Bizonyára ott volt, így hallotta, hogy Érd polgármestere egy parlamenti interpellációban elég félreérthetetlen módon hírbe lett hozva. Ezen felül, H. Béla blogbejegyzése alapján, komoly kérdések merültek fel az ingatlaneladásaival kapcsolatban.
A politikai korrektség, az ártatlanság vélelme mellett, nyilván mi, Érd szavazópolgárai választ várnánk ezekre a kérdésekre, különösen azért, mert ilyen közegben polgármesterünk nyilván nehéz és felelősségteljes munkáját nem tudja teljes odaadással végezni.
Őszintén reméljük, hogy ön szintén szorgalmazni fogja, hogy polgármesterünk válaszoljon a megszólíttatásra.
Reméljük, hogy mihamarabb tisztázásra kerül ez a kérdés, és végre el tudják kezdeni azt az építő munkát, melyet a kampányuk során az érdi választóknak megígértek!
Képviselő Úr! Ott volt Ön, illetve értesült-e róla, hogy az Ön párttársa, Érd polgármestere megszólíttatott a T.Házban?
Kíván-e reagálni?
Nem tudja/akarja cáfolni az elhangzottakat?...
Hallgatásával védi TMészáros Andrást?
mennyiben egyeztethető ez össze a keresztény erkölcsiséggel?
Nem zavarja-e Önt, hogy egyszer már KDNP-s párttársai is perben álltak TMészárossal, hogy már annak alpolgármestere is szóvá tett bizonyos dolgokat? (Igaz a konkrétumok titokban maradtak, de azért mostanra egy kereszténydemokrata jelölt sincs és az alpolgármester is független képviselőjelöltté vált.)
Csőzikék önállóan indulnak a választáson. Csőzik nélkül. Bringás Attila megkapta a parancsot. Az érdi tv-ben nyilatkozott is. Érthetően, az előre kiosztott kérdéseknek megfelelően. Mennek előre a megkezdett úton. Önállóan, befolyásmentesen a bíztató érdi jövőért.
Kis udvari mellékcsapat, akit a polgármester megvett. Reménykednek, hogy Érden egyszer a bringaüzlet csak beindul. Ehhez kell egy kis politikai dörgölődzés is.
Mi egyelőre egyes kérdésekben szeretnénk összefogást, és nem csak civil összefogást. Olyan egyszerű kérdésekben, amelyek ideológiamentesek, és senkinek nem sértik az érdekeit! Van ilyen bőven.
Mint már oly sokszor leírtam, elmondtuk, azekben a projektekben a magunk részéről készek vagyunk részt venni, azokat támogatni, anélkül, hogy elvárnánk ellentételezést.
Értjük, mi, hogy ez bonyolult, hiszen ilyenre nem volt példa az elmúlt évtizedekben sem Érden sem máshol, de azért mi szeretnénk megpróbálni.
Itt szó nincs Csőzikről, szó nincs a 2030 Egyesületről, hanem egy-egy jó ügyről.
Meg kellene érteni, és érdemes lenne kipróbálni. Tudod, még a dicsőségre sem tartunk igényt, csak az eredmény számít. :-)
én már írtan Neki e-mailt, sőt Csőziknek is, természetesen nem válaszolt. (De ezt már megbeszéltük, "egy gerinctelen, köpönyegforgató, megélhetési politikustól" nem is várható el... )
, hogy mikor érkezett be az önkormányzat számlájára a 17.856.375,- forint
Azt hiszem már nem jól olvasok dolgokat: leszámoltatások? Leszámolások? Erre gondolt Orbán?
Dörgölöm a szemem, újra olvasom, elszámoltatások, nem hiszem pont Ő tenne ilyet, pártatlanul, ebben harcos önkivületi állapotban, a hálálkodások között, osztgatva, fosztogatva, félelmében a kudarctól, pont Ő?
Aztán kedves turulmadaras szittya testvéreink, a keletfiai!
A példa mint látjuk mutatja a dicső férfijogú társadalmunk a vallás amely teljes mellszélességben ad isteni segítséget
a férfiak felsőbbrendüségét alátámasztva.
A magyar társadalom még a kereszténység felvétele előtt sokmindenben tükrözte a megmaradt anyajogú társadalom sok elemét.
Erre igaz nem vagyunk büszkék ez nem vág egybe a vakkomondor a lekesen huhógó a teremtés magyar idiótáinak napi éltét meghatározó mai szabadságharcos keresztények napi gondolkodásával.
Az asszony már nem feleség és nem teljesjogú mert nem ezt sugallja a suttyó de igaz hitü erkölcse. Igaz felhorkannak rágalom, hazudnak!
Annak idején volt szerencsém a kedves katolikus pap esketését tele a biblai intelmekkel azzal mi a feleség kötelessége.
Szörnyű.
Miért csoda az amikor összeröfög a szent társaság hite szerint?
Megéljük megint azt amikor a feleség jogai, a válás lehetőségét megint tiltja a klérus, tiltja a létbizonytalansá a kiszolgáltatás, a vakkomondor és társai!
Azt még kihagytad, hogy a jobb patkóbéliek udvariasak, nem beszélnek sértően (Illés Zoltán, Gaudi Nagy Tamás) és elzárkóznak a családon belüli erőszaktól (Balogh József), mert ők igazi "keresztény, magyar emberek".
Szerintem 2006-bana Mészáros még simában nyert volna ha aCsőziknem indul..Akkor olyan volt az országos „hangulat” Hasonlóan mint most!
Nekem a Csőszikkel az a gondom, hogy nem politikus, nincs karizmája...Nekem néha úgy tűnik inkább egyluzertípus aki nem tudja mit csináljunk jó dolgában..Most éppen képviselő-jelöltet játszik...
Legyen Csőzik ? Bár én nehezen tudom neki elfelejteni azt , hogy sok érdeme volt abban , hogy a városért első ízben tenni akaró Döcsa helyett Téma lehetett a mester .
Viszont akkor meg ki ? Ez a dilemma . Megint csak az ismerős arcok , semmi új.
Ez a 25 év sajna már mindenkit megbélyegzett így vagy úgy. Nagyon kellene egy reményteli új arc , de jobb híján ?!