Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kizárt, hogy bemálházott lőszerrel szállították. USA-ban kb. 20-25 éve volt egy eset, hogy valaki (nemzeti gárdista ha jól emlékszem?) elkötött egy M60 tankot és az autópályán próbálta eltaposni a szembejövő kocsikat. Képzeld el, ha még lőni is tudna...
Azert a csove beakadt es kapott egy hirtelen utest. Nem biztos hogy a toronyforgato mechanika serules nelkul meguszta. Egy kalibralas is elkene esetleg.
Ezt ,hogy hivják? ---hol / hogyan lehet megtalálni?
Ősrégen láttam 1 filmet ,az atlanti fal erődjeiben voltak hasonlók többféle méretben.Amikor az amerikaiak elfoglalták , játszadoztak + baleset is volt , mert elrobbantották.
"Pont azt írtam hogy a "Hopkinson hatás" egészen más tudományágra vonatkozik.
Egy mérési módszer kidolgozása pedig abszolúte nem teszi indokolttá, hogy a hatás elnevezését (kis hazánkban) a kidolgozó adja."
Tudod mikor te vagy a tanulo akkor valahogy nem adja jol ki magat ha elkezded kritizalni a tantervben szereplo dolgokat.
Nekunk civil es katonai kepzesben is igy tanitottak. Sot mashol nemzetkozi oldalakon is igy lattam. Ebbol kifolyolag tovabbra sem erzem magam feljogositva hogy az elnevezest kritizaljam. Idaig szakman belul mindenki tudta mirol van szo amikor elhangzott a nev.