Eladó két komplett felszerelés. 55.000 HUF külön-külön.
Mind a két felszerelésben EV 45 L Riddell Evolution vállvédők.
Mind a két felszerelésben Riddell Revolution L sisakok.
Mind a kettőben található amerikai focis kesztyű.
Mind a két felszeréléshez jár egy-egy edző poló (az egyik zöld, a másik fekete - ráférnek a vállvédőkre).
Mind a két felszereléshez jár egy-egy nadrág (fekete) a védőkkel és az övvel. (a nadrágok sztreccses anyagból vannak, így az M és L méretek bármelyike megfelelő)
Az egyik szethez Riddell, a vállvédőhöz csatlakoztatható soft colar is jár (nyak védő) - díjmentesen, azaz az elsőnek jelentkező kapja ezt a felszerelést.
Tarcsai Tibor vagyok, 2 évet játszottam a debreceni csapat színeiben, egy 3 éves kihagyás után munkámból kifolyólag pestre jöttem.Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van e felvétel? Ha van rá esély akkor érdekelne hol szoktatok edzeni. Sok sikert a döntőhöz a csapatnak!
Eladó egy Nike Speed TD amerikai foci cipő. Amerikából rendeltem, háromszor volt rajtam, szóval hibátlan állapotban van. 45-ös (US11) méret. Ára: 10 ezer forint.
Eladó egy Amerikai Futball teljes felszerelés Budapesten, körülbelül 10 edzést értek meg, szinte új állapotban. Sérülés és anyagi okok miatt kellett abbahagynom a játékot. A cucc minden darabja Budapesten az "ESA Extreme Sport Shop"- ban (http://www.american-football.hu) lett vásárolva, a zárójeles árak a bolti árakat mutatják. A cucc darabokban ill. együtt is eladó. Az egész egyben 60 000 Ft-ért vihető. (Teljes ára a boltban 128 260.-) Postázás megoldható postaköltség ellenében.
Most, hogy elkezdődtek az edzések (hurráhurrá) szeretnék szólni újra, hogy akinek nyűgje, baja, óhaja-sóhaja van, amiben tudok segíteni, az legyen kedves és szóljon. Edzésen egyelőre nem, de telefonon és Facebookon (lol) elértek.
A mai edzesre menet van esetleg kedvetek osszetalalkozni? En szemely szerint nem szivesen kolbaszolok egyedul arrafele. Csillaval a Keletinel az Etna pizzeria elott talizunk 6h-kor, de ha oriasi tomegek masutt talalkoznak, szerintem csatlakozunk szivesen.
A Budapest Wolves csapata mérkőzés szervezői team-et szeretne létrehozni a 2011-es mérkőzések zavartalan megszervezése érdekében.
Célunk, hogy a mérkőzések zavartalanul lebonyolíthatók legyenek és a mérkőzésen való segítségnyújtás a játékosoknak is megérje.
A jelentkezés 2011. 1-7 hónapjára szól. Ha sikeres, meghirdetjük 8-12 hónapra is.
Minden csapatrészből 4-4 játékos jelentkezhet.
Ez összesen 16 fő. Amennyiben van, olyan csapatrész ahonnan nem jelentkezik 4 fő azok a helyek más csapat részekből feltölthetők.
Amennyiben több mint 16 ember jelentkezik akkor az érkezési sorrend dönti, el kik kerülnek bele a csapatba. Aki nem kerül be a 16-ba, azt várólistára tesszük, és ha valaki kiesik, akkor a soron következő lép be. (előny az azonos csapatrészből érkező jelentkezőt illeti)
A csapatban való munkádért azt a kedvezményt kapod, hogy a te tagdíjad csak 5000 Ft/hó.
Aki várólistáról később kerül bele a csapatba azt a kedvezmény a még fennmaradó hónapokra illeti meg.
A jelentkezéssel az alábbi kötelezettségeket fogadjátok el.
