Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Segítséget kérnék adott Mio c720 autóstöltőre dugva,azt jelzi mintha számitógépre lenne csatlakoztatva,sajnos ekkor nem használható,ha leveszem a töltőről működik rendesen,sajnos aksi miatt szükség lenne az autós töltőre,mi lehet a gond,és a megoldás? előre is köszönöm
olyan kérdésem lenne hogy vetetm egy c320at. viszont amint tölteni akarom azonnal pc modba vát az autos töltöröl,és mindenféle más töltöröl kábelrol is.beállitásoknál nem találok semmi okosságot.
Még egy tipp: ha "hidegen" indul a navi (pl. ha sokáig állt a fiók mélyén, és teljesen lemerült az akksi, vagy Reset -tel újraindítjuk), olyankor érdemes hagyni, hogy magára találjon a készülék. Ki kell rakni a szabadba, nem mozgatni, nem babrálni, és egy-két perc alatt elindul magától. Viszont ha egyből a kocsiba kerül, és folyamatosan mozgásban lesz (még rosszabb: szűk városi környezetben, magas házak között haladunk), órákig is eltarthat a folyamat.
Ezt sosem gondoltam volna, de a pontos idő megadása segített. Pár perc alatt talált műholdakat. :)
"ha egyszer megvan a port/Baud adat célszerű beírni" És ezt honnan tudom? Nekem eredetileg ez lett volna az ötletem, de nem tudom, hogy ezt honnan lehet tudni. Úgy gondoltam, hogy gépfüggő, de nem találtam ilyen adatot a neten.
Kedves topiktársak, a műhold nem találós problémára keresek én is megoldást. C520 nagyon lassan és esetlegesen talál rá a műholdara, bár ha megtalálja őket, utána pontosan működik, nem "dobja el" a jelet. De ha egy pillanatra is kikapcsolom a készüléket, elveszik a jel, és sokszor csak teljes újraindítással jön vissza (sok-sok keresés után). Próbáltam variálni a porttal, bauddal, protocollal a sys.txt-ben, de nem találtam meg a jó kombinációt. Kérem, aki tudja a megoldást írja ide, vagy dobjon egy mailt. Köszönöm!
Legális térképeket használtam rajta,és megvan a lemezem is hozzá.
Azt sajnos csak most olvastam,hogy korábban valamit elrontottam az akku cserénél,és ezért nem működik a kamera.Az nem fáj anyira,de az hogy nem talál műholdakat,az nagyon.
Az NNG iGO primo szoftvere SOSEM jelent meg ehhez a készülékhez SD kártyán. Amennyiben te ilyen kártyát kaptál egy égtől sanszos, hogy űncselekmény történt, amiért az NNG biztosan megcibálná a céget.
Másrészt ebben a topicban, ahogyan az Index többi fórumában is, tiltott a warez, tehát elvileg nem segíthetünk neked. Van azonban egy kiskapu, amit megpróbáltam kihasználni, de úgy látom nem értetted. :)
Szóval.. a Google a barátod.
Megjegyzem ha valóban átvertek és még fizettél is azért a kártyáért, akkor egy próbát megér, hogy mi történik, ha mondjuk a török friss térképet rámásolod a kártya map könyvtárában lévő török térképre... ki tudja? Hátha még működni is fog...
Hogy honnan vegyél friss török térképet? Hogy hogy másold rá? lásd 3.-ik sor..
Számla van róla, de a Kft. nevét nem adom meg. (szerintem etikátlan lenne, mivel nem szoftver fejlesztés a profilja, hanem autóval kapcsolatos)
Mellékelem a küldött SD kártyát, a hihetőség kedvéért.
megj: a C520 -s készülék a mai napig üzemel, és jól navigál. A probléma a vásárlás után már egy évre jelentkezett, hogy nem lehetett frissíteni a térképet
(egész Europa térkép van rajta), ezért vettem egy Navon N670 Plusz készüléket, mely két hónap után javíthatatlanná vált.
Ha nem lehetséges, hogy hogyan, és hol tudnám a Mo. térkép frissítését elérni, akkor köszönöm, hogy a problémámmal foglalkozott.
Semmi mást nem kell csinálni vele, mint egy gyári resetet.
Gyári beállítások visszaállítása Hard reset Bizonyos esetekben szükséges lehet a számítógép visszaállítása gyári állapotra, amelyet a számítógép memóriájának (RAM) kiürítésével tehet meg. A memóriát az alábbi esetekben ajánlott kiüríteni:
Ha a számítógép újraindítás után sem válaszol.
Ha elfelejtette a jelszavát.
A memória kiürítésével minden memóriába mentett adat, beleértve a fájlokat, rendszer beállításokat és további programokat törlődik. MEGJEGYZÉS: A My Flash Disk mappában tárolt fájlok nem törlődnek. 1. Húzzon ki minden kábelt, beleértve az AC töltőt. 2. Nyomja meg a navigációs gombot fölfelé és csúsztassa a BE/KI kapcsolót KI (OFF) pozícióba.
3. Csúsztassa vissza a kapcsolót BE pozícióba miközben lenyomva tartja a navigációs gombot. 4. A számítógép bekapcsolt és elvégzi a kezdési műveleteket.
van egy MIO P340 PDA , és minden előzmény nélkül lefagyott,de úgy hogy le is zárta a pda-t , valamint semilyen resetre nem reagál. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel,és hogy lehetne feloldani a lezárását. Én már gondoltam arra hogy letörlöm az egészet és ujra felkellene rakni egy uj szoftvert. Na de honnan lehetne letölteni P340 windows mobile szoftvert ???