Véleményem szerint, több nyilvános wc-t kéne a városba létrehozni. Mi van azokkal az emberekkel, akiknek valamiféle vizeletproblémájuk van? Nekik, és másoknak is szükségük lenne erre!
A wc helylyzet változatlan!. A kórházban ahol voltam a belosztályon egész hét végén több rossz wc volt. Csak hétfőn intézkedtek a javításról. Bunkók, nemtörődömök országa.
talán nem a miniszternek, hanem az intézmény vezetőjének az alkalmatlansága miatt szar a helyzet a klotyókban...arra már nincs ideje, hogy a kiszervezett takarítást ellenőriztesse...ahol akarják, ott gyönyörű rend van, ahol nem, ott nem....
A Kossuth rádió déli híreiben hallottam, hogy a tiszti orvosi szolgálat ellenőrizni fogja, hogy felszerelték- e az értékmegőrző kazettákat a kórházi ágyakhoz. Javaslom dr. Horváth Ágnesnek, hogy adja ki az ellenőröknek az utasításban azt is, ha már ott járnak, minden osztályon, emeleteken, akkor menjenek be a WC-k be is. Megalázónak és sértőnek tartom, hogy nem takarítják a WC-ket. Nem elég egy belosztályon pl.naponta kétszer takarítani. Nemrég a megyei országos orvos szakértői intézetben jártam. Ott sem különb a helyzet. A WC-ben nem volt világítás, pisiszag viszont volt. Addig, egyébként ez marad a helyzet minden intézményben, amíg a személyzetnek, orvosoknak külön WC-je lesz. Járjanak ők is ugyanoda ahova a betegek!! Sajnos nagyon sokat voltam kórházban. Soha nem loptak tőlem, viszont mindenhol undorodva mentem a WC-kre.
Hűha, segítsetek, ez most egy fekalomán, vagy egy tisztaságmániás topic. Ha nem az utóbbi, azt hiszem, rossz helyen járok. - bár olyan, hogy rossz hely, nincsen. Üdv minden szardiagnosztának! bcba
Mikor a kennelnevemet kiváltottam 15-16 éve, akkor vörös írszettereim voltak, akik a patakból kifogták a halat, és hazahozták a küszöb elé... ....
Így lett a Rozsdás Halász kennelnév... Kennelneve egy embernek csak egy lehet a tulajdonában.. -Milyen színű a törpetacsid?
Nekem csak egyetlen egy van (öblítőtartályos:-) De ha bemegyek a fürdőbe fényképezni, akkor jönnek utánam a kutyusaim is, ez kissé rendhagyóvá tenné a felvételt, netán megbotránkozást váltana ki a nem kutyatartóktól! :-))
Én kétségek közt vergődtem, választásom hosszú időre szólt, s Te jöttél mint tudós félisten, ki nekem mérhetetlen segítség volt.
Ügyem általad ért révbe, olyan voltál, mint napvilág fénye a sötét éjben, szakértő a sötétségben!
Óh, mély tudású Tibbe, csak te ismered a titkát a spiritualitásnak és Istennek, hisz te ismered a kapu nyitját, mit oly egyszerű népek egyszerűen WC-nek neveznek, de te vagy ki templomként kezeled, szent, összetett isteni teremtménynek.
Engem elbűvölt hozzáértő lényed, s ezt Te óriás mivel tetézed? Úgy hogy nőként állsz elém, veled az erő, velem az elámulás, angyal az égből, isteni segítségnyújtás.
Isten kísérje utadat tudós papnő, adja neked a legszentebb szentélyeket, mit előállítani csak lehetséges, szellemed és tested jussa legyen a szenteltség, Ragyogj tovább mint egyedi fenség.
Hihetetlen, hogy egy nőnemű ilyen jól ért a wc-khez. Én eddig úgy hittem, nincs is nő akit érdekelnének ezek a dolgok. Anyámmal néztük a két wc-t és azt se látta mi a különbség. Egy nő is ott állt és az se vett észre semmit, azt kérdezte, ezek között mi a különbség..
A legmegdöbbentőbb az volt, mikor anyám nem értette, miért jobb a mélyöblítős, mint a "sima" wc. Erről pedig külön cikket tudnék írni, de ő nem is érti. Meg a nőknek sztem nem is számít, nem érdekli őket, inkább csak túlesni szeretnek a dolgon. Szóval a te léted számomra hihetetlen!
Nekem már volt tartályos, és nem tartályos is! régitipusú és újtipusú is, meg szelepes is, tehát ilyen téren vannak tapasztalataim...
A mai tartályok igen csinosak, alacsonyan vannak, és még pakolhatsz is esetleg rá, pl újságot készenlétbe, ha olvasós vagy!
A víznyomás mindenhol változó, akár emeletes, akár családi ház, ez ettől független. De ha a tartályból "lezúdítod" a vizet, az mindig ugyanolyan erővel jön:)
Legfeljebb lassabban tölt utána, ha kisebb a víznyomás, de ez téged akkor már nem érint:)
A dugulásnak kisebb az esélye, ha nagyobb erővel, hirtelen öblít, ez eleve logikus :-)