A levert forradalom után alig 2 évvel, 1958. augusztus 31-én munkásőr-találkozóra került sor a püspök(molnár)i malomnál . A megyében először nálunk... ( Hogy miért itt, nem tudom. Esetleg tudja valaki? ) Erről két Vas Népe-lapszám is beszámolt. Szöveges tudósítás[...] Bővebben!Tovább »
Egy szebb időket megélt, és sajnos megint aktuális évfordúló alkalmából emlékezek a hős elődökre, akik ha kellett, még a munkapad mellől is mentek a PÁRT védelmében, fegyvert fogni!
Medgyes elvtárs-pajtás felajánlotta a jóllakott óvodás arcú Bushnak, hogy a Munkásőrséget Afganisztánba küldi szifiliszt terjeszteni![A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Én, elvtársak, azt szeretném megkérdezni, hogy HOGY A PICSÁBA került ez a politikai, agitatív jellegű topik a törzsasztalra? Miért nem szól már valaki a Szabó rajpk. elvtársnak, hogy tegyék vissza a helyére.
A topikhoz szólva pedig azért, mert így felvették az Öcsit meg Piroskát az egyetemre, pedig a Mama mindig mondta, hogy nem a legfrissebb gondokodásúak a szegény gyerekek, aztán tessék, most az Öcsi szóvivő, a Katika meg nagyon fontos pozícióban tanácsokat ad.
Elvtársak! Ha a balatonalaigai vagy tihanyi pártüdülőbe szeretnétek egy hetet eltölteni, csak szóljatok! De melegen ajánlom a badacsonytomaji Munkásőrbázist is, ahol éppen a stégen csépelem a laptopomat, kalasnyikovom balra, pufajkám jobbra, én pedig középen lóbálom lábam és farkam a vízbe. Szabaccság!
Szerintem egy "gyerek" kerrierjéhez semmi köze annak, hogy mi volt az apja.
Ezt ismeritek ? :
A világ legrövidebb könyvei között van "Arogán Antal - Munkapiaci tapasztalataim" címü könyve...
És mi a véleményed arról, hogy a "nagytudású" Rogán Tóni apja MSZMP párttag volt.
Az apjáról is ilyen véresszájjal beszélne????
Majd utána megnyugszik egy kicsit, ha a Népszabiban olvashat róla!
Képzeljétek el Makovecz és Kerényi arcát, amikor a tüntetés menete szembetalálkozik 1500 picsarészeg munkásőrrel!
Ott helyben összefosnák magukat, vagy előkapnák az MSZMP-és párttagsági igazolványukat!