Azonnal jelentkezzen, aki ezekkel kefélni akart! Mert a párt mindent tud, és mindenhol van szeme! És soha nem lehessen tudni, hogy hány magát elvtársnak álcázó sorainkba beépült fityesznáci tudott a közelébe férközni ezeknek az elvtársnőknek? Azonnali szexvizsgálatot követelnek itten a felháborodott elvtársaink, akik ezekután nem lehetnek biztosak abban, hogy nem egy fityesznáci után jutottak hozzá ezeknek az elvtársnőknek a kegyeihez!
Éberség!
Párttitkár elvtárs
aki szerint a biztonság kedvéért egy jó ideig (mongyuk ameddig hatalomra nem jutunk) egyik elvtársunk se akarjon ezekkel az elvtársnőkkel némileg közösködni, elvégre lehet, hogy meg vannak fertőzve a fityeszesek által, (aminek az ellenkezőjét ezek az elvtársnők se tuggyák bizonyítani) és akkor aki összejön velük az akár fityesznácivá is vállhat
A KGB-t D-209 elvtárs hárította el és a Párt megmutatta, hogy maradtak tartalékai a Securitate elhárítására, főleg, ha Hiller elvtársékat elfogja a nagylöttyös gerjedelem.
Tudják már, ki az a mostani miniszter, aki besegített Hiller elvtársnak?
Hejj, drágajó elvtársam, de rég láttam magát. Tudja mi jutott eszembe? Ontopik. Hogy esetleg megmutathatnák, mi, kommunisták is megérezzük az új idők szelét, egyben gesztust tehetnénk a szatelitpárt felé. Már tudniillik egyesíteni lehetne a május elsejei nagy összetartást valamilyen erotikus jellegű megmozdulással. Lehetne ez a Love Fair, a Love Parade, vagy a Meleg Büszkeség Napja. (Az utóbbin nem vennék részt.)
Képzelje el, szavazóbázisunk hosszú, tömött sorokban vonul el a tribün előtt, minden első kezében transzparens (Éjjen a Párt, Éjjen Gyurcsányi!), minden második kezében vörös lobogó, minden harmadik kezében valamilyen segédeszköz. Gésagolyó, mondjuk. Természetesen a hiányos öltözék (legjobb az ádámkosztüm, ezt a teherautó platóján utazó nagymuterok viselhetnék) elvárás. Pávatoll a fenékbe csak hatvan éven felül, kizárólag peremkerületieknek. Na, mit szól? Beszáll színesíteni az ötletet?
Azt tudja-e, sesebese elvtársnő, hogy közvetlenül Ön előtt Fuxi kapitány elvtárs hozzászólása állt, amit rövid úton kivágtak?
Az volt benne, hogy szólt a moderátoroknak a topic eredeti helyére való visszakerülése miatt, erre válaszoltam, HUSZ-ba illő szankciókat kilátásba helyezve. Ezt azért írtam ilyen bikkfanyelven, hogy ki ne vágják azonnal. Rá nem bírok jönni, mi volt Fuxi kapitány törlésének az oka.