nagyon szeretem a mai napig és nagyon sajnálnám, ha valaki ellene lenne annak, hogy itt legyen köztünk.
Amennyiben valamit valaki tud a letiltással kapcsolatban, kérem szépen, hogy írjon ide.
A temető éjjele most nappallá változott, gyertyák égnek értetek, kik messze távoztatok. Testetek a földben, de lelketek ott,fenn ragyog, halovány nesszel suhantok, hisz ez, a Ti napotok.
Megállunk sírotok felett, emlékek törnek ránk, újra éljük a múltat, mintha visszahozhatnánk. Az emlékek nem fakulnak, Ti itt vagytok velünk, szerető szívünkben maradtok, soha nem feledünk.
Szerintem a kijárási korlátozás miatt az idősek örülnek, hogy legalább a kertjükben dolgozhatnak (már akinek van, itt Időgépre is gondolok) Ilyenkor tavasszal rengeteg a munka a kertekben.
Én is ott dolgoznék többnyire, ha otthon lennék, de most a lányoméknál vagyok karanténban egy panel lakásban. A lányomék munkahelyén nem engedélyezték az otthoni munkát, államtitkokat nem adnak ki, ezért kénytelen bejárni. A vejemnél más okok miatt, de ugyancsak be kell járni. Így én segítek a 8 és féléves unokámnak a digitális tanulásban, és ellenőrzöm a leckéjét. Én vagyok otthon a tanító nénije, de azért marad időm a Fórumra is. :)
Mint írtam történelem, jó az ha van" kritikusa" az ember lányának. :) Humorérzékük úgy látszik különböző, s mint számtalan hozzászólásodnál melynél írtam szeretek játszani Veled, no persze a többi Kedves Játszótársakkal is. Nem vagyunk egyformák és a különbözőség viszi előrébb a "világot".
A továbbiakban is szívesen játszom bárkivel. no persze, ha a többiek is velem. :) :)
Összetévesztesz valakivel, én ilyet sose írtam! Ezek nem az én szavaim! Mindig igyekszem udvariasan válaszolni, és mindig elnézést kérek a figyelmetlenségemért. Kár, hogy a megbántást láttad a vicces figyelemfelhívásomban. Egyáltalán nem volt ilyen szándékom.