Ide is beírom, mert nem vettem észre, hogy a témába vágóan külön topic van.
Van egy SONY DCR-DVD105 tipusú mini dvd-s kamerám. A kamera maga valszín tökéletesen működne, egy baj van, az érintő képernyő nem működik. A kamerát már nem használnám, mert fényképzővel vagy telefonnal videózom full-ban, viszont maradt néhány lezáratlan lemezem, amit így nem tudok megnézni, feldolgozni.
Van-e ez a tipus valakinek? Próbáltam Panával, nem kompatibilis (hogy miért, nem értem...)
Szóval, olyan valakit keresek, akinek vagy ez a tipus, vagy SZONY-n belül valamelyik másik, mini dvd-vl működő tipusú gépe van. Ha van valakinek, akkor elküldeném azt a néhály lemezt és megkérném, hgy lezárva küldje vissza,utnvéttel fizetem a postát.
A problémám, hogy az új gépek esetében nem találom megoldhatónak a miniDV kamerám csatlakoztatását. (Nincs Express Card foglalat az új gépeken)
Kérdésem, hogy az interneten található átalakítókról van-e valami tapasztalat? Nincs kedvem majdnem egy számítógép árát kiadni egy működőképes videókamera lecserélésére, amikor a tized árából megoldható lehet a dolog...
Tud valaki olyan ingyenes, nem bonyolult videoszerkesztőt, amelyik forrásként felismeri a mini DV kamerát, és tömörítve HDD-re pakolja?
Most kellene ezt megoldanom, de rengeteg félét kipróbáltam és egy se működik.
Windows Movie Makert nem tudom telepíteni Win 7 re, Pinacle, Nero, nincs kamera, mint jelforrás.
Egyedül az Ulead Video Studion van, az látja, kezelhető vele, de kimenetként csak DVD író létezik rajta, a kimeneti formátumot sem lehet változtatni csak 1:1 másolás (1óra 7 13GB! méretű lenne) vagy DVD író. Ez nekem nem jó, kisebbre kellene, és gépen tárolható formában.
VirtualDub ban látszik a kamera, de nem tudok vele konvertálni. Már nagyon sokat próbáltam.
A csatlakozás FireWire kártyával és kábellel megoldott.
Ha valaki tud ilyen programot, legyen szíves jelezni, mert nagyon kellene!
Eladó egy Sony HDR-FX1e típusú kamera. Apró használati nyomokkal, amúgy tökéletesen működik.
Kábellel, hama kameratáskával, 7db akkumlátorral, aksitöltővel. plusz Opteka Titanium Series 0.3x HD Super Fisheye lencse, bőrtökban, hibátlan karc nélküli állapotban.
nekem van egy uj sony 2gb os elemes hangfelvevö diktafonom ELADÓ uj nem használt mert ajándékba kaptam de nekem nem volt rá szükségem ha valakit érdekellne
nekem az lenne a gondom ha tudnának segiteni megköszöném Hogy vannekem egy mini dv kamera ha usb vel csatlakoztatom a számitogéphez müködik De ha kihuzom és pl képet akarok késziteni akkor nem müködik vagyis pár másodpercig villog piros kék és elalszik pedig egész nap töltöm a számitogépen 4gbos kártya van benne és ha csatlakozvavan a géphez kábelall akkor vesz fel képet de ha kihuzom kiviszem az udvarra nem csinál semmit csak piros kék villogás pár másodpercig és annyi milehet a baja kérem segitsen köszönöm válaszát
Fotózásra váltás miatt eladó Canon LEGRIA HV40 videokamera.
2010-ben Magyarországon vásárolt, összes gyári tartozékkal ( dobozában), kifogástalan állapotban.
2012-től dobozában tárolom, nem használtam.
FireWire (IEEE1394) kábelt adok hozzá ajándékba.
Akkumulátorok: 1 db. gyári (BP-2L13 / ~2 óra felvételi idő) és 5 db. utángyártott (BP-2L24H / ~4 óra felvételi idő) + külső töltő. A kamera 6 esküvőn dolgozott és néhány videoklip készült vele; összesen ~80 óra felvétel van benne.
Szia! Ez bizony fejkopás miatt is lehet, fejkosz miatt is!
Nézd meg hogy a felvételt másik dv magnó hibátlanul játsza-e le, (tehát a rögzités, vagy a visszajátszás közben van a hiba), illetve hogy más felvételét hogyan játsza!
Sajnos nem mai darab, és a digitfejek igy jelzik ha aktuális a fejcsere... ami többe kerül mint a kamera használtpiaci értéke!
Tisztitókazettát nem nagyon ajánlom, az a kosz egy részét leszedi, egy másik részét meg arrébbkreni, inkább egy szétszedést javaslok, és alkohol+szarvasbőr kombóval egy alapos pucolását a fejnek, illetve a szalagvezető görgőknek! Jobban jársz ha nem te csinálod, az is lehet valamelyik szalagvezetőben kell tűcsapágyat cserélni, és máris megoldódik a hiba!
