A cím mindent elárul. Éppen csak józanodó alkoholistákat várok a topikba.
Jöhet minden éppen csak józanodó alkoholista!
Ez egy krízis topik, kifejezetten azoknak akik még nagyon kevés ideje szárazok, vagy még nem is azok.
Egy szó szerinti SOS topik, a labilis, nagy bajban lévő alkoholisták számára. Részegen is írhat ide aki akar, itt senki nem fog leszólni senkit ezért se.
Bemutatkozásul :29 éves vagyok, már több mint 1 évtizede alkoholproblémáim vannak, alkoholista vagyok. Eddigi leghosszabb józanságom 15 hónap. Jelenleg éppen most próbálok józanodni megint, mert megint eldurvult az ivászat.
Na, felhívtam, kiderültek a dolgok, egy közeli városba mehetnék azonnal "kezelésre". Pszichiátria. Miskolcról oda kapcsoltak, mert "én oda tartozom". Ez egy kisebb város, addiktológia nincs, alkoholistákat is ezen az osztályon kezelnek.
Még gondolkodom rajta. Józanodom egyébként.
Ha még egyszer iszom, akkor viszont biztos hogy megyek. De megpróbálok lejönni egyedül róla. Azt mondta a telefononba a csaj hogy simán benn lehetek ilyen problémával hónapokig is... állapottól függően..
Igen, felvették, átirányították máshová (Semmelweis tagkórház), ott meg nem tudták nekem kapcsolni az addiktológiát... egyelőre itt tartok. Egy kurva megyeszékhelyen nem lehet elérni az addiktológiai gondozót.
2. józan napom zajlik éppen. Itthon már 0 pia van.
Van itt még frissen józanodó alkoholista?
A kórházat hívogatom éppen, de nem veszik fel...remélem az üzenetre azért válaszolnak. A családom ellenzi az addiktológiát, szerintük itthon is ki tudok józanodni ha el van előlem zárva a pia. Egyelőre ez van.
15 éve kb., nem iszok napi szinten, soha nem is ittam. Nekem a kontrollal van problémám. Mit iszok? Az változó. Utoljára sört ittam, meg rövidet, volt fröccsös időszak. Amikor belelendülök, akkor úgy fél liter töményet leküldök, ahhoz megy sör is.