Ezt a topicot azért nyitottam, hogy legyen egy olyan hely itt nálunk, ahol együtt szurkolhatunk, és nem kell hozzá labdát rúgni. Ha bármi olyan esemény van, ahol magyar érdekeltség is fenn áll, bárki írja ide, és mi majd jól örülünk neki. Remélem együtt! Hajrá Magyarok! (A szó legszorosabb - és politika mentes - értelmében.)
Kinyitották és most bezárják.???.. Titkolni akarják de állítólag készül a Közgyűlési előterjesztés az érdi "Sportcsarnok" bezárásáról...Informátorom szerint áll a "bál" hamarosan robban az érdi bomba...
Alkalmi spotterként tegnap fél órát álltam a Matyidombon, hogy közel(ebb)ről lefotózhassam az "Ancsát" munka közben. Mi tagadás szeretem ezeket az öreg vasakat. Nem tudom hányszor húzott el előttem hol a Duna felé, hol meg vissza, de nekem is feltűnt, hogy se nem távolodik, se nem közeledik, de ahhoz végig elég messze volt, hogy a szürkületben egyetlen képet se tudjak ellőni rá... :(
Fontos, hogy a TMA sétány és a Központi Kávézó környéke szúnyogmentes legyen, hogy az "urainkat" ne zavarják a vérszívók!
A város többi része pedig vastagon le van sz..va.
A Balatoni úttól a központ felé, tegnap este is többször irtottak, de lefelé a Chinoin felé semmit. Pedig azon a környéken a Duna árterének közelsége, és a Sulák patak, valamint az un. papi földek víz alatt lévő területe miatt, enyhe kifejezés az, hogy szúnyog invázió van.
Majd a képviselő úr (K.T.) és a kedves szerkesztő úr megmagyarázza, hogy bocs, de csak erre telik. A lakosság többi része pedig bekaphatja..... a szúnyogokat.
Mert valóban, sokkal fontosabb a testvérvárosi, díszpolgári rendezvényekre csapatostul utazni, mint élhető feltételeket teremteni az adófizetőiknek.
Már többedszer permetezik a városközpontot szúnyog ellen, és ma este újra.
De mintha kötélen volna rögzítve a repülő, nyolcadik kört teszi ugyanott. A városközpontot, a felső vasútvonal a határ...
És ezt csinálták korábban is. Mintha a városközponton kívül nem volna élet... Hátha olvassa illetékes is!!! Távolabb is élünk, és ugyanúgy fizetünk nem kevés adót!!!! Mi is szeretnénk szúnyogírtást... ha már Magyarország jobban teljesít (?)
Ebben az évben is megszervezik az Amiért a harang szól - Nándorfehérvár 1456 című hagyományőrző kerékpártúrát, amely július 21-én Budapestről, a Hősök teréről indul. Ti indultok? üdv. Budafokról, B.
Mivel Érden talicska hasznot húz a sleppjével együtt a mosott pénzből,amit a kézilabdába fektet (lásd ki a társadalmi vezetői garnitúra az Érdi kézilabda egyesületnél), zorbán meg hasznot húz a fociból(lásd a stadionokat melyik cég építi,az építkezéshez melyik bányából fogják hordani a múrvát,melyik faluban kinek a földjéből és mennyiért lesz foci akadémia-persze névlegesen adományozással.
Ifjúsági kézilabda világbajnokság 2013 - Érd, Budaörs 2012.08.09. csütörtök 15:07
Érd Megyei Jogú Város és Budaörs közösen rendezheti 2013-ban a férfi ifjúsági kézilabda világbajnokságot. Erről a nemzetközi szövetség, az IHF döntött ma Londonban, a nyári olimpia helyszínén.
A bejelentésen jelen volt T. Mészáros András, Érd és Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere is.
Mindkét polgármester üdvözölte a nemzetközi szövetség döntését, s hangsúlyozták: a magyar kézilabdasport elismerésének is tekintik azt. Érd és Budaörs mindent megtesz azért, hogy a nemzeti ifjúsági válogatottak és a közönség is magas színvonalon megrendezett sporteseményen vehessenek részt.
A városvezetők bíznak abban is, hogy a világbajnokság Érd és Budaörs sikeres sportéletére is ráirányítja a világ sportközvéleményének figyelmét.
Nem kerülte a hazáját esetleg dehonesztálóan árnyékoló válaszokat olyan kérdésekben, hogy hol edz...hol él.Nem felejtette el megemlíteni, hogy ma nincs Mo-n kemény pálya olyan vetületben, ahol ezt nem kérdezték.Ágika az adófizetők pénzéből nem keveset érdemelt ki az elején, majd az adó elől Menyországi lakos lett, ezügyben nem szégyenkezik . De, és nem mellesleg egy sportoló nem hivatkozik betegségre -külső elháríthatatlan körülmény sokadszor- egy csúfos vereség esetén,viszi a balhét , vagy sajnálja.
Nem lehet egyedül állni a szélben. Az ember testileg-lelkileg kimerül, nem lehet gyorsan egyedül, belülről feltölteni, szükség van edzőre, másoknak esetleg pszichológusra is.Szüksége van egy legjobbnak is taktikai tanácsokra.Sz Á kijött és ott akarta folytatni, ahol abbahagyta VW ellen, teljes gáz.