Remélem itt tud valaki segíteni, mert sehol nem találtam infót a problémámmal kapcsolatban. a gond az hogy vettem egy tz100-at ami nem akar wifin csatlakozni, ami legfurcsább hogy ahol a gép ip címét kellene kiolvasni ott nincsenek számok, mintha törölve lenne. Egyelőre minden egyéb funkciója műkodik, ezt leszámítva, sérülést nem látok rajta. Már reseteltem a wifi beállításokat, illetve a gép beállításait, de semmi nem javult. Kezdek ideges lenni. :( Kérem, akinek van bármilyen tippje, ötlete, ne tartsa magában.
Sziasztok! Upgrade-elnem kellett a TZ5-ösömet, mert a kijelzője minden színben játszik. :( Az új TZ20-asommal viszont az a gondom, hogy kártyacserék után mindig újraindítja (csak)a videófájlok fájlneveinek sorszámozását. Ez ilyen, vagy csak valamit nem jól állítottam be? Eléggé idegesítő, mert így nem tudom azonos könyvtárba menteni őket, még ideiglenesen sem. :(
A 30x-os zoomtól ne várt minőségi képet. Arra jó, hogy messzebbre elnézz vele és az így készült képet felnyomd a fészre. Részletekek ne várj ilyen képtől. Vagy veszel cserélhető objektíves milc gépet.
Én pl a TZ200-at cseréltem le G80-asra. A TZ200-is szép képeket csinált max 15x-ös zoommal de a használható képek max 5x-ös zoommal készültek.
Ha csak állatokat akarsz nézegetni messziről akkor vegyél egy 60x-os optikai nagyítású kamerát amiben még van plussz 30x-os extra optikai zoom és 3000-ig tartó digitális zoom. Nekem van ilyen Panasonic HC-V380-as. Tudsz vele fotózni 8 megapixellel és ellátsz vele iszonyat messzire.
De minél nagyobb a zoom annál jobban beleszól a légköri viszony, párás a levegő, vibrál a melegtől stb. Tiszta éjszaka a holdra is durván rá lehet közelíteni vele egész jó minőségben.
De ha tűéles képeket akarsz akkor max 3-5x-ös zoomot használj. Vagy komolyabb gép komolyabb objektívvel, de ez meg már milliós tétel.
Sziasztok! Kérlek segítsetek! Kompakt gépet keresek (utazás, tájkép, beltér, makro, zoom pl:madarak, éjszakai képekhez). A TZ100 és valamelyik régebbi típus között vacilálok. Eddig egy TZ5 volt, de feladta. Nektek melyik típus van és mennyire vagytok elégedettek? Tudom, hogy a TZ100 nagyobb szenzorral bír, de a nagy zoomtól vérszemet kaptam. Kérdés, hogy csinál-e a 100-as annyival jobb képeket, hogy megérje annyival többet kiadni rá? Ha pl. egy távoli, mondjuk állatot fényképeznék, melyik lenne jobb? Teljesen ráközelíteni valamelyik 30x-os zoomossal, vagy megörökíteni a TZ100-al amennyire tudom, aztán kivágom a képből a részletet, hogy ugyanakkora legyen, mint a másik géppel készült? Melyik lenne szebb és jobb minőségű? Sajnos nem tudom kipróbálni a gépeket, ezért nehéz a döntés...
Anyagi megszorulás végett eladó egy Panasonic DC-TZ200-as féléves fényképezőgép. Magyarországon vásárolt, 2020 augusztusáig érvényes garancia van rá. A gép hibátlan, újszerű állapotban van, jár hozzá egy hordozó tok is. Az új árához képest jelentős árkedvezménnyel. Érdeklődni itt vagy a 06202229844-es számon lehet.
TZ100-hoz van valami bevált tok? A gyárit úgy látom, senki sem forgalmazza itthon, tehát kénytelen vagyok méret alapján keresni. Na most ez nem sok webboltban lehetséges...:-(
Szia nekem van egy eladó, februári vásárlás. Nem sokat használtam, pár száz képet lőttem vele. Doboza, mindene megvan, ahogyan a boltban átadták. Képeket nem is mellékelek, mivel semmilyen sérülés, hIba nincs rajta. sn: WQ7SB00542*. Budapesten, személyesen vehető át. ár: 149.900 Ft 121000 Ft-
Szia nekem van egy eladó, februári vásárlás. Nem sokat használtam, pár száz képet lőttem vele. Doboza, mindene megvan, ahogyan a boltban átadták. Képeket nem is mellékelek, mivel semmilyen sérülés, hIba nincs rajta. sn: WQ7SB00542*. Budapesten, személyesen vehető át. ár: 149.900 Ft121000 Ft-
Szia nekem van egy eladó, februári vásárlás. Nem sokat használtam, pár száz képet lőttem vele. Doboza, mindene megvan, ahogyan a boltban átadták. Képeket nem is mellékelek, mivel semmilyen sérülés, hIba nincs rajta. sn: WQ7SB00542*. Budapesten, személyesen vehető át. ár: 149.900 Ft.