Egy kis információ az utókor számára, ha más is szenvedne az angol nyelvvizsgával, mint én.
A szóbeli részét viszonylag könnyen megszereztem, de az írásbeli sehogy sem akart összejönni. Próbálkoztam Origoval, BME-vel, Pannonnal, iTolc-cal mindenfajta nyelvvizsgával, de egyik sem vált be.
Egy kis faluban élek, itt jártam magántanárhoz, próbálkoztam magamban, de mindig elbuktam. Végül megpróbáltam egy online angoltanárral, akit a Tanárajánlón találtam.
Vele végül sikerrel jártam az iTolc online vizsgáján.
Tanulság: Mindannyian mások vagyunk, lehet, hogy valakinek nem kell magántanár, de lehet, hogy valakinek csak a második fog beválni. Egy a fontos, sose add fel.
Hey there, language enthusiast! Are you ready to embark on a journey to improve your spoken English? Well, you've come to the right place. In this article, we're going to dive deep into the world of spoken English, exploring tips, tricks, and techniques to help you become a confident and effective communicator. So, let's get started on this exciting linguistic adventure!
eLingo tanfolyamok? Nagyszerű választás! Valós beszélgetések, native speakerek és hatékony leckék. Nézd meg az elingo-edu.com -ot. #nyelvtanulás #eLingo
Ajánlom ezt a weboldalt angol tanuláshoz! Hatékony angol tanulási módszerek, interaktív tartalmak és szakértői tanácsok találhatóak, és ráadásul teljesen ingyenes. Nézzétek meg ha van pár percetek elolvasni egy cikket a hatékony angol tanulásról!
A támadók a(z) quiz-s3.buzz webhelyen megpróbálhatják csellel rávenni Önt például arra, hogy veszélyes szoftvert telepítsen, vagy felfedje személyes adatait (jelszavakat, telefonszámokat, bankkártyaadatokat stb). További információ."
angol nyelvgyakorláshoz is nagyon megfelel, kvíz kérdésekkel lehet pontokat gyűjteni,200$ után lehet kifizettetni. A kvízek folyamatosan változnak, úgyhogy még érdekes is :)https://quiz-e2.buzz/27512025683344055/
Keresem Véges István: What about the news? Bevezetés az angol újságnyelvbe című könyvének a hanganyagát. A könyv hanganyagát a Magyar Rádió sugározta az 1970-es években (egészen pontosan 1976-ban) az Iskolarádiós műsorok keretében. Whar about the news? egy rádiós sorozat volt.
A könyv hanganyaga a Tanértes orsós magnetofon szalagokon is megjelent. 3 hangszalagon lehetet kapni akkoriban.
Aki esetleg annak idején felvette ezeket az adásokat, illetve meg vannak neki ezek a hangszalagok azt nagyon szépen megkérem, hogy lépjen velem kapcsolatban az alábbi e-mail címen:
istvankruppa@gmail.com
Akár tudunk cserélni is egymás között, mert nekem megvan a Galaxy-X Angol állami nyelvvizsga előkészítő hanganyaga.
Csatolok egy képet a Tankönyvkiadónál megjelent könyvről. Ez a könyv borító képe.
Keresem Véges István: What about the news? Bevezetés az angol újságnyelvbe című könyvének a hanganyagát. A könyv hanganyagát a Magyar Rádió sugározta az 1970-es években (egészen pontosan 1976-ban) az Iskolarádiós műsorok keretében. Whar about the news? egy rádiós sorozat volt.
A könyv hanganyaga a Tanértes orsós magnetofon szalagokon is megjelent. 3 hangszalagon lehetet kapni akkoriban.
Aki esetleg annak idején felvette ezeket az adásokat, illetve meg vannak neki ezek a hangszalagok azt nagyon szépen megkérem, hogy lépjen velem kapcsolatban az alábbi e-mail címen:
istvankruppa@gmail.com
Akár tudunk cserélni is egymás között, mert nekem megvan a Galaxy-X Angol állami nyelvvizsga előkészítő hanganyaga.
Csatolok egy képet a Tankönyvkiadónál megjelent könyvről. Ez a könyv borító képe.
Év végi előfizetési akcióMost 45-81% kedvezménnyel tudsz előfizetni termékeinkre! Az év végéig jelentős, akár 81 százalékos kedvezménnyel tudod megvásárolni az alábbi online termékeinket. Az ajánlat örökös és korlátlan licencet jelent a megvásárolt termékekre, ráadásul van olyan csomag, amelyhez a vásárlástól kezdődően akár több mint 1 évig korlátlan mértékű online segítség is jár.
(ha valaki rajtam keresztül regisztrál, további 20% kedvezmény)
Üdv Jelenleg féláron, mindössze 6 ezer forintért megvásárolható az örökös és korlátlan licenc ehhez a termékhez. Ragyogó tesztelési, gyakorlási és tanulási lehetőség bárkinek, aki angol nyelvvizsgára vagy nyelvi érettségire készül! Melegszívvel ajánlom ezt az oldalt mindenkinek, én kicsit kevesebb mint 1 éve tolom, és már értem az általam kedvelt sport műsorok eredeti közvetítésének 1 részét is.
Angol nyelvoktatást vállalok minden korosztálynak SKYPE-on, kezdő szinttől középfokú nyelvvizsgára készítésig.
Óráim beszédcedntrikusak, tehát a hangsúly nálam valóban azon van, hogy TUDJ és MERJ angolul beszélni!
Nyelvvizsgára felkészítést, érettségire, iskolai órára korrepetálást vállalok.
A hatékonyság kedvéért az órák alatt leginkább a beszédet gyakoroljuk, természetesen nyelvtani magyarázatokkal, de a gyakorlást Neked kell hozzá tenned :)
Az órák 60 percesek.
Ha szeretnél kötetlenül beszélgetni, jó hangulatban elsajátítani a nyelvet, ha szükséged van segítségre a sulihoz, vagy a nyelvvizsgádhoz... egyszóval ha szükséged van valakire, akivel gyakorolhatod az angolt, hívj bátran!
Önálló nyelvtanulási technikákat, kiadványokat keresek (Felsőfok)!
A kezdő, haladó szintet kiválóan tudtam hozni Pons könyvekkel, de a C1-es szinthez kellene valami hasonlóan gyors és hatékony módszer. Tudnátok segíteni?
remélem, olvasod. Megnéztem a Simple Present-oktató videódat, gratulálni szeretnék hozzá. Én ezt a témát rengeteget oktattam, és mindig büszke voltam arra, hogy mennyire strukturáltan adom át az anyagot, de te leföztél :) Marha jó, ahogy csinálod, ma megpróbálom megnézni a többit is.
A kiejtésed is nagyon-nagyon szép, igazi segítség a tanulóknak.
Egyetlen tipp: a példamondatokat talán érdemes lenne egy picivel lassabban mondani - vagy szándékosan használsz élöbeszéd-sebességet? - egy kezdönek esetleg problémát jelenthet az ilyen sebességü beszéd megértése.
Azzal kapcsolatban szeretnék tanácsot kapni, hogy akik magas szinten beszélnek angolul azt állítják az a kulcsa h ezen a nyelven kell gondolkodni, azonban ezt könnyű állítani konkrét módszertan nélkül. Hogy kell angolul gondolkodni, mi ennek a módszernek a gyakorlati alkalmazása?