Igaz elvtársnak néztem egy parodistát (Aphas Quione). El kellene mennem egy egzotikus helyre néhány hétig továbbképzésre, négycsillagos szállodától fölfelé.
Egy Kamilla tehetségű elvtársnőt elvinnék tanulótársnak éberségből és minden költséget fizet a Párt.
Animál kategória. Csicsolina egy lóval és sesebese etnő egy fialával. Kellene a Pártarchívumba.
Azért jött rám az Önkritikus roham, mert rámszólt a környezetem. Szerintük ordító módon kiül a képemre az áhitatos imádat, ha szóba kerül Pártunk Legfelső Vezetősége. A jövőben igyekszem a szeretetet nem ennyire észrevehető formában gyakorolni, mert különben nem tudok beépülni az ellenség soraiba, ha azt kívánja tőlem a Párt!
Ráadásul tengernyi indokunk van följelenteni azokat, akik valamelyik adást nem nézik és ezzel elindulnak a züllés utján. Először sesebese elvtársnő műsorát hagyják ki, utána restségből nem tépik le a fidesznácik plakátjait és tovább nem is gondolom, mert elborzadok.
"Ismeretlenek egy Magyar Vizsla-kiadványok begyűjtésére szolgáló kutyaólat helyeztek el a komlói városháza elötti téren."
Jelzéseket kaptunk, hogy a Gyurcsány és Kóka elvtársak képeit kutyaólban gyűjtögetők a Párt soraiban bomlasztanak. Ha a Párt nem lép fel ellenük a teljes szigorával, akkor arra is buzdíthatják a megtévesztetteket, hogy kormányunk vezetőinek képeit nyilvános árnyékszékbe dobálják.
Jó későn. Valószínűleg a Szita Fiala Jánossal éjszakai ismétlése lehetett. (A címet innen http://www.echotv.hu/ néztem ki.)
Zongoráztam a távirányítóval és megjelent a Fiala, akiről Hofi a kulákos történetet írta. (Hányat Fial a disznó? Rákosi elvtárs tervgazdálkodásáról szól és nem arról, hogy a disznó Fiala hányat.) Tovább akartam kapcsolni, mikoris megjelent sesebese elvtársnő és a képernyő kivilágosodott. sesebese elvtársnő a képernyőn is nagyon jól mutat és így betehetjük a bigbráder házba a Pongó mellé, hogy közösen újabb tömegeket csalogassanak a Párt hívei közé.
sesebese elvtársnő tegnapi TV szereplése nagyban emelte Fiala János (Pártunk agitproposa) műsorának színvonalát, de örömünket beárnyékolja a kollektíva egyes tagjainak a mulasztása.
Elvtársak, nagyot hibáztunk sesebese elvtársnő felkészítésénél, mert nem kezeltük súlyához mérten Gyurcsány elvtárs életrajzi adatait. Elvtársak! Az talán nem rongálja Gyurcsány elvtárs hősi mitoszát, hogy kijelentsük, Gyurcsány elvtárs gyerekként született Pápán és nem Miniszterelnökként. Ha ez szimpatizánsainkban tudatosul, az első döbbenet után sokkal közülükvalóbbnak érzik majd Gyurcsány elvtársat.
sesebese elvtársnő sem merte kimondani, hogy az Athéni Olimpia idején Gyurcsány elvtárs nem Miniszterelnök volt, hanem sportminiszter, akinek a minisztériuma az olimpia előtt magához vonta a doppingellenőrzéseket. ÉS MILYEN JÓL TETTE!!! Ha hagyja annál a fidesznáci MOB-nál, akkor nem csak az Echo TV műsorában emlegetett három sportoló bukik le, hanem az egész magyar olimpiai küldöttség, a kísérőkkel együtt! Ezt akadályozta meg az akkori fiatal, tehetséges és zseniális sportminiszter, Gyurcsány elvtárs és ez a fontos tény nem lett kihangsúlyozva Önök miatt.
Az előbbi volt az egyrészt, másrészt sesebese elvtársnő nagyon csinos volt és nem énekelte a Nőtagozati indulót.
Még szép, hogy nem a geszthi olvtársnőre gondolok! Ő ugyanis rendszeresen a moderátoroknál jelenti föl azokat, akik szóba állnak vele és nem molesztálják.
"Mottó: Az igazi kommunista önkritika címén is feljelent. (Fridrich Dzsugasvili)"
Önbírálatot szeretnék gyakorolni. Nem jelentettem azonnal a Pártnak, hogy Wic et más topikokban molesztálja a nőket. Gyaníthatóan Kovács elvtársra hivatkozva teszi ezt olyan, kommunistához méltatlan módon, hogy Kovács elvtárs nevét még csak nem is említi. Ha egy igazi kommunista hibázik, vállalja és ne bujkáljon a sötétben!
Ígérem a Pártnak, hogy a továbbiakban határozott lépéseket teszek a Pártfegyelem további erősítésének út-ján! (Azonnal feljelentek mindenkit.)