15 ezer ember egy temetésen vagy búcsúztatáson azért nem kevés. Szerintem rendben van a dolog.
Én például 10 éves sem voltam, amikor ő itthon focizott. Nem láttam játszani, csak a rádióban hallgattam Szepesit. 50 év eltelt, már nem érdekel annyira a foci. Akik pedig nálam fiatalabbak, azoknak nem sokat jelent egy név. Mint ahogy annak idején nekem sem jelentett semmit pl. a Slosszer név, amit csak apámtó hallottam emlegetni, de nem is éltem, amikor ő futballozott.
Ha mégis úgy gondolja valaki, hogy nem volt elég méltó a búcsúztatás, akkor azt mondom kicsit egyetértek, mert hogy nem Smidth Pálnak kellett volna ezt megszervezni. Miatta politikai szinezete lett az egésznek, azonkivűl amatőr a rendezvény szervezésben.
Profikra kellett volna bízni, akik nem pártalapon állnak, de a munkájukhoz annál jobban értenek.
Vannak pillanatok amikor úgy érezzük, hogy megosztanánk másokkal amit gondolunk. Ez most ilyen, úgyhogy egy helyet itt elfoglalok, ha megengeditek. Nem szeretem a focit, soha nem is szerettem. Néhány éve amikor hallottam Öcsi Bácsit nyilatkozni - már fogalmam sincs mivel kapcsolatban - egyből az a gondolatom támadt, hogy ő egy nagyon jó ember. És most is mit hallani szinte mindenkitől aki emlékezik rá? Hogy kiváló labdarúgó volt és kiváló ember, barát... Nem is kételkedem benne és senki ne tegye. Sajnos vannak emberek, akiknek mindenbe bele kell szólni és akik mindenből politikát csinálnak. Ugyanmár. Ez nem politikai kérdés. Ő egy olyan ember volt, aki ha nem lett volna, sok ember azt sem tudná, hol van Magyarország. Nagy emberek nyilatkoznak róla elismerően, mégis vannak olyanok, akik apróként egészen más véleményt fogalmaznak meg. Sokak csak most teszik, hogy távozott. Őszintén szólva én is. Én ezt bevallom, nem állítom, hogy mindig is nagy rajongó voltam. Úgy gondolom mindenki tisztelettel kell, hogy gondoljon rá. Bár aki nem teszi... szíve joga. Egyel kevesebb tiszta ember él az országban, igyekezzünk úgy viselkedni, hogy a jók ne mindig csak fogyjanak! Ez a bejegyzés önzően azért foglal itt helyet, hogy nekem jobb legyen és megosszak gondolatokat. Most elgondolkodtam egyáltalán elküldjem-e, hogy egyáltalán van-e értéke annak amit írtam... De innen már csak egy kattintás, úgyhogy megy. Köszönöm, hogy meghallgattatok! Végezetül egy link, amit nem tudom más már megosztott-e: http://www.youtube.com/watch?v=RWtPlnjIQow&NR
Öcsi 29 évet élt itthon majd 25-öt távol mire hazjött elöször. az dühit, hogy kik azok akiket nem nevezünk meg, akik miatt nem láthattuk őt a legfényesebb időszakában. Ő akkor Ronaldo vagy Raul vagy Van Nistelroy volt. ezt a kommunisták fosztották szintén meg tőlünk. erre ma lampertmomika mond beszédet. ŐRÜLET
Nem azért, de én eleve nem mennék el olyan ember temetésére, akit nem ismerek személyesen. Bármilyen nagy Fradista is vagyok, Simon Tibor temetésén sem voltam.
A Jó Isten nyugosztalja Öcsi bácsit! Szevasztok! A legcikibb, hogy marakodtok ma is. De még cikibb, hogy a bunkó MLSZ vezetés nem tudott legalább egy angol szinkrontolmácsot szervezni a külföldi vendégeknek akik csak zavarodottan forgatták a magyar beszédek alatt a fejüket a Puskás Ferenc Stadion díszpáholyában...
SZÉGYELLJE MAGÁT MINDEN MAGÁT FUTBALLSZURKOLÓNAK VALLÓ EMBER, AKI NEM JÖTT EL MA A PUSKÁS STADIONBA!!! SZÉGYEN, HOGY ALIG 15.000 EMBER TETTE TISZTELETÉT, MÍG EGY BRAZIL EDZÉSEN 40.000-EN VOLTAK KINN!!!!