Eljött az idő, hogy én is megváljak szeretett VX-2100-es kamerámtól. Tavaly vettem egy HD-s nagytesót, egy NX5-öt, azóta árválkodik szegényem.
Magyarországon vettem, megvan az eredeti doboza, minden tartozéka. Megbecsült, féltett, vigyázott kamera volt, esküvőkön használtam legtöbbet. A vevőnek adok az eredeti tartozékok és a kamera mellé egy nagy akksit (NP-F960) és pár bontatlan miniDV kazettát.
van egy eladó Sony videókamerám, alig használt, kíváló állapotban, minden tartozékával, eredeti dobozával eladó. 70.000.- Tényleg kifogástalan állapotban van!!!
Sony HDR-CX105 Full HD Videokamera
Camcorder - HD-Video - felbontás: 1920 x 1080 pixel - zoom: 10x optikai, 120x digitális - fókusztávolság: 42 mm - 497 mm - chip: 1/5", 2.360.000 pixel - 2,70" LCD érintőképernyő, 211.200 pixel - felvételi formátum: Full-HD (1920 x 1080) - felvétel: merevlemez - állóképfelvétel - effektív 4 megapixel - képformátumok: JPEG - beépített mikrofon - beépített hangszóró - memóriakártyák: MS Duo (Memorystick Duo) - belső memória: 8 GB - Dolby Digital - csatlakozók: AV kimenet, komponens kimenet, HDMI kimenet, S-video kimenet, USB 2.0 - szín: fekete - méret (SZ x M x H): 55 x 60 x 107 mm - tömeg: 280 g
Eladó NIMAR búvártok DV, vagy újabb kamerák-videó képes fényképezők (DSLR-bridge) részére! Nimar által gyártott alapban Sony VX DV (VX2000, 2100 ) kamera szériat fogadó, de átalakítható minőségi búvártok tartozékaival, 1-2 alkalommal használt állapotában, pótalkatrészekkel eladó. Kialakítása lehetővé teszi más kamerák, vagy fényképezőgépek befogadását, minimális , a fő szerkezeti egységet meghagyó módosítással. info/kukac/gregoryiron.com, vagy 06 hetven 316 ötven 15
Én is a VX2100-et használom még legtöbbet, nagyon szerertem, különösen a fényérzékenységét.
Az első két kérdésedre már van válasz, a harmadikhoz annyit, hogy nekem már lassan 8 éve működik megbízhatóan, semmi gond nem volt vele. Érdemes vigyázni rá, és rendszeresen használni tisztítókazettát.
Én hibát nem tudok mondani, a maga kategóriájában a legjobb, szerintem, bár biztos elfogult vagyok. Nem tud valódi 16:9-et, ez tény, talán ez fájó kicsit. Ja és FireWire-n keresztül tudod gépre kötni.
Szeretném eladni sony pd170-es kamerámat, de ilyan topikkal nem találtam semmit, ha valaki tudja, h hol hirdessem, légyszi küldjön egy linket. előre is köszönöm. Azért megosztos itt is az infókat:
Sony DSR-PD170 professzionális, kompakt, 3ccd-s kamera eladó. Elsőkézből, kifogástalan állapotban. Keveset futott. Eladás előtt sony márkaszervízben átnézettem, és hibátlannak bizonyult. irányár: 380.000
Üdv, problémám akadt a VX2100-al, a hang szaggat, néha teljesen el is tünik. Már több kazettával előfordult (új és használt is van köztük), szinte minden esetben a 4-5 kazetta felvételekor. Eddig semmi problémám nem volt vele, mot kb 3,5 éves. Ha valaki tapasztalt hasonlót, kérem adjon tanácsot, vagy egy jó szervizcímet nyíregyháza környékén.
Sony VX2100E 3CCD-s videokamera megbecsült állapotban, gyári tartozékokkal 290 e. Ft-ért eladó. Eladó továbbá a kamerához gyártott Kenko KRW 0,65 Pro DX-S nagylátószögű előtétlencse 35 e Ft-ért. Dobozával első tulajdonostól Elérhetőség: 06202608196 Nyíregyháza
Sony vx2100, kitűnő állapotban, (utolsó szervizes ellenőrzés -fejtisztítás- júniusban volt) idén 2 esküvőn és egy 2 órás rendezvényen volt használva tehát mintha új lenne :).
Tartozékok (az eredetin kívül):
- Gyári nagylátó VCL-HG0758 - 3 db NP-F750 akku (utángy. jó állapotban) - 1 db gyorstöltő
Ár: 430.000 Ft.
Eladás oka: kihasználatlanság, mivel van másik gépem.
Köszia az infót! Közbe ezeket én is mind megtudtam! Annyi hogy a 8GB- kártya is smafu mivel amit adtak hozzá az csak egy ház. Tanulópénznek jó volt! Mindenesetre a satuban végezte... 2 nagyot roppant!
Talán mostanra már rájöttél, hogy egy hamis márkajelzésű "kamerát" kaptál ajándékba. Nekem ma délután a Baumax parkolójában kívánt eladni egy ilyet egy cigányasszony. Belementem a játékba, kérdezgettem mit tud a szerkezet, bár rögtön láttam rajta, hogy sem ő, sem az áru nem kóser. Egyébként nagyon jól nyomta, szerintem egy elektronikai áruházban simán ő adná el a legtöbb videókamerát. 40-ről indultunk, nagy kegyesen akár 30 ezerért is megkaptam volna. Pótakksi, kábelek, stb.
Sajnos valószínűleg sikerült eladnia valakinek, mert azon kívül, hogy nagyon műanyag volt a gép, a kinézete nagy duzzogva hozta a mostani piac minőségét.
Megerősítésként vissza is játszotta a felvételt, amit magyarázás közben rögzített. 8GB-os kártyával adta volna. Természetesen halkan tudtomra adta, hogy lopott a kamera, ezt mindig elsütik, hiszen ezzel magyarázza az olcsó árat (egy 899 eurós cimke is lógott rajta).
Szóval sajnálom, bizonyára az ajándékozó nem volt tisztában azzal, hogy mit vesz, ő jót akart neked.