1.Muzsnyai Edina és Száraz Katalin által megállapított létszámra van szükség a mérkőzéseken. Ezt előzetesen a mérkőzést megelőző hétfőn este állapítjuk meg. Ekkor a 16 főt felhívjuk aszerint, hogy melyik csapatrésznek van épp mérkőzése azon a hétvégén. Amennyiben téged is megkeresünk telefonon, hogy gyere és te ezt kétszer visszautasítod, vagy a mérkőzésen nem jelensz meg és nincs orvosi vagy egyéb igazolásod, abban az esetben kiesel a csapatból és visszamenőleg is ki kell fizetned a teljes tagdíjadat.
Igyekezni fogunk igazságosan beosztani a 16 főt, hogy mindenkire egyenlő mérkőzés jusson a szezon alatt.
2. Mindig azt a melót látod el, amit Kata vagy Edina rád oszt.
3. Amennyiben Kata és Edina úgy dönt, hogy a munkáddal nincs, megelégedve először szóban figyelmeztet, majd a második alkalommal kizárunk a mérkőzés szervezői csapatból.
Szevasztok urak én is mindenkinek szeretnék ezúton is Boldog Új Évet Kívánni. Közbe a figyelmet is felhívnám a közeledő elméleti oktatásra az edzésekre és az Aréna Kupa közelségére! Szeretnék megkérni mindenkit hoyg ha egy kicsi esély és lehetőség van rá akkor 2011-be is mindenki jelenjen meg és vegye nagyon de nagyon komolyan mert nem csak azért halunk meg mindig és minden edzésen és mécsen hogy ilyen statisztikát mutassunk fel akár az edzők felé akár a szövetségünk fel akár a barátok családok felé. Most szeretnék mindenkit megkérni hogy erősen gondolkodjon el hogy ki mit szeretne ez évbe csinálni és tenni az életével. Szóval 100 szónak is 1 a vége Keddi napon ha mindenki ott lenne a falakból annak én nagyon őrülnék mert ez a csapat lett a "családom" és a család jóban és rosszban összetart tudom nem mindig könnyű időt és energiát belefektetni de ahogy a pályán úgy ebbe az esetbe is tegyük oda magunkat és 1000 %-al koncentráljunk erre a sportra, életstílusra. Csak idézni tudok ..Aki amerikai focista nem csak a pályán az hanem az élete minden egyes másodpercében." Kedden akkor a falakkal találkozunk! főleg a def fallal szeretnék összefutni már csak amiatt is mert hiányoznak az arcok és ha már igy összegyűltünk akkor már tegyük oda magunkat a sportba is.
Sziasztok,
a pozíciós elméletek helyszíne:
a BGF-KVIK épülete (teljes neve: Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar)
Budapest, 1055 Alkotmány utca 9-11.
Megközelités: M2-vel, Kossuth térig, és 1 perc séta, valamint M3-mal Nyugati pályaudvarig és 5 perc séta.
Az időpontok a következők:
Január 4. kedd: offensive line és defensive line Január 5. szerda: running back-ek és linebackerek Január 6. csütörtök: WR és DB
minden alkalommal 19:00-kor kezdünk.
Mindenki igyekezzen korábban érkezni, inkább, mint hogy elkéssen.
Ja, papírt, tollat hozzatok magatokkal, üdv István
"Mondok Neked valamit, amit már úgyis tudsz.A világ nem csak napsütés meg szivárvány.Ez egy aljas, undorító hely.És nem érdekel, milyen kemény vagy,térdre fog kényszeríteni,és ott is ragadsz, ha hagyod magad.Se Te, se én nem tudunk olyan keményen ütni, mint az élet.Nem lényeges, milyen keményen ütsz.Hanem mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre. Így kell győzni!"
Jővő hét kedden december 14. gyere el fél 7-re a Népligetbe a Vajda Péter utcai fradi edzőpályán fedett futópályán atletizálunk meleg van kényelmes ruha futócípő kell természetesen öltöni zuhanyozni is tudsz itt. Hozzál egy üveg vizet arra szükséged lesz! Edzés 9-ig tart
Ha valaki esetleg nem tudná, holnap NEM LESZ edzés! A héten pihenő van, viszont jövő héttől újra találkozunk edzésen, részletek a hét folyamán várhatóak.