Mennyi óra van a fejben? Általában 3000-4000 óra után adják meg magukat! Lehet hogy már itt jár? (minden óra számit amikor a kamera be van kapcsolva és akár standby ban a forgófej megy, várja az indulást, rögzit vagy épp lejátszik)
A segitségeteket szeretném kérni! NAGYON FONTOS! Van egy Canon XL1 videókamerám és az lenne a problémám, hogy mostanában elkezde meg kockázni a felvételt "dropuot" javítsatok ki ha rosszul irtam tehát kisebb kockák jelenek meg foltokban! MI LEHET A MEGOLDÁS? egy tisztitó kazi segithett? Lehetséges, hogy csak por miatt csinálja? MIT TEGYEK?
A segitségeteket szeretném kérni! NAGYON FONTOS! Van egy Canon XL1 videókamerám és az lenne a problémám, hogy mostanában elkezde meg kockázni a felvételt "dropuot" javítsatok ki ha rosszul irtam tehát kisebb kockák jelenek meg foltokban! MI LEHET A MEGOLDÁS? egy tisztitó kazi segithett? Lehetséges, hogy csak por miatt csinálja? MIT TEGYEK?
Van egy Samsung VP D354i mini dv kamerám. Sajnos hibajelenség lépett fel. Nem hajlandó befogadni a kazettát. Becsukom az ajtaját, elkezdi befűzni magának, majd azonnal kilöki az ajtót. Az látszik, hogy a szalaghoz nyúlt, mert mindig kicsit kilóg a felható védő alól. Mi lehet a hiba, javítható-e, mennyibe szokott kerülni? Szervíz vagy szaki javaslat?
Canon XL1 3CCD videókamera (gyári töltő + 3 db akkumulátor). A gép kifogástalan állapotban van (kevés üzemórával). Fotókat tudok küldeni, mail publikus.
van egy eladó Sony videókamerám, alig használt, kíváló állapotban, minden tartozékával, eredeti dobozával eladó. Tényleg kifogástalan állapotban van!!!
Sony HDR-CX105 Full HD Videokamera
Camcorder - HD-Video - felbontás: 1920 x 1080 pixel - zoom: 10x optikai, 120x digitális - fókusztávolság: 42 mm - 497 mm - chip: 1/5", 2.360.000 pixel - 2,70" LCD érintőképernyő, 211.200 pixel - felvételi formátum: Full-HD (1920 x 1080) - felvétel: merevlemez - állóképfelvétel - effektív 4 megapixel - képformátumok: JPEG - beépített mikrofon - beépített hangszóró - memóriakártyák: MS Duo (Memorystick Duo) - belső memória: 8 GB - Dolby Digital - csatlakozók: AV kimenet, komponens kimenet, HDMI kimenet, S-video kimenet, USB 2.0 - szín: fekete - méret (SZ x M x H): 55 x 60 x 107 mm - tömeg: 280 g
Ajándékba kapott vadiúj JVC GS-TD1 3D full HD videokamera = 280e Ft-ért ! Akit érdekel írjon!
Info: 1080p Full HD 3D kamkorder 64 GB-os belső flash memóriával és SDXC/HC kártyafoglalattal. 3,5"-es érintőpaneles LCD F1.2 Super Bright JVC 3D TWIN HD GT objektív és a két, hátsó megvilágítású CMOS érzékelő !
Canon xh a1 professzionális videokamera kihasználatlanság miatt eladó. Megkímélt, újszerű állapotban, nagyon keveset használt (néhány kazetta). Az alábbi kiegészítőkkel: - Rode NTG-2 puskamikrofon - canon VL-10 Li II vaku - Lowepro Magnum AW videós táska Ezenkívül a hozzá tartozó távirányító, kábelek, töltő, az eredeti canon akksi + 2 utángyártott akksi.
Kicsit OFF:: Canon XL1s 3CCD videókamera + Canon 16x IS L II objektív eladó (eredeti Canon mikrofon és Canon EVF-fel, gyári töltő + 1 db akkumulátor, kábelek). A gép kifogástalan állapotban van, nem lagzizásra használt (kevés üzemórával), irányár: 189 000 Ft (igény esetén + áfa, számláva). Fotókat tudok küldeni, mail publikus.
Nekem GS320 van, de a gyári lemezen nincs win7 driver szerintem a tieden se volt. Esetleg a Pana honlapján kell keresgélni, de nem hiszem, hogy USB-n a fotókon kívül mást le lehet szedni. Remélem valakinek több tapasztalata van és többet tud segíteni!
Van egy Panasonic NV-GS250-es dv camerám, de nem tudom illeszteni windows 7-hez, sajnos nincs meg a lemeze. Usb-n kéne, mert nincs firewire csatlakozom a Notebookomon Hp 6715s. Valakinek nics véletlenül driver lemeze az USB-hez? Vagy valami öttlet?