Segítséget szeretnék kérni Condor szimulátorral kapcsolatban. Magamról annyit, hogy a repüléshez annyi közöm van, hogy siklóernyővel repültem néhány évig.
Igyekszem, röviden összefoglalni az esetet illetve a kérdéseimet.
Informatikus vagyok és egy idős ügyfelem használja a Condor V1 szimulátort Windows 10-es gépen. Eredetileg azért hívott mert nem találta a mentett igc és ftr fájlokat.
Leírás szerint a C:Program FilesCondorFlightTracks könyvtárba kellene legyenek de a C:Users"User name"AppDatalocalCondorFlightTracks vagy valami hasonló de mindenképpen az AppData alatt volt.
Kérdés 1: Ez normális? Annyi adalék, hogy 64 bites gépen az Programfiles (x86)-os könyvtárba van telepítve a Condor az-az 32 bites verzió. Szerintem ennek nem lehet köze ahhoz, hogy hova rakja az igc és ftr fájlokat.
Második probléma, hogy ügyfelem szeretné feltölteni a repüléseit a Condor Club honlapjára. Elmondása szerint kb. 2 éve töltött fel utoljára. Megmutatta, hogy ezüst és aranykoszorút illetve 500/750/1000 km-es diplomát is szerzett.
Ami furcsa volt számomra, hogy szerinte mindig is a Condor club weblapján a feladatok/igc konvertálása ftr fájllá töltötte fel úgy, hogy kiválasztotta az igc fájlt majd rányomott a benyújtás gombra. Én értelmezésem szerint ez nem az a funkció amit állít. (A böngésző le is tölt valami konvertált fájlt).
Kérdés 2: Jól gondolom, hogy a feladatok/igc konvertálása ftr fájllá menűpont nem repülések Condor clubba feltöltésére való? Ha igen, akkor hol kell feltölteni és mit ahhoz hogy számolják az eredményeit (feladat benyújtása alatt?)?
Ki min repül? Én bevallom, még mindig FS2OO4......úgy látom az MS befejezte az MS széria fejlesztését, pár éve volt ez a Flight nevű cucc, amit gondolom alig használtak.
A "gyári" Budapest Scenery-t nem tudom feltelepíteni mert azt írja ki nincs telepítve az FS9, az hogy lehet, ha amúgy megnyílik, játszok is rajta... Lassan 2 hónapja lett a gépem "reinstallva", azóta csinálja ezt
Megint pfff... a 134 hajtóműindításra máshol választ kaptam, de úgy látom nem pörög a topik, így hiába kérdeznék
4GB RAM-mal "mijafaszért" akadozik (korábban 2 Gigával ment) a program, a nézetváltáskor marhára belassul. Ja a Settings Display menűnél meg kiakad a program (nem tudok felbontást állítani)
Most én vagyok hülye vagy az FS2004 hülyült meg, vagy elnyomtam valamit?
Ugyanis a szárny nézetnek nem a "sima pilótafülke nézetből" kellene látszódnia? E helyett a virtuális pilótafülke nézetből látható a szárny nézet (már amelyik modellnek van, a legtöbbnek pedig van). Szerintetek?
Az is bosszantó a menu bar csak Alt lenyomásával tűnik elő és mióta újra telepítettem a Win7-et a tálcát (win7) nem lehet elővarázsolni (nem jön fel) ha fut az FS, előzőleg (reinstall előtt) működött.
Meggyűlt a bajom immár sokadszorra az egyetlen feltelepíthető (teljes modell) Tu-154-es modellel az FS9-ben.
Szépen feltelepítem ahogy kell elrendezem a könyvtárba és mikor indításnál a típust választom kiakad a program valamelyik .gau fájl miatt sikoltozik és nem lehet egyszerűen bezárni a FS programot, csak egy restart segített. Azthiszem lemondok a Tu-154-ről az FS-ben A 134-eshez meg panel-t nem találok vagy én vagyok hülye hozzá és nem találom.
Még egy kérdés
Több Airbus 320-as modellnél nincs fény (navigációs -zöld, piros- szárnyvégi villogó, törzsön lévő villogó) a repcsin, pedig a modellhez mellékelt képen még látszik. Vajon mi lehet a hiba amit elkövetek?
B 767 Operations Manual eredeti Boeing kiadás a Malév részére. Rendszerek és kezelőszervek leírása. Pl. Cockpit instrument panels, Automatic flight, Communications, Flight instruments, Navigation Flight management 6000 Ft
Flight International röntgen rajzok A3-A2 közötti méretűek, a kék feliratos + az F16 lapok színesek 1000 Ft/db
Malév - Öt évtized szárnyakon, 160 oldal, sok képpel. Kereskedelmi forgalomba nem került 4000 Ft
Érdeklődni a publikus mailen. Budapesten személyesen átvehető, vidékre előre utalás után postázom
szeretnék én is venni a gyermekemnek egy szarv vagy saitek x-52-őt vagy 52 prot.reménykedem,hogy valakinek lesz elfekvőben.köszönöm a válaszokat.skypeon:mikulaas16 néven megtaláltok.további buék!