Kedves DONCARLOS!
Én sem értek egyet Sanchi topic-jaival, sőt igen primitívnek tartom némelyik felvetését illetve hozzászólását. Azonban ez nem ok arra, hogy ugyanolyan szintre süllyedj mint ő. Meggyőződésem, hogy lehet kulturáltan is politizálni anyázás nélkül.
Bocs, hogy itt valaszolok, de a rolad nyitott topikban szandekosan otthagytam a felkegyelmueket, hadd tobzodjanak magukban.
Annyit meg megjegyeznek a topikkal kapcsolatban, hogy a szamtalan primitiv mocskolodas kozott, amivel engem ~tamadtak~,
volt olyan is, amiben azt kertek tolem szamon, hogy miert ~bantalak teged~ ezzel a topikkal.
Mondjuk akkor kozbeszolhattal volna, de mindegy.
Valoban ritkabban vagyok mostanaban, ennek oka, hogy ezekben a napokban ugyan van net-hozzaferesem, am a kovetkezo idoszakban beutazom az eszak-amerikai kontinenst Mexikotol Kanadaig, igy nem mindig leszek gep kozeleben.
Mint ahogy az elmult hetekben sem volt mindig idom, bar eppen San Franciscoban vagy Los Angelesben kivalo net-hozzaferesem van.
Azzal gondolom egyetertesz, hogy szorakoztatobb a Long Beach-en napozni, vagy a Sierra Nevadaban turazni, mint itt kioktatni egy-ket fogyatekost.
Ettol fuggetlenul amikor tudok, benezek, es ha heteken at nem jelentkezem, akkor sem tuntem el.
Irtad, hogy gondjaid voltak egy/ket emberrel<
ok termeszetesen nem a ~beosztottjaim~, mint ahogy te is tudod, partalkalmazottak itt inkabb a ti oldalatokon nyomulnak, Szabados Madar es Hriczu Anita SZDSZ-alkalmazottak szemelyeben.
Es ok legalabb bevalljak, a BIT-es haverjaik inkabb sunyibbak.
Egyebkent Sanchi ennyi topik mar gombocbol is sok lenne.
Kedves DONCARLOS!
Ha elfogadsz egy jótanácsot:Nem KELL sanchi topikjait elolvasni, ha zavarnak!Így aztán nem kényszerülsz - már megbocsáss - egy ilyen hülye topicot nyitni!
Amúgy csatlakozom F.B.I. doktorhoz.
Üdv:girlee
Elnézést az idétlen topicért, de már nem birtam tovább nézni Sanchi ökörködését, hogy minden tulajdonba beleköt ( a nem létezökbe is).
Szóval vitasuk meg, vajon mi köze van Sanchi alsónemüjének a baloldali pártokhoz? Kinek a pénzéből vette?Nem tartózkodott e valamely baloldali politikus 300 km-es körzeten belül, amikor a vétel történt?( minden gyanus körülményt vizsgálni kell).
Remélem sikerült ( ha nehéz is volt) alulmúlnom Sanchot.