HP iPAQ 214 PDA-mat szeretném külső BT GPS jeladóval párosítani, de nem megy. Külön - külön mindkettő teszi a dolgát de együtt nem akarnak dolgozni. Ha valaki segítene, megköszönném. Jeladó az ablaktól szabadban ~ 1,5 m, Hp szobabelsőben az ablakpárkányon. Régebben fémgőzölt szélvédő mögött a visszapill. tükör tartó fölött kocsibeslsőben ontotta a jelet HP-nak.
Esetleg érdekel valakit FS pocketlox 720 készülék?
Van egy nagyon megkímélt állapotban, egy leroncsoltabb és egy kijelző donor. Utángyártott jó akuval, szélvédő konzollal, auto töltő, meg gyári tartozékok, cf hálókártya, 1gb cf kártya.
- A windows alatt nem lehet elindítani semmit, még a control panelt sem.
- A PC nem látja a készüléket USB-n keresztül.
- Ha a GPS ikonnal az IGO -t el akarom indítani a köv hibaüzenetet kapom:
"Cannot execute 'RetShell'. A critical component is either missing or is failing to start due to low memory."
Visszagondolva azt csináltam, hogy a control panelben a memóriakezelő alatt a program memóriát lecsökkentettem az adatmamória javára.
Mit lehet csinálni? Egyáltalán semmi nem indul el, a control panel sem, ahol a memóriamegosztást vissza lehetne állítani. Ha kikapcsolom a GPS-t majd visszakapcsolom a Windows képernyő jön ismét be, nem a GPS ikonjai.
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémám megoldására:
van egy HP ipaq 114-es PDA-m ami alkalmas lenne arra, hogy úgynevezett hotspot ( ingyenes wi-fi hozzáférés pl.szállodákban)pontokon internet kapcsolatot lehessen létrehozni vele! Csakhogy ez nekem sajnos nem sikeredik mert nincsenek meg hozzá a megfelelő informatikai és angol számítógépes nyelvi ismereteim 70 éves vagyok az én iskolás időmben még nem oktatták ezeket a dolgokat.
Kérésem a következő:
Megtenné e valaki fiatalabb a fenti témában jártas tudós forumtárs, hogy személyesen megmutatná hogyan kell ezt csinálni?
Budapesten bárhová elmennék az általa megjelölt időpontban és természetesen elvesztegetett idejéért is szerény tiszteletdíjat fizetnék!
A kártya meg a pda memóriája két külön dolog. Az igo a kártyán van, nem? Kiveszed a kártyát, nyomod a hard resetet és minden addigi nyomod örökre elszáll a telefonból. A kártyát miért kéne formázni ehhez?
Van egy HTC Kasierem eladó. Holnap jönnek érte.A személyes cuccaimat hogyan tudom törölni róla visszahozhatatlanul? gondolok itt pl telefonszámok, az internetes, ill. msn belépési azonosítók ill. jelszavak törlésére.A microsdn van igo8 azt nem szeretném letörölni, így a kártyaformázást kihagynám. Hard resettel meg úgy tudom minden oda lesz.Ez lenne a legjobb, csak azzal megy az IGO 8 is. A rom is gyárira áll vissza hard reset után? Még annyi, hogy nem tudja valaki, hogy hanyas rom van ezeken gyárilag?
HTC Touch HD Blackstone magyar nyelvű,megkímélten,gyári tartozékaival,gyári,eredeti csomagolásban eladó! + IGO8 és annál részletesebb ( -turista térképeket,erdei utakat is jelző!!- ) navigációs szoftverrel. Újjal kezelhető érintőképernyő,kártyaolvasókén t is használható(vagy "pendrive-ként"),3g,kamera,Net,mail,Wifi ,stbstb amit csak egy modern okostelefontól elvárhat. 58000Ft HD2 Leo-ra ráfizetnék +36309306518 mail cim@gmail.com
Oké, kösz így már van találat! Két helyről várok választ. Az az érdekes, hogy a készüléken az általam írt név - típus van, de ha jó lesz a csatlakozója nem gond a más elnevezés.