Sziasztok! Van egy Panasonic lumix gf1 -es fényképezőgépem. az 1.1 firmware van rajta, de sajna nincs benne magyar nyelv. Kérlek segítsetek, hogy tudnék magyar nyelvet varázsolni rá?, mit töltsek le, vagy hova vigyem ahol ezt rá tudják tenni?
eladó 1 db panasonic GH1-be való akkumlátor,pontos típusa DMW-BLB13GK nekem 2db pót akkumlátorom volt, a gépváz eladásra került,egyik bent marad egy másik táskában se tölteni nem tudom se használni eladnám.....(eredeti , nem utángyártott) több géphez is jó rá kell nézni a típusra, azt hiszem panasonic G1, G2, G10, GF1 és GH1 gépekhez.
Sziasztok. Van egy eladó PANASONIC Lumix DMC-GF1K kit fekete + 14-45 mm OIS, minden gyári tartozékával, dobozában, új állapotban. Magyarországi számla és garancia. Tartozéka még, Hoya UV szűrő, GGS LCD Protector. Érdeklődést emailben kérek.
Ami a GF1 oldalára billentheti a mérleg nyelvét az EP1-el szemben, az a kis csatlakozó hátul a vaku alatt...az ottan az EVF adatcsatlakozója vala és ha még tiltes is lesz, akkor nálam ez dealbreaker lehet. :-)
Az biztos. Viszont az Oly makróhoz kell még egy dmw-ma1 adapter, ami 40-50E. Így már csökkenhet a különbség, bár félek, hogy a lajka még így is ráver egy tömött pénztárcányit :-(
Amugy nekem csak egy bajom van a panakkal (azon kivul, hogy arcatlanul draga): Az, hogy a kepstabot az objektivbe rakjak. Igy aki egy pana vazra oly objektivet akar, az bukuja a kepstabot.