Sziasztok! Szkájppal kapcsolatban kérdeznék: ha az erősítőre viszem ki a gitárom hangját, vagy az mp3 hangját, akkor azokat hallja az ellenoldal. Ha viszont a laptopról vinném ki a laptop hangját az erősítőre, nálam szól, az ellenoldal nem hallja. Sok minden beállítást próbáltam már: sztereó keverő választást is, külön mikrofon, külön webkamera hangja, ezek kombinációja. Kombinált jack van a laptopon: egy jack bemenet, egy segéd madzagon egy kimeneti, meg egy bemeneti jack. Úgy néz ki, mintha a kombinált jack lezárna valamit a laptopban, amitől a hangok nem jutnak be a szkájpba. Pedig a szkájp hangbeállítás részénél fut a vizszintes szintjelző, mutatja, hogy érzékeli a hangokat. Tud valaki segíteni??? HELP
Sziasztok! nekem a skype-val lenne problémám. Jó amikor belépek vagy éppen amikor privátba beszélgetek egy barátommal, de akkor amikor behívok valakit a konfiba, rámegyek a hívás gombra, akkor nem történik semmi, utána megkérdeztem a barátomat, hogy látja-e, hogy behívtam ezt a személyt, és azt mondta, hogy nem, de ha egy ismerősöm hív be embereket akkor eltűnik a konfi + nem látom, ha behívnak egy konfiba. Légyszíves segítsetek, ha tudjátok a megoldást! Ja és azokat névtelen beszélgetésként jelzi.
Ha rögzítetted a beszélgetést, akkor - ugyanazon a gépen - természetesen visszahallgathatja.
Hogy két gépről ugyanazzal a belépőkóddal belépve mi történik, azt ki kellene próbálni... (szvsz fatális biztonsági hiba lenne a duplabelépésnek még a lehetősége is.)
Ahhoz, hogy egy épp folyó beszélgetést lehallgasson egy idegen, civil fél, szerintem módosítatlan skype, vagy egyéb "hackertrükk" nélkül, szerintem nem lehetséges. (Igaz, abban az esetben viszont nagyon nem számít, hogy tudja-e a skype-azonosítódat.)